Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2012 14:59 - Кому е нужна хомосексуалността?
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 3139 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 10.01.2012 15:07


Прави впечатление напоследък заиграването с хомосексуалността – в световен мащаб, че и у нас, да не останем по-назад.
Широко рекламиране по медии и обществени форуми, създаване на специална хомосексуална поп култура, постоянно крещене за повече и повече права за хомосексуалните (като че ли някой им ги отнема!). От телевизионния екран пърхат мъжки проститутки с изкуствени мигли и задни части, обилно поляти с лъскащо олио и обути в мрежести слипове, и то в дневно гледаемо време. И всичко това мирише на много пари, излети в долнопробни реклами и медийни изяви.
Кому е нужно всичко това!?
Сексуалната енергия на хората открай време е била обект на манипулиране и експлоатация чрез отричане и заклеймяване от църква и държавни (военни) институции в някакъв необясним заговор. Защото сексуалната енергия на човека е неговата жизнена енергия – с нея той идва на света и чрез нея се ражда. Тази енергия е огромна сила – Божи дар, създаващ живота. И е неразделна и съставна част от човешкото същество. И когато обявиш сексуалната енергия на човека за грях, непростим и изначален, ти режеш човешкото същество от корен. Като го караш да подтиска своята собствена жизнена енергия и му вменяваш несъществуваща вина – за това, че се е родил човек, с вродена сексуална енергия, корен на живота му.
През годините и хилядолетията на човешкото развитие сексуалната енергия на човека е била постоянно заклеймявана и отричана като грях от църкви и синагоги. От джамии и храмове.

Много са различията между човешките религии, както и пословичната им непримиримост и кръвожадност едни към други. Но за едно религиите са се обединили и са постигнали единодушно съгласие – заклеймяването на човешката сексуална енергия.
Защото по този начин обръщат човека срещу самия себе си. Като постоянно и методично подрязват корените на жизнената му енергия и го превръщат в уродливо малко дръвче бонзай. Вместо да го оставят да израсте силен и могъщ дъб.
Защото едно осакатено чрез осъждане и вменяване на вина за греховност човешко същество е слабо и лесна плячка в ръцете на експлоататори. Един човек, чиято сексуална енергия си осъдил и отрекъл, вече не може да бъде напълно щастлив. Той ще е нещастен и раздвоен срещу себе си дори и в любовта си. А един мизерен човек лесно можеш да изпратиш на фронта да убива и да бъде убит. Животът в естественост е загубил своята радост за такъв човек.
Хората с подтисната сексуална енергия стават агресивни и раздразнителни, добри войници – машини за убиване. Добри работници за експлоатиране, послушни изпълнители на чужда воля.
И точно обратното е в сила също – един реализиран и задоволен в любовта си човек, с нормален и природно естествен сексуален живот, е щастлив и доволен. Такъв човек не можеш да пратиш на фронта като пушечно месо, не можеш да подтискаш и владееш. Защото той знае силата си и е господар на собствената си сексуална жизнена енергия. Сексуалната му енергия не е блокирана вътре в него, готова всеки един миг да избухне в агресия и насилие срещу другите и срещу себе си.

Но напоследък като че ли става все по-трудно за завоалираните интереси да подрязват сексуалните корени на човешката жизнена енергия. Навлязоха явленията на сексуалната революция – освобождаване на подтиснатата и вечно осъждана човешка сексуална енергия. Хората израстнаха от детската си уязвима възраст и поискаха обратно отнетия им пълноценен живот. И правото си на свободна любов – без отричане и осъждане.
А след като не можеш вече да осъждаш и отричаш човешката сексуална енергия с цел отслабване на човешкото същество, защо да не опиташ друга тактика – тази на отклоняването на човешката сексуална енергия от нейната естественост и пренасочването й в безопасната и ялова посока на хомосексуалността!?
Ето защо поредната примамка трябваше да бъде хвърлена на хората, които пожелаха да се освободят от хомота на човешките зависимости и вменени вини. Примамката на хомосексуалната любов – какво по съблазнително за низките страсти човешки от забранения плод и табу в миналото - хомосексуалната любов? И какво по заредено с множество вини и себеосъждане от хомосексуалната любов?

Много е удобно да направиш хомосексуалността еталон за подражание и пробен камък за цивилизоваността и демократичността на едно общество. Явление, което започна от Америка и се разпростря и в Европа, че и в България проявите му зачестиха. То не бяха билбордове на Азиз, то не бяха хомосексуални паради и полу - уличени политици - хомосексуалисти!
Само че не можеш да направиш един народ хомосексуален, когато този народ природно и изначално не е! Защото все още и в голямата си част е природно естествен!
Хомосексуалните са незрели и недорасли момченца и момиченца, никога не надживели пубертетната си възраст и еднополовите си приятелства.
Една хетеросексуална връзка иска много повече кураж и желание, крие много повече рискове и неизвестни от хомосексуалните връзки.
Бог е създал света полярен, мъж и жена. Красотата на света е в единството на противоположностите! Така, както електрическата енергия протича межу отрицателния и положителния заряд, за да създава топлина и светлина в много човешки домове. Бог е създал хората  мъже и жени! И им е дал скъп дар - този на любовта и децата, нейния венец!
Колкото и да се опитват да ни убеждават в противното чрез изсмукани от пръстите теории за раждането на хората хомосексуални по Божия воля, хомосексуалността не е естествено човешко състояние - иначе нас, хората, просто нямаше да ни има!
Не, хората не се раждат хомосексуални – те се раждат мъже и жени, а не роботчета унисекс - за масова и ширпотреба.

Да се оставяш да те убеждават от тв реклами и поп клипове, че си хомосексуален или не дай си боже, да станеш такъв, е в същността си акт на себе ненавиждане и склонност към самонараняване. И си е заболяване на психиката, което се нуждае от лекуване, а не от рекламиране и защита от правозащитни организации. Защото от самия теб кой да те защити!?
По време на едно свое пътуване до остров Лесвос виждах да се разхождат по брега хомосексуални момичета - красиви деца, дарени от Бога с красота и младост. Но направили всичко възможно и според силите им да се обезобразят - тежки кубинки, безбройно множество от пиерсинги, груба и неадекватна походка. Злоба и агресия в очите.
Бог не създава хората такива, не!
И не им създава друга ориентация и нагласа освен тази на естествената им природа и пола, с който се раждат - и всеки е дарен с това естество. И никой няма право да прави жалки опити да се отрече и да се хвърли на боклука.
За разлика от пола и неговата природна естественост и даденост, сексуалното чувство - сексуалността се оформя в човешкия ум. И поради това до голяма степен може да бъде програмирана и обуславяна от разни благодетели на човечеството – за които населението на Земята е твърде много, за да бъде манипулирано успешно. Или човекът е твърде силен и независим в своята сексуална и жизнена енергия, поради което става опасен за властимеющите. И е необходимо да бъде отклонен от себе си и своята естественост, криеща неимоверна сила.
Така се стига до многобройните програми за внушения и обуславяне на човешкия био-компютър ума. На който се втълпява, че човек се ражда хомосексуален, и да си хомосексуален те прави своего рода елитарен, и то отваря врати – в политиката, в шоу-бизнеса.
Обърканият и лесно внушаем човешки ум създава хомосексуализма. И сексуалните перверзии, И порнографията. И психичните заболявания - умът, забравил за своето естество, за истинския си господар - човешкото същество. Само умът може да забрави кой си всъщност, че дори и пола ти, че и сърцето ти. И да ти подложи динената кора на себеотричането, склонноста към неприемане на себе си и своето естество.
Не е случайно, че хомосексуалните са с най-голям брой заболели от СПИН. Защото те са с най-суицидно, самоубийствено поведение и нагласи.
Не можеш непрекъснато да се криеш от природата си, да бягаш от естествеността си и това да остане безнаказано.
Бог е дал живот на всички, но и свободата всеки да се разпорежда със своя живот – за добро или за зло, за лъжа или за истина. И стова е увеличил личната ни отговорност.

Само живот в осъзнатост и естественост е достоен да бъде наречен Човешки живот!





Гласувай:
2



1. анонимен - Хомосексуалност
25.08.2012 12:30
Аз мисля че населението на земята стана доста голямо. Най-бързо се размножават най-непродуктивните хора. Америка подава импулс към света в който представя яловия секс /просто секс, анален, хомосексуален и т.н./ като нещо ценно. Просто пробват кой ще се хване. Така да се каже да прочисти света от глупаците.
цитирай
2. анонимен - ноп
01.11.2012 03:37
Хомосексуалност не съществаува,ако мъж-гей си легне с жена е равно на жена да си легне с жена,както и жена лесбийка да спи мъж се равнява на мъж спал с друг мъж дори в хомосексуалните двойки се следват класическия образец мъж и жена,но родени в погрешното тяло .
цитирай
3. aliya - Прав си, че хомосексуалност не с...
01.11.2012 08:08
Прав си, че хомосексуалност не съществува - защото хомо не е сексуалност изобщо! Хомо е просто перверзия на ума, както са и всички перверзии - все ума е този, който ги фабрикува на килограм!:)

Природата "погрешни" тела не създава!!!
Погрешни са само перверзиите на объркания човешки ум, забравил за природата на тялото си!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3033016
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930