Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2012 11:59 - Господин Президент – Чувате ли се какво говорите!???
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 4424 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 21.05.2012 19:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вчера президентът на България обяви официално ( http://btvnews.bg/svetut/mnogohilyaden-protest-s-ikonomicheski-iskaniya-v-chikago.html ):
ПротивоРакетна Отбрана щяла да пази България! И да си отдъхнат българите – тези, които все още са останали в България – те ще са от първите в Европа, които американските противоракетни ракети ще пазят!
Кого ще пазят, Господин Президент!? И какво, Господин Президент!?
Едва кретащите баби и дядовци по селата, оставени на доизживяване сами да се борят за прехраната си със сетните им сили!? Или порутените им къщи и обезлюдени села!?
Или западащите ни градове ще пазите с американските противоракети, господин Президент? И грозните им олющени сгради и жилищни комплекси, останали без обитатели – обитателите им отдавна заминаха в чужбина да слугуват другиму!?
Голяма гордост обявихте за българите, господин Президент! – България ще е една от първите пазени от ПРО!
Друго си е да те обявят за „един от първите“ – гали слуха на егото някак си!image
Ето на – българите са едни от първите и по много други достойни показатели:
- Първи сме по ниско заплащане
- Първи сме по брой на инфарктите
- Първи сме по ниска раждаемост
- Първи сме по застаряване на населението
- Първи сме по брой на самоубийствата
И още:
- Първи сме по брой на монополите – корпорации
- И сме първи по брой на лъскавите им банкови и корпоративни офиси
- Първи сме и по брой молове на глава от населението
- Първи сме по брой на банково задлъжнелите
- Първи сме по систематично и добре планирано унищожение (и от банки, и от държавни институции) на собствения ни български бизнес
Първи сме и по още един показател: по мълчание... Мълчанието на агнетата!

Нима все още смятате, господин Президент, че има външен враг, който би се заинтересувал от нас, българите!? И от мизерното ни съществувание, че да харчи пари за скъпо платено военно оборудване и да ни напада!?
И защо да го прави по този скъпо струващ начин външният враг!? Когато има и друг, много по-евтин, гарантиран и мирен начин да поставиш един народ на колене – като го поробиш финансово и икономически!
1. Най-напред пускаш верните си финансови кучета – банките – да обезкървят и унищожат местния роден бизнес.
2. След това пускаш вътре глобалните корпорации, като им осигуряваш гарантиран монополизъм в страната, насочена за поробване
.... останалото е въпрос на време – все пак българинът е прословут със своята издръжливост и живот напук!
За всеки случай, обаче, правиш българската територия желана мишена за нападения, като настаняваш върху нея скъпо струващи американски ракети и ракетни установки.
И ако толкова Ви е страх от външния враг, господин Президент, защо сумите, които ще предоставите на НАТО за подпомагане изграждането на сили за вътрешна сигурност в Афганистан, вместо това не пренасочите за укрепване на мизерното състояние на българската родна армия!? – За никого не е тайна окаяното състояние на българските военоморски кораби, които вече не представляват заплаха никому и са оставени на доизживяване в българските пристанища! Или отнетото самочувствие на българските офицери ( или поне тези, които все още са оставени да ги има в българската армия)!
Защо, господин Президент, преди да заминете за Чикаго за среща на върха на НАТО, където да подпишете тези смешни и заробващи за България и българите договори и задължения, не се разходихте преди това из страната си и не се срещнахте с оредялото й и застаряващо население, не стиснахте отрудените ръце на тези хора и не ги погледнахте в очите, за да им съобщите какъв още товар се готвите да стоварите на плещите им!?
... защото, господин Президент, светът на Политиката не е светът на живите хора!!!     



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. aliya - Защо предлагаш да ни нападат. Как ...
20.05.2012 17:45
mihala написа:
Защо предлагаш да ни нападат.Как няма да го сторят,когато изреждаш впечатляващи доказателства,че това е необходимо.


Може би за теб и такива като теб е необходимо да се внушава на хората, че някой все иска да ги напада! ?... та хората все да ги е страх и на всичко да са съгласни...и между другото да забравят за собствения си недоимък и мизерно съществувание.
цитирай
2. burda - кои са мишената?
20.05.2012 19:42
Със сигурност броя на директните жертви при външни нападения няма да са селата с под 200 души, където броя на хората на доизживяване са мнозинство. Остават безстрашните, патриотите, неспособните на висок на световно ниво професионализъм (за мнозинството професии и социални дейности) по градовете. Остават някои "социално слаби" групи, и разбира се, духачите на властта.

Най-богатите, алчни и хитри най-бързо ще се изнесат (ще реагират когато вероятността от нападение стане истинска), защото винаги ще има къде да отидат.

Но и дълбоко се съмнявам, че някой ще тръгне да ни напада в скоро време... каквото и да разполагаме тук, дори и термоядрено оръжие. Очаквайте военна активност в близкия изток, Сирия най-вече, по-късно източния край на Азия (да не уточнявам тук).
цитирай
3. анонимен - Томвоа
20.05.2012 20:04

противоракетната отбрана работи само на теория. До сега не е действала на практика. Това означава обявяване на Р. България за мишена на всички ракети - както на неприятели, така и приятелски благодарение на дупеугодството на президента ни. Жалко за оределия народ! Нямаме 1 скривалище/укритие дори за децата ни
цитирай
4. анонимен - Томова
20.05.2012 20:07
Мисля, че ги е страх да напускат Околовръстното шосе и да си развалят западното настроение с един провванс оставен на стандарта от помешчическо време
цитирай
5. анонимен - Е, това е поредното надупване. Само ...
22.05.2012 00:44
Е, това е поредното надупване. Само че забравя нашият президент, че е македонец. Не е редно македонец да се ...дупи. Пък било и на Америка. Македонец, означава ЧИСТ българин и това дето се е надупил е срамно. Освен, ако не са му промили мозъка. Няма ли кой да му каже, че българи и руснаци от хилядолетия са едно? И че дори и намек за действие срещу Русия е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ към ...България. Защото ЧЕТИРИ поне империи сме имали по руските земи и никой не може да каже каква е разликата между руснаци и българи. А той ги снесе едни лайна отново срещу Русия . Кой го би по устата да плюе се питам? От всякъде се осра. Колко ни бива да се усираме щом се качим на президентския стол! Първанов вкара американски бази на свещената българска земя. Този , американски ракети. И едното и другото, де факто, срещу Русия ( което погледнато отгоре е срещу България). Я някой да ми каже от тези лайнари, ако Турция настъпи за Родопите или Румъния за Добруджа, кой ще ни защити? Американците? Ами че те, първо не са НИКАКВИ войници ( наемници, пфу!) и второ, те ще ни изтъргуват, защото те имат ИНТЕРЕСИ , а не приятели. А ние си имаме братя. За добро и лошо, но братя. Брат, брата не храни, ала тежко му който го няма...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015530
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031