Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 14:57 - Убийството на Мирослава остава неразкрито - защо се мълчи за търговията с човешки органи на български младежи!?
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 2624 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Толкова време мина от потресаващото убийство на едно младо невинно дете от Перник - Мирослава.
И все още няма резултати за извършени разкрития от страна на полицията!

Независимо от многобройните въпроси, които хората зададоха на полиция, правителство, парламент - по случая продължава да се мълчи и да се чака времето да заличи кошмарните спомени на хората!
Но нима можеш да замълчиш пред такова зверство!? И нима въпросите, останали неотговорени, имат давност!? Защото утре може да бъде твоето дете наред, така, както Мирослава стана невинна и нищо неподозираща жертва, така, както много младежи от цялата страна изчезнаха, убити заради ценните си младежки органи, които да бъдат продадени на богаташи зад граница.
Не можеш да скриеш такава потресаваща истина - много майки потърсиха помощта на медиите, и поискаха истината да се изнесе на бял свят. Но като че ли над тази тема цари табу и е разперен широк политически чадър...
И сестрата на Мирослава се опита да зададе този неудобен въпрос - кой причини това на сестра ми и защо тялото й беше променено до неузнаваемост!?
Защо убийците на Мирослава са свързани с българската полиция и защо същата тази полиция остави единият "доброволно" да се самоубие, за да предотврати по-големи разкрития, а другия доброволно да "шизофреняса", за да не бъде повече разпитван адекватно.

Няма ли най-сетне някой доблестен журналист да разследва търговията с младежки органи в България, и дали има в нея замесени полицаи, съдебно - медицински  експерти на най-висше ниво, политици!?
България се сочи за една от страните в световен план с най-големите доставки на органи от младежи - около 50000 за година. Само от Търговище наскоро бяха изнесени данни за изчезнали в кратък период от време 21 деца и младежи.

Защо се мълчи по този въпрос!?
Дори и Земята на Перник възропта срещу заровеното в нея обезобразено тяло на младо дете...
А ние защо мълчим в несвяст!?








 










 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3039748
Постинги: 435
Коментари: 593
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930