Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2012 18:06 - Операция "Касапите" - кога!?
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 5554 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изчезват безследно млади момчета и момичета някак си по сценарий от един и същи пъклен ум измислен!
Обикновено ги виждат за последно как нищо неподозиращи се отправят за среща с "приятел" или просто "познат" - млад човек като тях (случаят с Николай Йорданов), или семеен приятел (случаят с Мирослава от Перник).
И след това ни вест ни кост - дълги безсънни нощи за безутешните близки... и дежурният полицейски отговор - "работим по няколко версии" ... разбира се, колкото се може по-дълго.

Докато един ден страшната истина сама се разбулва - намерено е поредното обезобразено от нечовешка жестокост младо мъртво тяло - рязано с нож, след това обгаряно или просто заравяно надълбоко, за да се прикрият следи!
И се започва едно скалъпване на версии безброй - коя от коя по-абсурдно недомислена! ... но пък умело объркваща умовете на хората така, че да не ровят по-натам... и да не си задават неудобно страшни въпроси.
Дори и да се намери прекият извършител на жестокото убийство, приписват му се абсурдни мотиви - убил с неоправдана от нищо хирургическа жестокост заради "парче кашкавал", или заради "откуп от приятеля на сестра й (дето не й е точно приятел)" и прочие небивалици за малоумни!

И никога, ама никога не се допуска дори и лека възможност за по-дълбоки мотиви - като например търговия с човешки органи (все още живи и туптящи) от млади хора.
А отдавна се знае, че България е на едно от водещите места в света по снабдяване с човешки органи. И че един орган струва десетки хиляди евро - достатъчно изкушение и за необвързаните с мафия структури алчни умове.

Защо обаче цари абсолютно медийно, полицейско и съдебно медицинско затъмнение по този въпрос!? Защо въпреки десетките майки от цяла България, проплакали за изчезналите си деца, никой не разрови по-надълбоко и по-нависоко тази воняща клоака на човешката алчност!?
Вече един високо поставен съдебен експерт се самоуби, за други се изнесоха спорадични данни за връзка със задокеански клиники за донори на органи. След това нещата удобно се потулиха, а съдебно - медицинският републикански връх остава непокътнат и несменяем - независмо от сменянето на партиите по върха.

Сформираната парламентарна комисия за наблюдаване на полицейското разследване на жестокото убийство на Мирослава от Перник официално се оплака, че на дейността й е пречено от парламентарни депутати. ... И нищо отново ... мълчанието на агнетата е страшно... защото никога не се знае кое ще е следващото за заколение!
Нагледахме се на показни полицейски акции - "Наглите", "Кокаиновите крале" и прочие заглавия за пред медиите.
А за операция "Касапите" никой и дума не обелва - дори и когато жестокостта на "касапите" е потресаващо очеизбождаща!



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. анонимен - М
02.07.2012 19:20
Не е толкова проста процедура експлантацията, необходим е обучен персонал и сложна техника, няма как да стане освен в университетските клиники.
цитирай
2. анонимен - Именно - а тялото след това може н...
03.07.2012 10:47
Именно - а тялото след това може навсякъде да се подхвърли!
цитирай
3. ok3223 - Страшно звучи и много
15.08.2012 13:46
ВЕРОЯТНО...
А истината изглежда е много страшна.
Може да се проследи веригата, ако има кой...
и участниците ще излязат на светло.
ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ НА СВЕТЛО.
ИНАЧЕ СМЕ ЗА НИКЪДЕ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3033934
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930