Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2013 10:31 - "Глобалното затопляне" на Глобализаторите!
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 1783 Коментари: 0 Гласове:
3



"Глобалното затопляне" е мечтата на определени кръгове с претенции за хегемония над света.
Самият термин "глобално, глобализация, глобализиране" е техен - просто защото "световен, световни", им се струва твърде недостатъчен термин за техните имперски амбиции.

И така, както тези кръгове се канят глобално да наложат Глобално правителство и глобална църква, те не се притесняват и глобално да си експериментират с климата на Земята - с химически трасета, ХААРП (скаларни оръжия за водене на климатични и радиочестотни войни с враговете си). А техните врагове са всички, които не са им слуги - т.е. огромната част от човечеството.

Климатичните оръжия, както и оръжията за причиняване на земетресения, суши, урагани, затопляне на климата и прочие, са новият им метод да си играят с живота и здравето на хората с цел налагане на "глобалната" им хегемония. Отдавна не е тайна за никого, че глобалното затопляне се причинява от високо честотното им оръжие ХААРП в комбинация с химически трасета от самолети, които впръскват във въздуха тежки метали, болестоттворни вируси и какви ли не още бъркочи и магически отвари на Съвременната баба Яга (световните кукловоди)!
Това, че нас не ни информират за последните си оръжия, не значи, че ние нямаме очи и не можем и сами да видим. Много честни учени по света вече алармират за това, с което се обработва атмосферата над главите ни - под предлога че уж се борят с "глобалното затопляне" (тъй като химическите оръжия официално са забранени, "борбата с климатичнитепромени" е добро извинение за употреба на химически съединения във въздуха)! Това е любимият похват на световните глобализатори - на бялото да казват черно и затопляйки сами климата на земята, да претендират, че всъщност се борят с това "затопляне".

Ще попитате - Защо затоплят климата ни и защо си играят с Природата!? - отговорите са много, но едни от тях са:
- причиняват невиждана суша в неудобните за глобализаторските им стремежи страни (в Близкия изток, например). Разбира се, това не може да остане безнаказано - защото на други места в света се изсипват невиждани порои и урагани.
- опитват се да превърнат водата в следващия им петрол - безплатно земно богатство, с което незаслужено отново да се обогатят безмерно чрез невиждана експлоатация на хората.
- тровят мозъците на хората с нано-алуминий - за оглупяване и видиотяване,
- разпръскват болестотворни микроорганизми за разпространение на пандемии и по този начин за неконтролирано нарастване на фармацевтичните им печалби.
Човечеството се оказа в хватката на нечувана в човешката история екплоатация и геноцид, превърнато е в залог на шепа луди наглеци с нечовешка алчност и арогантност!

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5615791



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3037625
Постинги: 435
Коментари: 593
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930