Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2013 10:36 - Започнала ли е вече Третата световна война!?
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 10779 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 21.03.2020 17:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image Предсказанията, които Ванга е направила за времето от тук нататък.

Сайтът "Сегодня" споменава четири такива пророчества.

Нов съюз: "СССР ще се възроди през първата четвъртина на 21 век.". До 2025 г. остават още 14 години и не се знае какви нови съюзи могат да възникнат дотогава.

Енергия от слънцето: "2018 г. влаковете ще летят по жици от слънцето. Ще спре нефтодобивът, Земята ще си почине" - предсказала Ванга. За соларна енергия се говори все повече, поради което прогнозата на ясновидката не изглежда утопична.

Червени пари: "Могъщ дракон ще сложи лапата си върху целия свят. Тримата великани ще се сближат... Хората ще имат червени пари. Виждам цифрите 100, 5 и нули" - казала Ванга. Тълкувателите допускат, че "драконът" е Китай, който се превръща в супер-сила. Тримата великани са Русия, Индия и вече споменатият Китай. Що се отнася до парите - банкнотите от 100 юана и 5000 рубли и сега са с червен цвят.

Лекарство срещу рак: "В началото на 21 век човечеството ще се избави от рака. Ще дойде ден, когато ракът ще бъде окован в железни вериги" - пророкува Ванга. Възможно е да е смятала, че антиканцерогенният препарат ще съдържа много желязо.

"И моята книга започва точно с една апокалиптична картина, която Ванга предсказва, че ще се случи някъде между 2015-2020 г. Тя е свързана с трета световна война, изпускане на вирус от лаборатория.....

Ванга казва, че войната ще започне от Сирия и Афганистан. Казва, че вижда терористични групи и много смърт, „здрав мъж се топи като масло”, „Земята се тресе”, „огън ще има, цял град гори”. Ванга дори е предсказала атентатите в Париж”, коментира още журналистът Капка Георгиева през 2015 г.

Шокиращи и напълно непознати до момента предсказания на Нострадамус е разгадал инженерът Александър Лазарев от Украйна, като според Нострадамус 2014 г. започва 10-годишна Световна война. (http://www.bnews.bg/article-89912)

За трета световна война говори и Ванга, като предсказва и за употребата на химически оръжия, които ще доведат до рак на кожата и страшни язви по кожата при много хора.
Всички вече сме свидетели как тази Трета световна война на химическите оръжия се води току над главите ни на върха на носа ни! Небето ни е изпълвано минута след минута в продължение на няколко години вече (от момента на настаняването на Американските ВВС в наши авиобази) с химически следи от самолети - така наричаните Кемтрейлс, за които от години говори целият свят. 

Вчера пътувах из Северозападна България - извън редовния график тайнствени химически самолети не спряха да облитат небето в посока север-юг на методични разграфявания, като обхващаха със своите следи цялото небе. Тези бели упорити следи постепенно се превръщаха в перести облаци със странни форми, които увисваха с часове в небето и бавно го покриваха с бяла пелена. Небето приличаше на изпрано в белина пухесто одеяло. Особено плътна беше тази измита с белина атмосферна покривка над София - като бял купол, покрил София и видим с просто око от височините край столицата. Бял атмосферен химически купол, който софиянци и децата им дишат. (Вече се появиха и чужди публикации, според които тези химически облаци имат нервно дегенеративен ефект върху човешката нервна система!!!)

Самолетите вчера бяха особено активни през целия ден - обикновено го правят само привечер и призаран, за да не привличат погледите. Когато обаче се зададе прогноза за идващи от Западна Европа дъждовни облаци, тайнствените самолети стават особено активни и нагли. Определено една от задачите им е да причиняват суша над страната ни - пълната с микро и наночастици атмосфера е преграда пред идващите от Запад дъждовни облаци - те се разбиват в прахообразната атмосфера, постепенно изсветляват и се издигат нагоре без да ни донесат така съживителния дъжд. Резултатите от изкуствено причиняваната суша отдавна вече са налице - язовирите в Северозападна България са отчайващо празни до нива, които аз лично никога преди не съм виждала.

За това климатично химическо оръжие на геоинженерството предупредиха и от руската Академия на науките, и предишният президент на Иран Ахмединеджад пред ООН. 

Ванга предрича тези ужасяващи събития - тя казва, че водата ни ще изчезне и ще я събираме в буркани, а Европа ще стане хладна и пуста

А през това време нашият президент бленува за Климатичните катастрофи!
Целите, които си поставя ЕС по отношение на енергийната политика и борбата с климатичните промени са много амбициозни, но те са и пример за останалата част от света, заяви неотдавна президентът Росен Плевнелиев пред представители на българските медии, след заседанието на Европейския съвет.
ЕС не само си поставя амбициозни цели в борбата с климатичните промени, но и амбициозно ръси над главите ни тонове химикали, скрити в нано технологии и разпръсвани с НАТО-вските самолети в небето ни. Така, че да нямаш нито лято, нито зима, а в един ден да преминават и 4те сезона над главата ти.
А растенията, животните, водите на Родината ти да залинеят и умират от незнайни болести.
Амбициозните цели на ЕС по отношение на климата ни се изразяват в едно: Да използват климата и земната ни атмосфера като най-новата разработка оръжие върху нас и нашите деца. И да наказва ЕС непослушните си държави членове, които не се отчитат редовно с вноски и "реформи" в касата на големия задокеански брат.
Спомнете си думата на нашата пророчица: "През 2015-16 година Европа ще бъде хладна и пуста", и още: "ще изчезнат чесънът, пиперът, пчелите... а водата ще затваряте в буркани".
Контролирането на ума е отколешна мечта на Световното задкулисие. Постигат го със специални химикали, които разтварят във водните оръдия за разпръскване на демонстрации, както и сега вече с химическото обгазяване на цели градове от самолети. Химическите съставки предизвикват демотивация, затъпяване, склонност към самоубийства.
Във видеото по-долу е заснета конференция във връзка с ново тайно оръжие на Пентагона - химическа ваксина, разпръсквана аерозолно от самолети! http://www.naturalnews.com/048347_aerosolized_vaccines_behavioral_modification_obedience.html


С природата никой не може да си играе безнаказано!
Не са случайни и ураганните ветрове и невиждани снежни бури и студове, помели наскоро Западна Европа и САЩ! Когато причиняваш суша в Източна Европа, няма как да не причиниш едновременно с това урагани в Западна Европа.

Нека да си спомним, че който сее ветрове, жъне бури!




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. raders - Хм. Още един пророк
31.10.2013 19:27
Хм. Още един пророк
цитирай
2. penchoan - Стига с тези лакърдии! Нострадамус ...
31.10.2013 20:32
Стига с тези лакърдии! Нострадамус не е предсказвал световна война за 2014 г., макар че има голяма вероятност да започне тогава. Нострадамус е предсказал световна война за 1999 г., но има отлагане.
цитирай
3. aliya - Ако не искате да вярвате на доказ...
01.11.2013 08:57
Ако не искате да вярвате на доказалите се мистици като Нострадамус и Ванга, които са притежавали много по-дълбочинен взор от нас обикновените хора, няма как да не вярвате обаче на очите си - химическото обгазяване от кемтрейлс е пред очите Ви!... и днес, и вчера, иутре... Целта е суша и в Иран, и в Русия, и у нас - икономиката на тези страни трябва да се срине, за да дойдат спасителните западни монополи, а населението да бъде поставено на колене, за да приеме Новият световен ред на глобалисткия фашизъм.
цитирай
4. penchoan - Аз вярвам на Нострадамус, който е ...
01.11.2013 16:06
Аз вярвам на Нострадамус, който е бил запознат с Божествения план. Не вярвам на самозванци, които съчиняват неща, които той не е казвал.
цитирай
5. aliya - Ванга е много по-конкретна и точна ...
01.11.2013 18:23
Ванга е много по-конкретна и точна от Нострадамус, особено що се касае за България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015296
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031