Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2014 16:27 - Полуистината на Лъжата!
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 2913 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 15.12.2016 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Далай Лама, Шри Шри Равишанкар, Садгуру, папа Франциск на католиците задкулисно се заеха да обслужват световните глобализаторски интереси - заиграха се с темата за извънземните, с темата за хомосексуалистите, които са абсолютно чужди на истинската духовност и Богопознание, а също така и постепенно се опитват да подменят духовността и религиозността с най-обикновена социална политика!
Някой зад кулисите с много, ама много пари купува духовни учители и водачи на килограм!!!


Защото знае:
Полуистината винаги е по-опасна от Лъжата!


От лъжата можеш да се пазиш, защото лесно можеш да я различиш като лъжа.

Полуистината обаче е по-умело дегизирана лъжа, за която се иска абсолютна осъзнатост, за да различиш дявола в чужди дрехи!

Полуистините са любим похват и на световните глобализатори - "Братство, равенство, свобода", "Демокрация" и "Толерантност" са само дегизацията, зад която се крият острите зъби на Алчните за световно господство.
Наричащите себе си посветени, т.е. илюминати, са всъщност умели илюзионисти. Те разбират, че все повече губят контрол над човешките души. Ето защо те правят всичко възможно, за да се задържат на гребена на вълната. Но всичко, което илюминати знаят, е да си играят с възприятията на човешкия ум и да създават илюзии. Като например илюзията демокрация, или илюзията комунизъм, или илюзията революция.
Но най-важното умение илюминати не владеят - умението да развълнуваш и завладееш... любовта на човешките сърца. Илюминати са илюзионисти и това е всичко, което умеят. Те "създадоха" шоу бизнеса и киното, телевизионните и медийните илюзии.
Животът обаче илюминати нито могат да създадат, нито могат да променят. Защото илюзиите са временно явление.
Вижте например днешните Холивудски супер продукции - колкото повече пари струват, толкова по-безвкусни и изчерпани от идеи стават те, за сметка на перверзиите и ужасиите им. Илюминати не могат да бъдат творци с творчески замах, те са просто бледи имитатори на миналото величие на изгубената Каменна цивилизация на нашите просветлени деди Древните българи.
За да бъдеш истински посветен творец, се иска нещо повече от раздуване на собственото ти его с отдавна загубили истината ритуали на тайни общества. Лао Дзъ казва:
- "
Когато Пътят се загуби, остава добродетелта. Когато добродетелта се загуби, остава любовта. Когато се загуби любовта, остава справедливостта. А когато се загуби справедливостта, остава ритуалът. "
 
 



Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3032470
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930