Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2017 19:56 - Джордж Сорос изисква флуорид, добавен към питейната вода в училищата
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 2246 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Джордж Сорос изисква флуорид, добавен към питейната вода в училищата

1 октомври 2017 г. Бакстър Дмитрий Здраве 9

image

http://yournewswire.com/george-soros-fluoride-water/

Милиардерът глобалист Джордж Сорос очерта плана си да гарантира, че "всички деца в училищна възраст в Съединените американски щати получават дневни дози вода с добавен флуорид", като добавят спорния химикал към питейната вода в училище.

Сорос твърди, че е " обсебен " от денталното здраве на децата през последните месеци и сега настоява за задължителното включване на флуорид в училищната питейна вода - независимо от местните закони в държавата.

Зъбите са толкова важни. Лесно е да се забрави " , каза Сорос в кратка, но сладка прес-съобщение, публикувано на уебсайта му за фондации" Отворено общество ". " Ето защо ние ще направим нещата лесни за вас и вашите деца. "

"Фондацията" Отворено общество "има удоволствието да обяви, че основен проект за периода 2017-2018 г. ще бъде имплантирането на флуорид в цялата училищна питейна вода в Съединените американски щати. Ние имаме логистичната способност да направим прехода към този здравословен нов свят и вярваме, че политическата подкрепа не е далеч. "

Фондацията на фондация "Отворено общество" включва флуорид в училищната питейна вода само няколко месеца след обявяването на подобна кампания в Руската федерация.

Фондацията "Отворено общество" обяви нов проект за добавяне на флуорид към питейната вода в училищата в Америка

Планът обаче се противопостави на президента Путин, който забранява флуорида от Русия , като заявява, че " токсичната отрова ", която е била " принудена да захранва военнопленниците по времето на Съветския съюз ", не трябва " при никакви обстоятелства, сега или в бъдеще, на народа на Руската федерация . "

5 Прости факти

Ето 5 прости факта, предоставени от Физическо дружество , които биха ви подтикнали да предприемете действия и да кажете на вашите законодатели, че флуорът трябва да бъде държан далеч от деца на всяка цена:

1. Нивата на флуорид не се измерват лесно, след като бъдат пуснати в общинските водоизточници

Дори ако имаше "безопасна" доза флуорид (която наистина не съществува), няма абсолютно никакъв начин да се регулира това. Освен това, ако ядете купа от зърнени храни с мляко и кокс, вероятно сте прекарали флуорид, което вероятно ще надхвърли препоръчваната дневна доза на American Dental Association с 230%.

Когато се консумират прекомерни количества флуорид, той може да бъде убиец - канцероген, който причинява рак на костите, белите дробове и пикочния мехур. "Тя" е флуорид, често срещана добавка в питейната вода на повечето американски общности и съставка в по-голямата част от зърнените пасти за зъби, произведени в търговската мрежа. Защо да го добавите към вашето пиене и вода за къпане също?

2. Често има други опасни токсини във флуорирана вода

NSF, корпорацията, която разработи стандарти за питейната вода, заяви, че "най-често срещаният замърсител в [флуорирана вода] е арсен." Consumer Reports неотдавна съобщиха, че има и следи от арсен, известен още като отрова на плъхове, във вашата храна. Нейната в бебешките зърнени храни, сок и ориз. Арсенът е открит също и в кокошките с повишена кост. Това може да доведе до сериозни здравословни проблеми.

Според Lenntech.com:

"Арсеникът е един от най-токсичните елементи, които могат да бъдат намерени. Въпреки техния токсичен ефект, неорганичните арсенови връзки се срещат на земята естествено в малки количества. Хората могат да бъдат изложени на арсен чрез храна, вода и въздух. Експозицията може да възникне и при контакт с кожата с почвата или водата, съдържаща арсен. Нивата на арсен в храните са сравнително ниски, тъй като не се добавят поради токсичността му. Но нивата на арсен в рибата и морските дарове могат да бъдат високи, тъй като рибите абсорбират арсен от водата, в която живеят. За щастие това е преди всичко сравнително безвредната органична форма на арсена, но рибите, които съдържат значителни количества неорганичен арсен могат да представляват опасност за човека здраве."

Защо пиете флуорид във водата си?

3. Флуоридът е промишлен отпадък

Флуоридът би могъл да бъде само законно изхвърлен на големи разходи за компаниите, които го създадоха с промишлени практики. Както д-р Бил Марк обяснява:

"Има определени методи за обезвреждане и те са много скъпи. Флуоридът е много силна отрова. Това е регистриран пестицид, използван за убиване на плъхове или мишки. Ако трябваше да бъде унищожена, това би изисквало депо за класове първа. Това би струвало на хората, които произвеждат алуминий или тор около 7000 долара + на 5000 - до 6000-галона камион, за да се разпорежда с него. Това е много корозивно. "

Но - разбереш ли как да измамиш цяла нация, ще ги накараш да те накарат да я изсмучеш през слама.

4. Флуоридът не предпазва кухините

"Митът за превенция на зъбен кариес", свързан с флуорид, започна в САЩ през 1939 г., когато учен, на име Джералд Дж. Кокс, назначен от ALCOA - най-големият производител на токсични флуорни отпадъци и в момента е заплашен от флуоридни увреждания - някои лабораторни плъхове, заключиха, че флуоридът намалява кухините и твърди, че трябва да бъде добавен към водата на нацията. Това е обща легло.

Държавният университет в Флорида наскоро установи, че ". , използвана в подходящите количества, може да направи зъбите по-силни и да подпомогнат лечението на остеопорозата.

В Британска Колумбия шокиращите 11% от цялото население пият флуорирана вода, в сравнение с 40-70% в други канадски региони. Въпреки това, Британска Колумбия има най-ниската степен на зъбния гниене в цялата Канада. Освен това, най-ниските ставки на зъбен кариес в провинцията се намират в райони, където няма флуорирана вода. Кухините са причинени от прекомерното използване на рафинирана захар и обработени храни като цяло. Това е. Слюнката ви почиства устата, както и измиването на зъбите ви с паста за зъби без флуорид.

Фармацевтичните лекарства също могат да изсушат слюнката ви и това може да причини кухини, а не отсъствието на флуорид. През 1986-87 г. е проведено най-голямото проучване във връзка с флуорирането и зъбното разпадане. Темите бяха 39 000 ученици между 5 и 17 години, живеещи в 84 области в цялата страна. Една трета от местата са били флуорирани, трети са частично флуорирани, а трети - не. Резултатите не показват статистически значими разлики в зъбното разпадане между флуорирани и нефлуорирани градове. Но градът след града иска да флуорира водата си. Какво дава?

5. Отровен чрез разреждане

Някои твърдят, че единствената причина, поради която флуорирането се разглежда изобщо, е, че ние сме отровени чрез разреждане. "Решението за замърсяване е разреждане. Вие отровете всички малко, вместо да отровите много хора. По този начин хората не знаят какво става. "Може да звучи като теория на конспирацията, но Хитлер използва натриев флуорид в концентрационните си лагери. Когато смятате, че това е продукт на алуминиевите, фармацевтичните и оръжейните компании, това ви кара да мислите два пъти.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752332
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031