Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2019 20:03 - За Сталин и Хитлер според Севрюкова
Автор: hranislav Категория: Други   
Прочетен: 1165 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Помествам текстове, в които се твърди, че представяните обяснения са на нашумялата в последните години Слава Севрюкова (считана за свръхфеномен, който е описал чрез дарбата си структурата на силициевия кристал).

За Сталин

"За Сулико незнайно как е създадена песен. Любимата на вожда.Когато я слуша, Сталин посърва.Единствено тогаз желязната му душа потръпва.
Невъзможното ли се случва?Разтърсен, тихо страда.Слуша я сам. Винаги сам. Леденото "божество" бледнее. Тежки сълзи пропълзяват по стоманения му лик.Една от малкото нормални реакции.Какво го е споходило? Дали в тази корава натура, оставила потресаващо име в историята, не е съхранена прашинка човечност?...Сцена, разтърсваща като в Шекспирова трагедия.Въпросът за самоличността на удушената от Сталин жена все още не е изяснен докрай." (стр. 66-67)

Според Христо Нанев, Слава Севрюкова е казала, че кармата на Сталин е била утежнена най - много от убийството на въпросната Сулико, която му е давала любов, а той я е убил.

-----------------------------------------------------------------------
За Хитлер

"В аналозите от едно към друго съществувание се съзират тенденции за изчистване на карма. Но дали ги разбираме и реагираме адекватно? Хитлер не е изключение. Опитите за освобождаване от негативите на миналото при него се извършват погрешно. От глъбините на подсъзнанието бликват навици на личността от предходен живот. Заслепена от алчни пориви на властното ЕГО, душата му ги усилва. Те се разрастват, разрастват... Последвалият срив е унищожителен. Заработил е Законът за възмездието.Поел кормилото на властта, нереализираният художник рисува най-страшната "картина" на света, ползвайки за статив планетарния глобус. Чрез Силата на злото чудовищното "произведение на изкуството"демонично оживява. И до ден днешен стряска Човечеството.Слава Севрюкова вниква в неизвестни до днес изживявания. Съзира: фюрерът, подобно на Сталин, подписва списъци с присъди за екзекуция с фанатичен размах. Прави го за "благоденствието на Третия Райх".След подписа му, обричащ милиони на смърт, "борецът за нов ред", заповядва да не го безпокоят. Помръкнал, затваря се в покоите си.Завесите са спуснати.Сам. С часове.Прорицателката забелязва - изпаднал е в остра психическа криза. Тресе се. Бълва нечленоразделни звуци. Криви лице. Върти очи...Съвестта му крещи. Адът й се вихри."Човекът, възкресил преизподнята" в миг на просветление осъзнава - превърнал се е в сериен убиец от световен ранг. В черен крал на империята на смъртта. Това ли е показно самоувереният водач за чиста арийска раса, поел върху себе си греха на милиони убийства? Хитлер страда.Нека припомним сълзите на Сталин, отронени не над безчетните гробове избити от него сънародници, а също насаме. Над една протяжно тъжна, като нелеката грузинска орис, песен. Песента за Сулико, разбудила потиснати струни на дълбоко потулен в него, разкъсващ самоупрек.Сълзите на Хитлер и Сталин - малки кактусчета живинка на надеждата в безбрежните пустини на душите им.И у най-демоничните изверги понякога се пробужда нещичко човешко." (стр. 74)

Из книгата "Прозрения. Свръхфеноменът Слава Севрюкова." (Христо Нанев).

За двамата диктатори пише в страниците от 64-та до 81-ва на цитираното четиво
(http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/books/SlavaSevriukova2.pdf?fbclid=IwAR12QD8yfgLPpta3v1QdQMrm6V3mMB9Z_k4NPqPN7E8ZOFGupz4igE5EAoM).


Тагове:   хитлер,   сталин,   Нанев,   севрюкова,


Гласувай:
1



1. eva666 - !!! изверга избива миллиони..що за тъпотия..
20.04.2019 21:46
Въпросът за самоличността на удушената от Сталин жена все още не е изяснен докрай." (стр. 66-67)

инак и аз съм чела.Книгите за .баба Слава на Х Нанев/ измислици..за Прераждане, карма..
грях, и възмездия..
ВСИЧКО е тук и сега.
мое л.мнение, разб се..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hranislav
Категория: Други
Прочетен: 652103
Постинги: 439
Коментари: 467
Гласове: 1293
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930