Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2019 19:38 - Родители, пазете момчетата си
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 3440 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 11.10.2020 12:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Иска ми се да предупредя родителите да бъдат изключително внимателни каква мода се предлага на децата им, дори и на най-малките! Вчера влязох в новооткрит магазин за детски дрехи на известна английска марка. И какво беше учудването ми да видя, че най-отпред и най-близо до витрината са наредени момчешки дрехи за възрастта до 6 години, в чиито десен преобладава и се набива на очи дъгата. Блузи, панталони, якета, обувки с водещ мотив дъгата. Разбира се, дъгата е прекрасно природно явление, красота за очите и Божи дар. Но така, както бяха иззети от фашистите Древнобългарския слънчев знак Свастиката, от Пентагона Древнобългарския знак на Богинята Майка Пентаграма и така нататък; така беше опорочен и символът на Дъгата, превърнат в запазена марка на шепа изпедерастени луди и тяхното войнствено движение за налагане на хомосексуализма по света. Явно не могат да наложат перверзията си над зрелите мъже, затова се целят в децата ни, в най-малките! Едно дете, облечено в техния Знак на Дявола, заливано с техни реклами за "равни права" на хомосексуалистите, които вече всички знаем, всъщност се ползват с предимство и при назначаване на работа, и при получаване на по-високо заплащане - едно такова дете е уязвимо за техните мръсни набези! Нека не забравяме, че именно от Острова лъха на гнило и на отровни влияния върху децата и младежите ни. Защото именно Островът е гнездото на Глобалистките оси!

Живеем във време, в което врагът ни бомбардира не само с конвенционалните си оръжия, но и се цели в човешкото колективно подсъзнание, като се опитва да промени човешката Божия природа!Все по-често чувам родители на 11 – 14 годишни момчета  да се оплакват, че децата им получават лоши примери от свои съученици. Например момчета целуват момчета, на лагери момчета влизат заедно под душовете и се целуват и други подобни! А малко по-големите момчета, но все още в ученическа възраст, си слагали силикон в устните, или се обличали в по женствен стил. Оплакванията засягат и частни, и държавни училища, а татковците са в ужас. В семействата си  децата определено не получават пример за такова поведение, в училище също не – слава Богу в нашите българските училища все още тази лудост не се „възпитава“ и пропагандира със специални уроци. Остава неуловимото и все по-зомбираащо присъствие на медии, шоу бизнес, кино, които не пропускат под една или друга форма да внушат на децата ни объркана „модерност“ и сексуална разюзданост, водеща до размиване на природната идентичност на човека.

Особено податливи на тази така наречена „джендър“ идеология са именно децата в ученическа възраст, и най-вече момчетата. Защото не бива да се заблуждаваме, огромна пропагандна машина е впрегната в променяне чувството за идентичност именно на момчетата, и то именно в тази крехка ученическа възраст.

Тук има един тънък психологически момент, с който всеки родител трябва да е наясно, ако иска да опази душевния мир на своето дете от външни пропагандни посегателства на новите „модерни“ сексуални политики, проправяни в световен план.

Децата в своята най-ранна детска възраст – от раждане до 4-5 годишна възраст имат нужда да растат в среда, която да утвърждава и обича, най-вече ОБИЧА тази уникална и неповторима уникалност на детето. Защото това е възрастта, в която детето започва да се възприема като отделна индивидуалност. Ето защо в това ранно детство детето трябва да бъде възпитавано като Цар, да бъде зачитано в своята уникалност. А кой може по-добре да обича, цени, закриля едно дете от майка му?! Ето защо присъствието на майката до детето в тази ранна възраст е от жизнено важно значение за детето! Дете, което е лишено от майка си и дадено на приемни „родители“, които се сменят на 6 месеца по веригата както е по закона за приемните родители, никога няма да може да оформи своята човешка индивидуалност, ще израсте с психически дефицит на любов и внимание. Такова дете в бъдеще ще бъде объркано, лесно управляемо и внушаемо.

След тази крехка възраст, навлизайки в училищната възраст и докато достигне 14-15 години, детето се учи да живее с приятели, да си намира приятели. За него приятелите са много важни, а техният пример и мнение определят до голяма степен изграждането на светоглед в децата. И именно тази възраст е най-податлива на медийни „модерности“, новоустановени линии на поведение с цел привличане вниманието и одобрението на приятелите и връстниците. С пробиването на пропагандната машина в съзнанието и моделите на поведение на децата, те постепенно са карани да свикнат, и дори да имитират, наложени сексуално объркващи модели, но затова пък модерни. Момчетата започват да възприемат момчешкото приятелство като нещо повече от просто мъжко приятелство, за тях то започва да се превръща в синоним на физическа близост между мъже, разменяне на ласки. Още повече, когато това им поведение предизвиква изострен интерес от страна на другите деца – това е възрастта, в която предизвикването на всеобщ интерес засилва формирането на засилено его в героите на деня. Тази его идентичност е фалшива, разбира се, тя не отговаря на момчешката природа, тя минира момчешките приятелства и ако продължи със своята сексуална лъстивост, тя би се изродила в садо-мазо отношения на агресивно мъжко поведение на един мъжки индивид спрямо друг мъжки индивид. Но това фалшиво новоизградено его възпрепятства природното развитие на тези момчета, осъществяването и разцъфтяването на тяхната истинска и природна идентичност на момчета. Такива прояви на сексуална обърканост могат много лесно да превърнат подобни момчета в жертва на сексуално насилие от страна на мъже с подобни наклонности – още повече, че в много страни на западна Европа сексът с деца е на път да си отвори легализирана вратичка в правовия свят.

Момче, станало жертво на сексуално насилие от страна на други момчета или мъже, израства с пречупена психика на насилено същество, самоосъжда себе си и придобива психиката на жертвата, т.е. губи чувството си за мъжко достойнство, за мъжка сила.

Една нация, чиито синове постепенно и методично са превръщани в „джендъри“ с неопределена полова идентичност, в същества с изгубена мъжествена сила и благородство, със самоубийствени наклонности или още по-лошо, в агресивни садисти, такава нация губи цвета на своята сила. Оттук натам вече няма кой да защити жените, сестрите, дъщерите на тази нация!

Не случайно Древните българи Дедите ни са боготворели мъжката сила, полагали са специални грижи момчетата да възмъжеят като отговорни и силни мъже – извършвали са се специални духовни ритуали за посвещаване на момчетата в мъжественост и духовна сила. Мъжкият фалос е бил ценен и носен като талисман в чест на почитание и боготворене на мъжкото начало в природата. Защото благодарение на него в съчетание с женското начало съществува Животът на земята ни. По нашите земи в Северозападна България са намерени най-древните златни талисмани на мъжки фалос. Три фалоса на 8000 години бяха намерени във Видинското село Майор Узуново. Те са с размери 4-5 см. И са се носили като талисмани за плодородие. image
Нека не забравяме, че най-ранната земеделска цивилизация е възникнала по нашите земи.
 

Да се внушава, и още по-лошо, да се извращават сексуално деца в такава ранна детска възраст, е целта на прокарваните и в обществото ни Национална стратегия за развитие на детето, Истанбулската конвенция и други подобни. Макар и обществото ни да е единно и твърдо срещу подобни документи, отровното влияние на техните политики все повече се налага в медии, училища и други. Така например спомнете си кога за последен път видяхте по телевизиите ни родни надпис Майка когато една майка дава интервю. Представят я винаги и само с РодитеЛ!? Защо?? – откога да си Майка е медийна тайна!?  
В същото време страната ни е подготвяна да се превърне в бежански център на „бежанци“ всички те млади мъже с военна подготовка във военни лагери на Близкия Изток, всички те с еднаква сума пари в джобовете, всички те със специалната закрила на ООН, европейските правителства, и папата!
Започват с настаняването на 1600 от тях в Странджа – за целта избиха домашния добитък на хората от Странджа, единственото им препитание. За да обезлюдят региона и наистина да го превърнат във „Врата Към Близкия изток“ по думите на Папата. Тази частна ислямистка армия, наречена с благовидното име „бежанци“ е всъщност новата войнстваща армия от съвременните „башибозуци“, за които учат децата ни, че били омиротворители в миналото !?
За да забравим, да се изтрие народната памет и по-лесно да приемем новия Ислямистки башибозук!
За да бъде превърната България в част от ислямисткия полумесец, който да опаше Югоизточните граници на Европа и да я притисне в менгемето на тероризма.
За да бъде окончателно обезлюдена тази свещена земя Родината ни, дала началото на човешкия род!

Когато мъжете на една нация са превръщани в гнили ябълки, в птици с пречупени крила, то тази нация умира.   Такъв геноцид – перфиден, жесток, мракобесен, човешката ни история не познава!  

Родители, пазете момчетата си!
Българи, пазете земята си! Тя е вашата кръв.  

-
http://aliya.blog.bg/novini/2019/05/05/za-shapkata-na-papata-i-koi-kroi-shapkata-na-bylgarite.1655842
- http://aliya.blog.bg/history/2019/02/02/petelyt-e-petel-samo-do-kokoshka-drevnobylgarskite-fevruarsk.1644444
- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1319402751512678&set=a.313566338762996&type=3&theater



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. lexparsy - Имаш съпричастност и поздравления за този призив Алиа.
12.05.2019 22:15
Много родители са слепи, или не се интересуват даже от скрития от тях живот на децата им!
цитирай
2. raders - Чудесно представено. Но всъщност, ...
13.05.2019 18:57
Чудесно представено. Но всъщност, края не отговаря на началото. Това са две различни теми с различни нюанси, но с голямо значение и разбира се, много важни за българското общество
цитирай
3. krumbelosvet - Намерил се е един глас против
13.05.2019 19:24
Без ЦЕНЗУРА на медиите, ЧАСТНИ или не, това спасение е толкова трудно, че е практически невъзможно. А цензурата трябва да е ЖЕЛЯЗНА, и да обхваща и УЧЕБНИЦИТЕ, където също се промъква разрушителна информация.
Тия дни прочетох две страници в читанката на второкласник. Великден през погледа на ... яйцата. Три пъти яйцата повтарят, че "утре може да се пържим в тигана". Накрая ги... сваряват... Някоя си "писателка" Дългъчева...
Заразата иде чрез ЕВРОПЕЙСКАТА БЮРОКРАЦИЯ, в която и ние имаме знаков представител - Станишев, агитаторът за Истамбулската конвенция. ВСИЧКИ "европейски" шефове са чужди парашутисти като него. И борбата става почти невъзможна. Даже ако "Европейската" "Народна" Партия загуби изборите...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015296
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031