Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2020 10:00 - Научна диктатура
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 4168 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 05.05.2020 18:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  

Няма корона вирус. И никога не е имало.Опитаха се да го създадат във военните лаборатории, но не успяха в дизайна му, провалиха се. Не можаха да надхитрят природата. Досега никога никой не е успял да воюва с нея.

Но те не се предават - включиха на ход лъжливите си медии, платени с вашите данъци, в тайни договорки с правителствата ви. За да ви играят театрални представления - лъжливи, нагли и шумни. И да задвижат страховете ви, да ви направят параноични, жалки, криещи се зад смешните маски на самоунижението. Те ви превърнаха в тулупи - нечовеци, а роботи, жалки мижитурки пълзящи пред краката на институциите.
Погледнете медиите днес - те играят играта на дроновете т.е. на институциите, Не вашата игра. Те не зачитат индивидуалния човек, те му отказват правото на свободна воля, на самостоятелни решения, на лична отговорност, на дишане дори.
Институциите са издигнати в култ,
... човекът е превърнат в червей.

Пропагандират насилственото ви ваксиниране с умъртвяващия ви Знак на Звяра, въпреки стотиците хиляди случаи, доказани, на осакатени деца - парализирани, скопени, аутисти, директно умъртвени. Искат Ви дамгосан добитък. За целта са готови и Григор Димитров да наемат за пропаганда на умъртвяващите ваксини. А той за пари е винаги готов... Той е от новото време на ЧичкоПаричковците!

Не успяха с вируса досега, но с директното му вкарване в кръвта ви чрез ваксина може и да успеят.
Вие не сте им нужни - твърде много сте и твърде човеци.

"Тях не ги е грижа за нас", изпя Майкъл Джаксън и го убиха!

Не само не ги е грижа за вас, страх ги е от вас - до смърт. Затова и тръгнаха на отчаян геноцид и мракобесие.

Или те, или Вие!

Такъв, какъвто си, ти вече си съвършен.

Ти си дете на Бога, негово ювелирно произведение - такъв като Теб никога не е имало и няма и да има. Бог друго освен шедьоври не създава - та нали е Бог.
Ти няма нужда да доказваш пред никого нито със здравен паспорт, нито с ваксина, че си достоен да живееш!
Щом си тук на тази земя, щом Съществуванието те е родило, значи ти си жив, ти си самият живот.
Ти не си раждан от политици, финансисти, обществени системи - ти си раждан от Майка по Божия воля.

Живеем в болно време - време на политици, икономисти, финансисти, жаждащи безмерна неограничена власт над теб, за да им служиш робски и безропотно. На тях си им необходим болен, побъркан, наплашен, заврян в ъгъла.
Те искат непрекъснато да им се доказваш - с вярност към политическата им система, с готовност за безропотно служене, с благонадеждност към експлоататорския им строй. За целта те преминават от политическа и финансова към научна диктатура в тези дни и това се случва пред очите ни.
Те искат да им засвидетелстваш вярност за сметка на собствения си скъпоценен живот, като приемеш да те ваксинират с неизвестни съставки и нанотехнологии, с които ще могат да те управляват като робот без собствена свободна воля. Те искат да те превърнат в добитък, безропотен при това, на който с едно натискане на дистанционното управление да му спрат правото на храна, пътуване, собствен живот, работа.
От всички български медии вече те заливат с внушения за задължителен здравен паспорт и задължително ваксиниране! Те искат да те накажат за това, че съществуваш, че дишаш, че си Човек!
И запомни - докато имаш свободна воля, ти си човек. Загубиш ли свободата си - ти си никой, ти сам си се отказал от човешкия си живот!
Днес изборът е твой - ще останеш ли Човек?!

Запомнете, страхливите сами се отказват от правото си да живеят!

Животът е смелост,
смелостта да бъдеш!

Век след век Българите се отказват от себе си,
режат се от корен,
крият се в миши дупки,
опитват се да заменят живота си с пари,
... докато стигнаха дотук...
стадо, подкарано за заколение,
но преди това дамгосано с маска и ваксина.

Или те, или Вие.
Изборът е Ваш.

В момента монополите, било то частни хипермаркети или публично-частни компании, прибират и последните Ви останали пари с помощта на държавния репресивен апарат и медийния цирк!
Забраняват Ви да печелите, а да харчите Ви позволяват само за да пълните джоба на определени монополи, свързани със Световното финансово задкулисие.

Изземват се парите от ръцете на човечеството и се връщат обратно в ръцете на техните печатари.
С каква цел?
- За да Ви оставят гладни - гладният човек можеш да поробиш и да го накараш да приеме и неприемливото: подкожно чипиране, установяване на постоянен полицейски терор и диктатура, заменяне на съществуващите пари с електронна невидима система за следене и контрол, геноцид над свободната човешка воля и намаляване броя на населението чрез унищожаване на непокорните.

Докъде ни докараха - направиха ни актьори в техния филм на ужасите и мракобесието, заляха ни с техните мръсотии и воня! Oръжията им не са прибрани, войната им срещу нас не е свършила. Чакат... и кроят заговори.
Какво чакат ли? - чакат заповеди отвън. В момента глобалисти водят война срещу Тръмп и неговото правителство в САЩ. Вече има 15 опита за убийството на Тръмп.
Доналд Тръмп отказва да следва пъкления план на Глобалистите либерали за задължително ваксиниране на цялото земно население, отказва да води глобалистките им войни. Според него противовирусните ваксини са най-голямата измама в историята на човечеството. Тръмп отказа и да финансира "световната" здравна организация на Сорос, Клинтън и Бил Гейтс.

А у нас, нашата политическа измекярщина е по-глобалистка и от глобалните монополи, по-мракобесническа и от доктор Менгеле, по-лъжлива и от лъжливото овчарче. Седят и чакат... и се облизват за кокала.
Затриха българското животновъдство, българските фирми, българския туризъм, българската търговия. Сега са готови да затрият и човеците по българските земи - с принудителна ваксина и отказване правото на храна, работа, свобода, дишане
Сега чакат кокала си за награда подхвърлен им отвън.
И се молят за отстраняването на Тръмп.

Човечеството никога не е било в по-голяма опасност. Сега е последното време, в което можем да се опълчим и разбунтуваме. След това вече ще е късно - ще ни превърнат в роботизирани тулупи, ваксинирани до затъпяване и загниване.

- http://aliya.blog.bg/novini/2020/03/13/ne-se-nasitiha-na-vlast-liberalite-globalisti.1700441

- https://m.facebook.com/groups/516658875198020?view=permalink&id=1345211825676050

- Алия Ошо




Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. pando - 100 %
08.05.2020 11:53
ISTINA!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3032579
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930