Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2014 19:06 - Древен заговор срещу България
Автор: aliya Категория: История   
Прочетен: 11605 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 19.01.2014 19:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
България е била империя, разположена на два континента, които носят български имена - ЕврОПА (древна област, съседна на Род-ОПА) и АЗ-ия (както и АЗ-овско море, носители на древното българско АЗ).

Граници на Аспарухова България са другите държави с това име на неговите братя, както и на Кубратова Волжка и Велика България, Киев на Кубратовия брат Шамбат и т.н. На изток и на запад Аспарухова България е граничила с другите Българии.

Защо не учим това в училище? Логичен въпрос. Но отговорите са още по-логични:
- До Освобождението ни Раковски и други будители като него са се опитвали да върнат скритата българска история, като намират в редица библиотеки архивите, които категорично доказват древния произход на българите, тяхната висока цивилизованост, която са дали на народите на двата континента, които пък носят и български имена, както вече видяхме.

Цитат: ‎"Европа" отначало е област в България. "Азия" е име на Анатолия. По-късно континентите започват да се наричат с тези имена. Ето и къде точно е първоначалната земя Европа (до Родопа) - това е днешна Източна Тракия - земята от западната страна на Босфора.


Истинската история на България потъва заедно с българската държавност през 14 век - при навлизането на турските окупатори, към Ватикана са изнесени от българските манастири тонове с документи за древния ни корен. Както знаят по-начетените от нас, Вати-Кан (името ни напомня друго българско название БАЛ+КАН = Голям Владетел. Вече има написано подробно как католическата църква е създаденa от български духовници, но с течение на времето тази църква става враждебна към всичко българско) - издава смъртна присъда на българите още в началото на 13 век, когато Калоян спира нашествието на кръстоносците, окупирали и разрушили Византия. Както знаем, в библиотеките на Ватикана е невъзможно да отиде обикновен човек или специалист.

Досега малцина българи са били там - д-р Стефан Гайд, който получава духовна степен, за да може да чете тези архиви. След като задълбочено чете, той издаде цяла поредица за древната ни история, заради което официалната ни наука му обяви война, а брат му беше пребит в центъра на София. Да споменем и първият български учен, проф. д-р Ганчо Ценов, който е платил милиони, благодарение на богатия произход на своята съпруга - германка, за да чете в оригинал на различни стари езици документите от секретния архив във Ватикана преди 100 г., чиято теория и книги за българския автохтонен произход биват отхвърлени от тогавашните водещи историци, обслужващи чужди интереси, с което правят всичко възможно да скрият и преиначат истинската история на България и нейната роля и принос за развитието на европейската и въобще на човешката цивилизация. Божидар Димитров също посети библиотеките на Ватикана, но отказва все още да говори какво е прочел там.
Огромен архив от нашата история е отнесен по-късно - след 1944-та от КГБ.
Няколко десетилетия след турското нашествие, гърците изгарят каквото е останало от нашите архиви. За да променят изцяло историята на нашата цивилизация и да я присвоят, както ни отнемат дори Орфей, Дионис, Троя и т.н.
Следващият удар по българската история е нанесен от руските имперски амбиции - използвайки заличаването на България и унищожавайки нашите държави около Волга - Волжка и Велика България, те превземат останалата част от историята ни - така българската азбука става славянска, цялата българска духовност и култура - също.
След Освобождението - в период от около 60 години, българските учени наваксват 5-те века затъмнение за истинската ни история и отново я възстановяват.

Не е тайна, че Хитлер е бил вманиачен на тема арийски произход на петата раса (в света има три държави, които носят в името си арийския си произход - БОЛГ+АРИА, Унг+Ариа и Бав+АРИА) и е бил няколко пъти в страната ни в търсене на свещения граал, допитвал се е до Ванга, заровил се е в дупката в Царичина, а според някои и в гробницата на египетската принцеса БАСТЕТ до Малко Търново.
А за да отговоря и на главния въпрос - защо това не се учи в учебниците ни, ще кажа:
Политиката в световен мащаб има и световен интерес към историята. За съжаление.
През 1944-та съветската политика, стъпила върху българската свобода, въвежда свои закони. Българите във Волжка България стават татари, а държавите им Татарстан, Чувашия, Башкирия и т.н. Над 15 милиона българи сменят името на рода си.
Тук съветската политика дели българите на парчета, Сталин създава и Македонски език и Македония, за да разделя и да владее.
Какво прави той с историята ни? Амбицията в Европа да няма древни народи, а всички да имат начало от средновековието - плюс-минус някой век за едните или другите, е налице. Гърците още по турско признават на Русия, че е наследник на Византия, и така този проблем отпада. Но българите? Как да ги лишим от техния древен и славен произход?
По най-милиционерския и тъп начин - показваме някакъв договор на Византия с България от 681-ва и толкоз. А на въпросите, които следват
- Защо бащата на Кан Аспарух е имал друга България на изток, която е наречена Велика?
- Защо братът на Кубрат - Шамбат, прави съседна до Велика България държава със столица Киев?
- Защо в архивите пише, че Аспарух "пресича" Дунава, за да спаси българите от робството на Византия?
- Защо Аспарух е убит във война в днешна Украина, като границите ни са били до Дунав и Черно море?
На тези логични въпроси - отговор никой не дава. До 1989 г. е имало заплаха с концлагари за всеки, който се е осмелявал да търси древните корени на българите.

Дори и дъщерята на тогавашния ни тоталитарен управник Тодор Живков - Людмила, е убита заради смелостта й да търси този корен. Не случайно тя е първата след 1944-а, която има възможност да се възпротиви на тази явна кражба от историята ни. След срещи с държавни управници в Азия и Европа, дори и в Мексико, тя открива много от скритата ни история. При честването на 1300-години България, организирано с цел да се изнесе повече от истината за българите, не случайно до Тодор Живков идват официални писма от Индия и Япония, в които техните президенти пишат: Та вие имате толкова древна хилядолетна история, как е възможно да празнувате само 1300 години?
Няколко месеца след като се вдига шум и то на високо ниво в световен мащаб за всичко, което Людмила започва да прави, тя умира при странни обстоятелства.
http://patriciakirilova.blogspot.com/2012/09/blog-post_9.html
image




Гласувай:
16


Вълнообразно


1. ivoimv - Трябва воля
12.10.2014 12:28
Вярно е че нашата история е унищожена нарочно ние сме един велик народ


https://www.youtube.com/watch?v=Gn-QMz7dYu8
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3009156
Постинги: 430
Коментари: 592
Гласове: 1378
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031