Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2014 12:45 - Душата ни Българската!
Автор: aliya Категория: История   
Прочетен: 10165 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 25.04.2016 13:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Българската душа е блага и мека като водата - "В целия свят няма нищо по-меко и по-податливо от водата, но тя надделява над твърдото и здравото."
Въпреки 5те века терор и клане, турското робство не постигна целта си, поставена му от Световното лихварство да унищожи опасните българи, родоначалници на човечеството и създатели на човешката духовност, език, цивилизация, бит и умения. Българите - хората с индивидуалност от Бога и свобода по Дух.

Видя се, че дори и без държава и собствени политици, свещеници и прочие светски величия, българите оцеляха. И не само оцеляха, но и отново бяха свободни по волята Божия.

И тогава решиха душманите на българите да почнат с мекия бруст - да сваряват жабата на бавен огън, за да не се усети и изскочи от тигана. Защото българите не са хора на Лъжата, на подлостта, те са хора доверчиви, добросърдечни, незлобливи, гостоприемни. И да ги подмамиш подло и подмолно не е трудно, въпреки робствата, въпреки пролятата българска кръв.

След Освобождението политиците на Световното задкулисие оспориха резултатите от Руско/Турската война, а начело на държавата ни редуваха майцепродавци. Смелите мъже като Александър Стамболийски, капитан Петко Войвода, или Атанас Буров по/късно, и изобщо всеки дръзнал да има свой бизнес, своя партия и своя воля, те убиваха по особено жесток начин за назидание на смелите. Та до днес.

Питат ме някои: Защо не сме развита нация, като сме толкова древни?
За тях развита нация е да плащаш евтин ток, да караш скъпи коли и да преяждаш с хамбургери, като за целта си окървавил, изтребил, бомбардирал, излъгал, подвел и ограбил половината човечество!
Слава Богу, ние българите не сме "развита" нация по калъпа на алчните и продажните.
Ние не живеем на гърба на другите, не водим завоевателни войни и никога не сме водили!...

И пак се страхуват от нас!
Световното задкулисие се страхува от българите, защото те са магьосници, възраждат се от собствената си пепел.

Затова на ход е Новият план за Нов световен ред, за нова "цивилизация" на робите и господарите, където българите трябва да забравят кои са, а за по/сигурно трябва изобщо да изчезнат - младите им прогонени, старите им затрити от глад. Сега, предполагам, на всички ви вече е ясно, че главната цел на задкулисието е да се смачка духа на българина!
За целта се използва 5-тата колона на продажните "професори" и "общественици", която от всички медии да ни тананика приспивни песни до окончателното ни задрямване.
А когато си забравил колко много пъти са те подлагали на клане и геноцид, на робства и кървави войни, ще ти е по-лесно да си дремуцаш, докато нахлуват външните "инвеститори", "бежанци", вътрешните родоотстъпници и майцепродавци!
А тъй като старците ни така или иначе са на доизживяване и подложени на скорошно затриване с мизерните си пенсийки, основната цел са младите и най-вече децата. Младите разпиляха по чуждите земи като слуги и ратаи; с децата ще се разправят чрез ранната им национализация и институционализация, чрез подлагането им на ранни съдилища и приемни "семейства", заложени от ГЕРБ в Закона за Детето и Закона за образованието в 42то НС.
Продължават да ни морят с бавен геноцид, но пак няма да успеят - българската душа не можеш да купиш или съблазниш с имане и хартийки.

Да, трудно ни е. Бедни сме, но само на притежания. На себе си сме богати. Все още пеем песните си, макар и през сълзи понякога, все още играем хората си, женим децата си, пеем на внучетата си.

Земята ни взеха комунистите - по поръка на все същото Задкулисие. Натъпкаха ни в градовете, в малки бетонни кутийки. Но ние и тях превърнахме в любими домове, в които срещахме приятелите си.

После ни взеха и кутийките апартаменти - банките им хвърлиха око, за да ги разпродадат след това на безценица. Важното беше да ни унижат, да ни оставят и без покрив.

А ние пак оцеляхме, метнахме чантите на гръб и заживяхме бездомни, безимотни, но с мисъл за децата си, за близките си. Едни други се гледахме, помагахме си, оцелявахме.

Да, мнозина се изгубиха, отчаяха, самоосъдиха, но душата на Българина е все още жива. И винаги ще бъде. От трудностите ще се изправим по/силни, вярата ни ще се закали в мъката, защото страданието отваря очите.

И тогава отново ще си припомним онова, което винаги сме знаели:
Можеш да имаш целия свят, но ако себе си нямаш, нищо нямаш!

А ние, Българите, имаме себе си!



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. rumyn - благодаря ти! полазиха ме тръпки ...
25.11.2014 08:52
благодаря ти!
полазиха ме тръпки докато четох. толкова силни думи! тъка на място казани!
трябва да оцелеем! дедите ни са го правили и ние сме длъжни!
цитирай
2. sidhaarta - Нищо не може да сломи Българскя Дух, ...
16.03.2015 11:33
Нищо не може да сломи Българскя Дух, сигурна съм... та може ли да отиде в забвение "Азбучната (ни) Молитва"... Ние българите никога няма да бъдем сломени... защото аурната ни присъщност е вплетена във всемирния храм - нищо никой никога не ни е дал... напротив много, много, са крали от нас, защото - "А ние, Българите, имаме себе си!"!!!!
Благодаря и поздрав...
цитирай
3. bezistena - А ние, Българите, имаме себе си!...
18.12.2015 15:00
А ние, Българите, имаме себе си!

Благодарим ти,и бъди благословена,Българко,Сестро наша!
Благодарим ти,че ни напомни прекрасния си импресиен анализ и въздигаш и държиш буден Духа Български!

А ние,Българите,защото имаме себе си,затова имаме всичко,защото в прекрасния просветителско–насърчителен израз "имаме себе си" Боговете ни Исус и Богородица вписаха своите първосвещени имена,за да ги познаем чрез Свещения шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,
и чрез който Шифър сега разкриваме Тяхното послание ,вложено в този израз:

ИМАМЕ СЕБЕ СИ=ИМАМЕ Бог Исус

ИМАМЕ СЕБЕ СИ=Богиня МаМа и Исус

ИМАМЕ СЕБЕ СИ=Бог Исус и МаМа=Бог Исус и Мария Магдалева

ИМАМЕ СЕБЕ СИ=Сина на Бог Иса и МаМа=Сина на Бог Иса и Мария Магдалена–Божият Син,Човешкият Син,Спасителят на света и човечеството,отгледан и подготвян през генеалогията на 100 поколения Българи от праведния Първосвещен клон на Българската жреческа династия Дуло при екстремални реални условия,Чието идване за спасението на Българите и на човечеството предстои всеки момент!

Бъди благословена,Алия–Посветена Българка от Всемирното Бяло Братство и Сестринство!
Исус и Мария Магдалена,от Чийто ген,род и кръв си чист и свят филисз,те обичат!

С благодарност и уважение
с Любов от екипа ни!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016176
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031