Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2016 11:18 - Маймунската история в учебниците за 5ти клас
Автор: aliya Категория: История   
Прочетен: 9310 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 23.11.2016 14:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image  Открили кост от поредната маймуна и бързат да я обявяват за хуманоид
Теорията им на Дарвин бе опровергана отвсякъде, но тъй като Световното задкулисие не се е отказало от плана си да ни превръща в маймуни по свой образ и подобие, продължава да плаща на учени с продажни съвести. Разбира се, списъкът с изтребените от тях честни учени, разкриващи истината за човешкия произход, е огромен,макар и една малка част от него отдавна да е достояние на общественото внимание.
Човекът не е маймуна и никога не е бил - не подценявайте гения на Създателя! Той създава само оригинали, не копия!
А ако толкова им трябват изправени маймуни - нека посетят Софийска зоологическа градина, там има един гибон, чудно изправен и много кротък.

Нека да не търсим историята на човека в маймуната и да не наричаме прачовеците като кроманьонците маймуни. Маймуните са съвсем отделен клон от животинското развитие и са били различни видове маймуноподобни същества, някои от които отдавна са изчезнали от лицето на земята. И в никакъв случай не са били хора. Защото за толкова милиони години развитие никога не станахме свидетели на превръщането на която и да е маймуна в човек image:) И защо никога не бе намерено свързващо звено между човека и маймуната!?image

Хората са съвсем отделен Божествен вид, възникнал самостоятелно като Божие творение, както впрочем и всеки друг животински или растителен вид. И това познание за първоначалието на света ни е завещано от дедите ни Древните българи като основното духовно познание, стигнало до нас не само в свещените книги, но и закодирано в свещения ни български език.
image - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=555854341200860&set=a.313566338762996.73416.100003288970327&type=3&theater

Официалната наука нарича днес първите хора неандерталци, кроманьони, денисовани и др., а те са били просто Великаните Нефилими Древните Българи. Официалната наука признава, че кроманьонът, неандерталецът и денисованецът са имали по-голям по обем мозък от днешния човек, както и по-силна мускулатура, но в същото време отказват да признаят и неговия великански ръст!

image- На снимката: Български селянин редом с немски войници

Нефилимите Древните Българи

Бившият американски астронавт Скот Кели, който заедно с руския космонавт Михаил Корниенко постави рекорд за най-дълъг престой на борда на Международната космическа станция, страда от силни болки в краката, кожни обриви и отпадналост.
(
http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/kakvo-se-sluchva-s-chovek-sled-godina-v-kosmosa-6054191)

Тези неразположения се дължат на променената земна гравитация в космоса. Костната система на човека се е пригодила към земната гравитация в момента в продължение на хилядолетия.
Именно промяната в земната гравитация е предизвикала измирането на Древните великани, първите хора на земята, Бал Хората. Страдали са от костни заболявания, слаб кръст и др. подобни и затова дедите ни ги нарекли Нефилими. Нефели е българска дума от Северозпадния край, която означава Слаб, слабокръст, с вродена слабост.
За да намалят неблагоприятното въздействие на увеличаващата се земна гравитация Нефилимите са се качвали по планинските върхове или са слизали в подземни храмове, тунели или градове, с които е изпъстрена земята ни. На тези места земната гравитация е по-слаба, а геомагнетизмът на скалите облекчавал болките в костите.
Постепенно се появил по-дребният днешен човек.

От друга страна най-съвременните генетични изследвания категорично опровергават произхода на човека от Африка, а дори точно обратното - европеецът е заселил Африка. - image

А аз ще добавя - не просто Европеецът, а Древният българин е заселил цялата земя! Най-древните следи от "прачовек", датиращи отпреди 1,2-1,4 млн. години, са открити в България, в пещерата Козарника близо до Белоградчик. Там са изградени и каменни структури-стъпала с огромен размер, загатващи огромния размер и на първите хора Древните българи - image

Там българо-френски екип се е натъкнал и на друга сензация - загадъчни резки върху кост, които, изглежда, са дело на човешка ръка и са първият намиран човешки календар. image
- https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11581-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8/

Една недоказана и на практика дори отречена теория за маймунския произход на човека от Африканските маймуни се изучава в училищата на Родината ни като постулат! И не само това - вземете дори началния учебник по Праистория за 5ти клас и ще се ужасите - там учат децата, че първите хора са ходели приведени ?!, и дори не им обясняват, че това е просто една съмнителна и така и недоказана теория за някакви несъществуващи маймуночовеци, които никога не бяха открити. Крайно време е някой буден учител най-сетне да обясни на българските деца, че хората се привеждат едва в преклонната си възраст, и то от умора и старост поради земната гравитация.

Учат децата ни и друго - В Близкия Изток са възникнали първото земеделие и животновъдство?! И то при станалите отдавна известни находки от Северозападна България, където бяха открити най-древните земеделски поселища с най-древните житни култури и уседнал живот, характерен за земеделското общество. При започналите още през 2002 г. разкопки в местността Валога край село Оходен, Врачанско, археологът от врачанския исторически музей Георги Ганецовски разкри древно селище на хора от първата земеделска цивилизация. Наред с многобройните артефакти и останки от неолитното поселище бяха открити и няколко удивително запазени скелета. Благодарение на тях антрополозите успяха да ни представят как са изглеждали нашите предци повече от 60 века пр. Хр.

Край Оходен през 2004-а бяха открити останките на 25-годишна жена, погребана ритуално в чест на Бога на Слънцето БалАз / Белис преди близо 8000 г. Археолозите я кръстиха Тодорка в чест на тогавашния кмет на селото Тодор Тодоров, съдействал за разкопките. През следващите години в древното селище бе открит и запазен скелет на мъж от неолита и на дете. Археолозите се натъкнаха и на артефакти, които показаха, че в този район се е развила първата земеделска цивилизация, и свидетелства, че в селището е имало развити занаяти, а то е поддържало търговски връзки със селища, отдалечени на стотици километри, пише bulnews.bg. При с.Оходен, Врачанско, са открити полуовъглени зърна от най-древната култивирана пшеница. Това доказва, че най-ранното земеделие е по нашите земи. Цивилизацията на Древните българи в Северозападна България съгласно разкритията при село Оходен, а също и Градешница и др., е една напълно развита цивилизация с напълно развито земеделие, земеделски инструментариум, животновъдство, занаяти, търговия, развита духовност в чест на Бога Слънце БалАз и Неговата майка Богинята Бал / Бъл, кръстница на Българите - всичко това говори за дълбокия корен на тази древнобългарска земеделска цивилизация в един период от преди поне 10-15000 години. image

Мизите - първите земеделци на Земята

Най-древните семена и останки на хора земеделци са намерени у нас, в Северозападна България. И досега във Врачанския исторически музей се пазят скелетите на така наречените Тодорка и Христо, живели преди 8500 години,и занимавали се със земеделие.
А тяхната култура е културата на първите земеделци Мизите, Древните българи, притежаващи ярка духовност и мъдрост.

Защо се е появило земеделието ли? - В Библията, възникнала върху мъдростта на Древните българи е казано Битие 3:17 - "то проклета да бъде земята поради тебе; със скръб ще се прехранваш от нея през всичките дни на живота си.
18 Тръни и бодли ще ти ражда; и ти ще ядеш полската трева.
19 С пот на лицето си ще ядеш хляб, докато се върнеш в земята, защото от нея си взет; понеже си пръст и в пръстта ще се върнеш.
"

Битие ясно ни подсказва, че се е случило нещо значимо на Земята, катаклизми и колосални промени, които са променили природата на хората в известна степен. И това, което е променило човека в известна степен е именно това, което е и накарало хората да се занимават със земеделие - промените в земната гравитация и оттам промените в земната флора, фауна и хора. Някога земята е била с по-слаба гравитация, поради което растения, животни и хора са били огромни. Хората са били русокоси бели великани и до днес намираме техните останки и по нашите земи. Древните българи са били просветлени мъдреци, интуитивни и природно естествени хора, първите човеци на земята. В Библията те са наречени старите и признатите Нефилими. Древните българи са били земните хора, от пръст направените с дъха Божий, хората на Богинята майка Ра - Орите / ОРата. Наричали се още и Гарите - Ората на Га Земята и Ра Богинята Създателка. Тези хора са били родени мъдреци, Божии чеда, с ярко съзнание за своето Я / Язи / Ази както са нарекли Душата си, понеже са знаели, че тя е Запалена искра от Дъха на Ра - ХъРа и от първичното съзнание на Богинята Ра РаАз. Ето защо у нас се среща представката Раз в думи като разум, който означава осъзнат ум, за разлика от само ум. Днес това Древнобългарско знание за духовността човешка е скрито в мистичните школи и се пази само за посветени!

Постепенно хората са започнали да се смаляват и редом с великаните се появили и по-дребните човеци.
Тъмните и по-дребните хора на земята са се появили по-късно - с появата на сезоните, които от своя страна са довели до появата на нуждата от земеделие, за да се изхранва човечеството и през зимните месеци.

Появил се е и култът към Майката Природа Ма / МаРа, а нейните почитатели са се нарекли Ма Ази / Мази / Мизи със значение Души на Богинята Майка. Едно от първите им селища е град Мездра днес, МаАзДаРа - град дарен от МаАзи, Богинята Майка на Природата и материята. На Ма Ази наричана още и МаРа (Божията майка) е кръстено и много древното село Сумер със значение От (су) МаРа произлязло. На Ма Аз са се кръстили и онези смели древнобългарски жени Амазонките, които с оръжие в ръка са бранели домовете и челядта си, когато мъжете им са отивали със стадата на юг или във военни походи. Амазонките на Мизите са проявление на Богинята МаАз и не случайно върху сребърните съдове от Рогозенското съкровище Ма е изобразена яхнала лъв.
Освен Богинята майка мизите са почитали и Бога Слънце БалАзи / Белис / Балей - извор на живота, светлинният аз на човека. Нарекли се Мизите също и Бали / Балазги / Балазгари / Пеласги / Българи и започнали да се разселват и да заселват земята. Древните българи са родоначалници на човечеството. Те са и хората на БалАз Бога Слънце Син на Бал Богинята на Светлината, магове и астролози. Познавали са небето и звездите, а храмовете си строели на скалисти върхове като ниши и светилища, или под земята като кладенци или могили. Така те са се зареждали максимално с лечителската геомагнитна енергия на земята, която са познавали съвършено.
Древнобългарският обичай Сурва е наистина древен - от времето на Древните българи Мизите, хората на Бога на Светилото БалАз, които са празнували Сурва като Младото слънце, което се заражда всяка година за нова небесна обиколка. Наричали са Бог Бал и Колото (Колелото) и са го изобразявали като Руна. От името Колото е дошъл и празникът Колада / Коледа, който на практика се празнува по целия свят с нашите кукерски танци - дори и на връх Мачу Пикчу в Андите. Древните българи са разнесли своите празници и духовност по цялото земно кълбо след Библейския потоп в Черно море през 5504 г. пр. хр. Самата дума Сурва означава От (Су) Богинята Ра ПраМайка на Древните българи, защото Бог Сурва или още наричан БалАз е Богът Син.
Не случайно най-старата свастика, знакът на БалАз Слънцето е намерена в земите на Мизите, село Алтимир в днешна Северозападна България.

Три Бали е Древнобългарско племе и това се доказва и от името му Бали / Бъли на името на БаЛ Древнобългарската Богиня (Ба / Бъ) на Светлината (Лъ) кръстница на народа ни. Името Бал е широко разпространено в географските топоними на този район - село Балей например. Древнобългарското почитание на Богинята Прамайка на човечеството можем да видим и в топонима Маркашница - МаРа е едно от имената на Богинята на дедите ни и затова и до днес жените в региона се обръщат една към друга с "мари", "ма". Можем да видим това почитание и в топонима Рабиша РаБа Богинята Ра Създателка на първите хора древните българи - ОРа-та.
Скалите са служили за ориентир на Древнобългарските жреци, които са отбелязвали върху тях движението на слънцето и придружаващите го луна и звезди през различните годишни времена. Дупките по тях са скалната проекция на позиционирането на звездното небе в различните периоди - обикновено дупките са били пълнени с вода и по отблясъка им се отчита положението на луната в различните периоди от годината. Това е началото на най-древната астрология на човечеството и тя е Древнобългарска.
Мегалитните обелиски върху скалистите върхове от друга страна пък са служели за пренасочване, засилване на геомагнитната енергия, която съчетана със слънчевото греене е имала лечителски ефект върху кости, ум, тяло на Дедите ни. Светилищата са позиционирани на точно определени планински върхове с точния каменен кристален състав, подземни води и ориентираност спрямо изгрева на Слънцето. Скалните ниши, пещери, провиралки са били използвани със същата цел - лечителския геомагнитен поток на скалите на България.

Три Балите са вярвали в Троицата на Богинята Майка Създателка - това се вижда от погребаната троица от три еленски глави в ямно светилище от региона: image


Първите, които са опитомили животни и са наченали животновъдство, земеделие, металолеене и така нат. не са египтяните, нито са евреите, а са Древните българи по нашите земи. Крайно време е българите да научат древната си история и да се запознаят с неоспоримите исторически факти по нашите земи.
И българите са опитомявали не само крави, кози и овце, коне и птици, те са опитомявали и вълци и често самите те са били наричани Хората - Вълци, а вълчите празници са запазени и до днес във фолкора ни: -
http://aliya.blog.bg/…/oshte-neshto-za-drevnobylgarskata-du…

Опитомявали са Дедите ни не само котки, а дори най-големите котки лъвовете. Целият свят е осеян с изображения на древнобългарски жреци, държащи в двете си ръце животни - змии, птици, лъвове, при изпълнението на ритуалните си танци върху каменните светилища на България, където жреците са жарели / изгаряли треви и семена за плодородие и здраве. А в краката на Орфей / ОРПей (Певеца на Богинята Създателка Ра) лъвовете са лягали укротени от божествената му музика и глас. Жените Амазонки (Амъжанки) изобразени върху съдовете на Рогозенското сребърно съкровище яздят лъвове и опъват стрели. Древните българки са притежавали магическа мощ, пред която дори Древен Египет се е поклонил и е увековечил Жената като Богинята Сакмет (Сакам, Искам), Богинята на Волята. От Богинята Сакмет, изобразявана като жена с лъвска глава, се е появила по-късно и Богинята Бастет, изобразявана с котешка глава. А на главата си Богинята винаги носи Слънцето. Защото и Сакмет, и Бастет по-късно са, са все модификации на най-древната българска богиня на Светлината БаЛ / Бъл, кръстница на народа ни. Не случайно едно от имената на сфинкса върху платото в Гиза, Египет, е Бълг.
- https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11294-%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5/
- https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/10999-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/

Докога българските учебници ще пренебрегват истината за Българския народ и неговата високо развита и духовна първа човешка цивилизация Каменната цивилизация!?

И първата духовност, която ясно ни обяснява Божественият произход на човека е Древнобългарската духовност, от която всички днешни световни религии са произлезли.
Рисунките от пещерата Магурата са ясно доказателство за тази Древнобългарска духовност на почитание към Богинята майка Създателка на живота.
За Древните българи, първите човеци на земята, Бог е бил повече Жената Майка, Създателката и Вседържителката на живота. Защото дедите ни са били хора със силно развита интуиция и са виждали Бог като Всеприемане, Любов, Закрила и Майчина грижа, т.е. като Женското начало на света. И няма как да видиш Богинята по друг начин, ако си се докоснал поне веднъж до истината на Съзиданието. Така са я виждали и Древните българи, обитатели на пещерите, които освен техен дом са били и техни светилища, където дедите ни са танцували своите танци в чест на Богинята Създателка. И където в нейна чест са създали първите букви от името на Богинята:
- Т за Та / Тази;
- Б за Ба / Бабата / Прамайката Създателка
- Л за Лъ / Ла Светлината, на която дедите ни са се кръстили Балите Хората На Бал Богинята на Светлината, и др.
- Р за Ра името на Богинята Създателка. Наричали са я и Ра / БаРа, откъдето по-късно се е появила и представката Пра- в нашия най-древен човешки език!

image Най-древна е писмеността от пещерата Магура в Северозападния Балкан, където са отбелязни букви от Кирилицата като Т,Б,Р, Л и др., които са обозначавали имена на Древнобългарската Богиня майка.

Яйцето и Българското първоначалие на човечеството

imageКакво се случи през 1990 год. че военните ни се втурнаха като луди да търсят нещо на Царичина!? Едва изчакали да вземат властта, новите управници с военен министър Димитър Луджев изпратиха техника и военни да копаят на Царичина. А след това ни засипаха с фалшиви следи от многобройни публикации, които разтягаха познатите ни локуми за извънземни и златни съкровища.
Ванга през това време ни каза: Правят ви на жути маймуни...

Че мястото там е със специално геомагнитно излъчване няма съмнение - присъстващите не веднъж са чувствали странни енергии да ги обземат, кучетата в селото са виели в определени моменти и др. Отколешен е интересът на американската военна индустрия към геомагнитните сили на земята. Отколешна е и наложената цензура върху всякакви публикации, свързани с геомагнитните свойства на земята ни. Особено се плаши Световното задкулисие да не се открие Древнобългарското познание на дедите ни за лечителския геомагнетизъм на повечето наши скалисти върхове и хълмове, на древните ни мегалити - кромлехи, долмени, менахири, криещи това познание за използване на геомагнитната сила на земята за лекуване. Древнобългарските храмове - планински и подземни са представяни като гробници, макар и кости никога да не се намериха в тях, а върху планинските побързаха да построят уж реставрират крепости, които да заличат първоначалното свещено предназначение на тези скалисти ниши, дупки и мегалитни конструкции.
Царичина трябва да е било едно от тези свещени места на планетата ни. Силният й геомагнетизъм не е останал незабелязан от американските и израелски военни съоръжения, и едва изчакали властта да се смени, пратиха там хора да проучват. Това, което откриха там обаче, не им беше по вкуса на Световни глобализатори, водещи целенасочена политика за обезличаване на народното самосъзнание и древно минало на човеците.
Последвалите събития доказват моето виждане - милиарди долари бяха пръснати, за да се финансират терористи наемници, които да заличат древните паметници, свидетели на Древнобългарското първоначалие на човечеството - и в Северна Африка, и в Украйна, и в Сирия и Ирак. - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=836655673120724&set=a.313566338762996.73416.100003288970327&type=3&theater

Копаейки на такава голяма дълбочина, няма как да не стигнеш до най-древните слоеве на Българската ни история - Древните българи великаните и техните селища и светилища. Още повече, че Дедите ни са имали особена почит към геомагнитните скалисти върхове, каквото е и Царичина. Дедите ни са били просветлени мъдреци, онези хора от Рая, които са имали не само силно развита интуиция, но и много повече сетива от днешния човек, самоограничил се в умствените си взъприятия. Дедите ни са чувствали геомагнетизма на земята, подпочвените води, разчитали са пътя на Слънцето и звездите, чували са гласа на природата и животните й. Ето защо са строели селищата си около такива каменни върхове.
От неофициален източник, моя приятелка журналист, успях да науча, че военните са изровили древен Златен орел и Намагнетизирано кълбо, които моментално са били изпратени в съкровищниците (тайните) на Израел. Както са изпращани там и все пак оцелелите ни древни артефакти. Там искаха да изпратят и така наречената Чиния на Ной с най-старата човешка писменост, притискайки нейния откривател проф. Петко Димитров да я продаде. Разбира се, всякаква информация по въпроса бе прикрита, така, както се прикриват и направо изтриват от Интернет пространството всички медийни публикации за намерени кости на древни българи гиганти.
Възможно е и да са очаквали да открият и скелети на гиганти, дори и на самия Адам, когото някои публикации умишлено нарекоха двуполов, извънземен и какво ли не още...
По повод на Царичина, Ванга не говори за двуполов човек, а за БЕЗполов човек - "ни мъж, ни жена". Такъв в човешката история според всички древни свещени текстове, и Библията, и по-древните Епос на Гългамъж (Гългамъж - Мъж от Земна светлина ГаЛа), Епос на Атараз (АТаРаАз - Аз на Богинята ТаРа на Древните българи, едно от имената на Богинята Майка), изречени на древен български език, се говори за първия човек Адам или Ман според текста. Адам е Божие творение, направен от пръст и с вдъхнат дъх / дух от Бога Отец. Самото име Адам означава даден от Бога - Дам, а Ева означава Въ / Във Адам, тъй като тя е взета от ребро Адамово, т.е. разклонила се е от първия човек.

Теорията на Дарвин е всъщност отричана от самия него. Това е една политическа манипулация и няма нищо общо с обективната истина за зараждането на живота на нашата планета. Всеки вид съществува сам за себе си и е израз на Божествения гений, а не на еволюция между видовете.

imageСпоред древните текстове навсякъде около земното кълбо - и Древно елински, и Древно египетски, и индиански, и Древноиндийски, Адам се е зародил във формата на яйце, поради което и до днес в християнските празници, възникнали въз основа на Древнобългарските традиции, яйцето се почита като символ на живота.
Великден, както и Коледа, има своите корени още в древните времена на първите хора - българите. Пролетта се е празнувала винаги в края март по време на слънчевото равноденствие. Тогава се е почитала богинята на Зората и възраждането на природата за нов живот. Днес възраждането е превърнато във възкресение. Корените на Великден се крият в Древнобългарските духовни празници, почитащи Пролетното слънчево равноденствие, но също така и Лунния календар - Пълнолунието. Защото дедите ни са били първите звездобройци и Древнобългарският календар е най-старият и по него са възникнали по-късните календари по земното кълбо, къдетоБългарите се разселили.
Корените на еврейската днес Паска / Пасха също са Древнобългарски. Скитащите племена Скитите на Древните българи са заселили Близкия изток преди хилядолетия и са разнесли там своята духовност. Боядисването на яйца е било в чест на Богинята майка на Древните българи и на нейното плодородие. На пролет те са почитали Зорница или още Венера, звездата на Богинята. Наричали са Зорница Зора/ЗаРа/ЗаТаРа, откъдето по-късно е възприета като Астарте / Ищар / Ийстър (както се нарича и Веикден в съвременния английски език, произлязъл от българския език). Дедите ни са боядисвали яйца в празника Писанка, Писка, и този празник и днес е запазен с това наименование в Украйна, древни български земи. Писка днес е произнесена като Паска или Пасха, но значението й е запазено - празник на възраждането на природата за нов живот.
Яйцето е било използвано като символ на плодородието и възраждащата се приорда още от най-древни времена. Според Енциклопедия Британика древните египтяни и персийци са боядисвали яйца като символ на слънцето и на Зорницата, носещи обновлението и новия живот.
А Древен Египет и Персия са основани от древните българи. Дори името на Персия е българско и идва от българската дума "парса" в значение на данък, задължително плащане. Известно е, че Персия е била данъчна държава, обединяваща отделни автономни царства, които били задължени данъчно на централната власт.

Тук трябва да отбележим, че най-старите човешки следи на 1милион и 800000 год. са открити в Монтанската пещера Козарника / Живена дупка. Първите човеци са живеели в пещери и са ги наричали Пещери Утроби, вероятно за да подчертаят раждането на първия човек в такава пещера от яйце, образувало се в резултат на земните геомагнитни процеси.
Ето защо и Бог Митра, едно от имената на Древнобългарския Бог СебАзи на човешката душа, често е изобразяван като раждащ се от каменно яйце - image

Каменно яйце със символи, наподобяващи Българската сурвачка и българските шевици, които както знаем са част от свещената геометрия на дедите ни, е намерено и в Алгавре, Португалия. - image Първите човеци Дедите ни Древните българи са познавали природата и нейните закони отлично и са прсътворявали нейната свещена геометрия в творбите си от камък. Защото Дедите ни са основателите на Каменната първа човешка цивилизация, която за разнесли по цялото земно кълбо при заселването му.

Няма човек на тази земя, който да няма български корен. И това не е национализъм, а истината на човешкото сътворение. Когато Българите са били, не е имало все още разделение в човешките умове, хората са говорили един език, имали са една духовност, почитали са една Богиня - ПраБабата на Света Богинята Създателка Ра / Ба Ра / БРаМа (Прамайката) - Нейните Божествени проявления Богинята на Енергията ПраКарата (БаРаКаРа); Богинята на Светлината БаЛа / БаЛ, кръстница на Дрешните българи, първите човеци на Земята - Богинята Майка на Материята МаРа.

Народите, езиците, границите, държавите, политиците се появяват много по-късно - с появата на хитрия човешки ум.


Разкопките в Царичина бяха спрени от чужбина, а всички документи бяха изнесени в Израел по заповед на тогавашния военен министър Димитър Луджев. Царичина бе залята с бетон, за да не може никой да копае и открие тайната на Древните българи, първите човеци на земята, Божия народ на Богинята Майка.





Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bojinkata - Браво!!!!
23.11.2016 12:45
Браво!!!!
цитирай
2. kostas - Радвам се ,че и снимката с БЪЛГАРИНА и германските войници,
23.11.2016 16:55
ти е послужила за пример !!

цитирай
3. zemja - ПОЧИТАНИЯ!
23.11.2016 21:22
Мога само да се поклоня пред труда, ерудицията и таланта...
Поздрави!
цитирай
4. audan - Кога ли ще дойде Видовден?
24.11.2016 20:01
В Русия се възраждат традициите, включително и лошите. Та от последните е желанието им да докажат, че "руснаци" = "хипербореи", които, пък са от Плеядите и поставили началото на бялата раса на Земята.

Пишат за всякакви народи и дори племенца от по 20-на човека, но за българи и дума не става - сякаш никога не ни е имало. Защо ли?

--------------
Според мен "хора" идва от Хор. Сиреч - ние сме потомците на Хор, а останалите са "люди/люде/луди/диви/диваци/нецивилизовани...".

Някога нивото на Световният океан е било по-ниско и Средиземно море е било наитина "Сред земя море". Гибралтар и Боспорът били провлаци. Нил течал по-на Запад, продължавал по-на север и вливайки се някъде около Малта. Тогава били златните години на т.нар. "Озириска цивилизация", която включвала земите Кем/Хем/Хемус - от Египет през Близкия Изток, Мала Азия, Балканите до Кавказ включително.

Тези неща са ги писали главно небългари. Учени от цял свят се опитват да пренапишат историята, доближавайки я до истината.
Дано скоро дойде Видовден!
цитирай
5. aliya - Така са и възникнали нациите - всеки ...
25.11.2016 10:55
Така са и възникнали нациите - всеки дърпайки чергата към себе си ;) Истината обаче не може да бъде скрита!
ХиперБорея е земята на Хипер Бурите и това е значението на Древнобългарската дума Хиперборея. Елините, Древнобългарско племе на Бога Слънце Ален първи споменават планинските земи на север от Беломорието като ХиперБорея, земята на Титаните Древните българи Гигените, великаните. А руснаците са наши преки наследници така, както са и украинците, и гърците, и турците.
цитирай
6. aliya - Що се отнася до Бог ХорАз, то той е ...
25.11.2016 11:00
Що се отнася до Бог ХорАз, то той е Древнобългарското божество на Човешкия Аз (ХорАз), син на Бога Отец ОзараАз (Озаряващият Аз). ХорАз е едно от имената на Древнобългарския Бог Син СебАзи, Бог на Човешката душа. Днес в официалните религии този Бог е напълно отречен и скрит! Заменен е с разпнатия на кръста Исус - един вид черна магия над човешките души!
При заселването си на Африканския континент дедите ни Древните българи са занесли там своята Древнобългарска духовност и затова основните египетски божества имат Древнобългарски имена.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015639
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031