Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2012 00:51 - За София прайда на горделивите политици - международници!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 5406 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Когато зад една тлъста Лъжа застанат толкова много международни политици - 134 депутати от Европейския парламент, американският и английският посланик, и прочие международници с тлъсти международни заплати, това наистина избожда очи - на ход е международен заговор от най-фашистки вид срещу човечеството.
И тук изобщо не можем вече да говорим за локален София прайд, защото не иде реч за София, а за нещо много по-мащабно и зловещо. Става дума за задаващите се мракобеснически години на най-страшния фашизъм и геноцид, които човечеството е познавало досега - геноцидът срещу човещината и човешкото естество чрез налагането на лъжата на хомосексуалната "любов" и насилствено отклоняване на човечеството към хомосексуалната перверзия.
Наистина е проява на нечувана арогантност от страна на господа посланиците да маршируват по улиците на София в подкрепа на хомосексуалната перверзия при положение, че в нашата страна са останали една шепа млади хора. Явно и на тях господа посланиците са хвърлили око!
Хомосексуализмът е антиприроден и неестествен и е анти-любов по своята същност. Хомосексуализмът издига в норма насилието над човешката личност и унижението на човешкото естество. Хомосексуализмът се основава върху военновремевата агресия на мъжките индивиди и е отрицание на чистата женска енергия на любовта и всеприемането.
Чрез насилствено насаждане на хомосексуализма завоалираните интереси целят налагането на един агресивен мъжки свят на анти-любовта, на нетолерантността и немилостта, където водещи да са единствено икономическите интереси, насаждани чрез сила и принуда. Децата насила ще бъдат отнемани от техните майки и ще бъдат поверявани за отглеждане в мъжки гей-семейства, където ще бъдат превръщани в новите еничари на човечеството.
Жената ще бъде сведена до подчинената роля на биологически донор и ще й бъдат отнети икономическите права именно защото жената е по-естествена и природна от мъжа и по-трудно се поддава на манипулация от завоалираните интереси.
В един изцяло мъжки свят на гей "любовта" мъжете ще бъдат приучени да се самозадоволяват и да ненавиждат "непредсказуемите" жени. 
Преди, в историческите времена на човечеството, официалните религии успешно изпълняваха тази роля да заклеймяват жените като по-низши същества от мъжете и като по-нечисти от тях, както и да спомагат жената да бъде държана в икономическа зависимост от мъжа. 
Днес религията загуби своята смъртоносна хватка за по-голямата част от човечеството. Безвъзвратно  отмина времето, когато жените бяха горени на клада! 
Необходима е нова политическа хватка - тази на насадения и култивиран насила хомосексуализъм, който да издигне в култ мъжката самодостатъчност и мъжкия шовинизъм, като насочи мъжката агресия срещу другата половина от човечеството - тази на жената. 
По този начин човешкото същество е раздвоено в своята цялостност и интегритет и са потъпкани неговата любов, милост, търпение, прошка и разбиране - все женски качества, които ще изчезнат от света с потъпкването на жената и женското начало.
Трикове стари колкото света - раздели човечеството срещу самото себе си, раздели мъжете и жените в два отделни свята, като същевременно извратиш човешкото естество, така, че да отслабиш естествената сила на човешкото същество и неговата вродена сексуална енергия! - вече хилядолетия наред човечеството е управлявано по този брутален и до болка познат начин!
Но мнозинството хора се страхуват да видят истината - истината е твърде страшна!

За лъжата винаги са били необходими огромни усилия и ресурси, за да се наложи - то не бяха прайдове, то не бяха дипломации, то не бяха европейски решения. Ето дори и Амнести интернешънъл иска у нас да се промени законодателството и да наказва хетеросексуалните нормални хора със собствено мислене! За да мълчиш, когато възпитават детето ти в хомосексуална перверзия!
Дошло е време разделно! Всеки един от нас носи огромната отговорност да не позволи на Новия фашизъм да отнеме бъдещето на децата ни.
  




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. minavamottuk - Не мога
01.07.2012 09:45
да не се съглася...противоестествено и под натиск е това приемане на различните...при положение ,че никой не им влиза в спалнята...няма причина да парадират ...или е посочената...
цитирай
2. анонимен - М
02.07.2012 19:23
Алия, и аз смятам че хомосексуализмът е нещо нередно и извратено, но все пак човекът е единственото същество във Вселената, на което Бог е дал свободна воля, така че кои сме ние да съдим?
цитирай
3. анонимен - Алия, и аз смятам че хомосексуал...
03.07.2012 10:50
анонимен написа:
Алия, и аз смятам че хомосексуализмът е нещо нередно и извратено, но все пак човекът е единственото същество във Вселената, на което Бог е дал свободна воля, така че кои сме ние да съдим?

Човекът е дарен със свободна воля за да твори и създава, а не да посяга на себе си в незачитане на естеството си чрез перверзията на хомосексуализма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016009
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031