Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2013 15:19 - Тази война не е нашата война!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 4252 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 06.02.2013 15:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази война не е нашата война и не ние българите сме мишената.

Тази война е войната на еврейските хора. Защото от повече от век еврейските хора, деца, семейства, млади и стари са принесени в кървава жертва от собствените си политици и властимеющи.Еврейските хора са осъдени от тези, които са окичили с власт, да бъдат вечна мишена за кървава мъст. Защото еврейските хора трябва да плащат цената за действията на своите политици, насочени със завоевателна агресия и ненаситна алчност срещу чужди страни, далечни земи и невинни хора, срещу целия свят във финансово заслепление и опити за поглъщането му.Еврейският народ е народ нещастен и осъден на заколение от собствените си политици. И Холокостът, и Тероризмът са все грозни нечовешки явления, стоварили се върху бедните глави на невинните еврейски хора.
Но коренът за възникването на тези явления на кървавото отмъщение винаги е един и същ – и той е посаден от агресивните , завоевателни имперски действия на ционистките управници на света. Те са тези, които посягат на чуждите домове, на живота на хората в опитите си да ги владеят и манипулират чрез глобални стратегии за глобално поробване, чрез кървави атентати и псевдо революции в чужди страни, чрез геноцид срещу обикновените хора.
А когато един човек е притиснат в ъгъла и си му отнел всичко - и работата, и дома, и децата му, и човешкото му достойнство, не може да не очакваш и ответната му реакция на отчаяние и крайна отмъстителност, дори и с цената на собствения му живот.
Колко ли трябва да си бил унизен и обезверен, за да загубиш най-човешкото си качество на човешко същество – вкусът към живота, и да станеш самоубиващ се убиец - камикадзе!? 

Никой няма право да гради щастието си върху чуждото нещастие – защото всички сме едно.
Защото когато еврейските майки, или арабските майки, или сирийските майки, оплакват своите убити деца, и аз плача с тях.

Никой няма право да потъпква живота и да го принася в кървава дан на алчните си домогвания и вечната си жажда за с пари, за повече пари.
Нима увиването на ковчезите на убитите млади израилтяни с еврейското знаме може да изкупи погубения им живот!? Та нали именно под това знаме се вихрят най-свирепите призиви за война и се извършват кървави атаки по всички краища на света!? Нали именно това знаме сее агресия и кръв наоколо и то е символът на заколението на еврейския народ, принесен в курбан на имперските амбиции на еврейските политици,и тези в Израел, и тези по света!?
Съдбата на еврейския народ е съдбата на всеки един народ, който не се противопостави на своите алчни политици. Нищо добро не очаква един народ без воля да се противопостави на политическите и икономическите машинации на световните задкулисни интереси.
Слушам политиците ни да ни говорят как ние българите сме част от семейната общност на Западния свят и как трябва да свикваме с тези кървави събития, защото видите ли, и еврейския народ бил свикнал да ги посреща спокойно.  
Не, господа коментатори, с убийствата и терора никога няма да свикнем ние българите. И никога няма да станем едно семейство с подпалвачите на войни, с агресорите, с икономическите и банкови кръвопийци и техните политически поддръжници. Ние българите не сме кръвопийци, нито сме военнолюбци, нито терористи или имперски икономисти – банкери; ние българите дори хомосексуалисти не сме!
Президентът Плевнелиев нарече последните месеци на кървави събития в региона ни "демократизация на региона"! Ако това е демократизацията - войните, атентатите, подпалването на бунтовнически революции и постоянното дрънкане на оръжия, то тогава фашизацията какво е!?
Ние сме хора кротки и миролюбиви и искаме да отглеждаме в мир и спокойствие децата си.
И се чудим къде ли изчезнаха всички тези хубави думи за мир и благоденствие от българския обществен живот, от българските медии и политически речи!?Защо ли нашите съвременни политици напоследък само военни договори подписват, или още по-зле – договори за увеличаване на нашата задлъжнялост и мизерия!? И защо ли нашите политици ни въвличат във военни пактове, които ни правят все по-уязвими мишени в чужди войни и чужди каузи!?



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. samvoin - "Холокоста", щеше да е ...
07.02.2013 02:55
"Холокоста", щеше да е грозно явление, ако го имаше наистина в действителност, такъв какъвто ни го внушават вече десетилетие и ни налагат да вярваме в него с насилие.
А тероризма, просто се разбира от всички факти, че си е ЧИСТО ТЯХНО ЯВЛЕНИЕ, дори насочения вече и срещу "техните".
Нека си спомним, кой извърши кошмара в "Света Неделя" - тогава "Свети Крал"?!...
цитирай
2. blogerka - Тази война
07.02.2013 13:29
Написаното за еврейте важи и за нашия народ. Заложници сме на политици и гео-стратегически интереси.Топим се бавно и славно като народ.
цитирай
3. ok3223 - Така е,
07.02.2013 15:38
Кликата от лакеи, която е днес на власт у нас не носи нищо добро на българския народ. Само беди и мизерия, всеобща бедност и несигурност в утрешния ден, който от 3 години винаги е по лош от днешния.
Вината за това е на ГЕРБ и началника Боко Тиквата.
Докато не ги прогоним от властта която награбиха С БЕЗЧЕТ ИЗМАМИ все по-лошо ще става.
ВСЕ ПО-ЛОШО ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015634
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031