Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2013 09:46 - Парад на Разврата
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 11322 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес в столицата на моята България, на централния й площад се провежда парад на Разврата, при това перверзния разврат на мъжкото насилие, на антиженския цинизъм и античовешкия откровен геноцид. Като че ли не им стига на световните глобализатори, че превърнаха страната ми в първенец по демографски срив и най-бързо изчезващия от лицето на Земята народ, ами и държат да триумфират за назидание пред останалите живо родени и все още не напуснали страната си млади българи. И държат световните кукловоди и Сорос отрочета да развяват розовите гащи на низки страсти и агресивна перверзия, а може би и някой и друг посланик на Европейския съюз (за сравнение същия парад миналата година – Прайда (гордостта) на английския и американския посланик).

 

Това аз наричам грозно издевателство над един беден народ, който е доведен до просешка тояга и невъзможност да изхранва децата си. Наричам го и подигравка с най-древния народ, познал зората на човечеството и дал начало на всички останали народи.

 

Нима и залезът на човечеството ще е наша чест!? Да покажем на останалия свят как се залязва кротко и безропотно,

 

- как децата ни се топят като ланския сняг, изчезват неродени или просто прокудени да ангаруват по чужди земи.

 

- Как ги облъчват с агресия и унижение още от детска възраст, като ги засипват с изобилие на отвратителни детски играчки, където момичетата са задължително върколачки и вампирки с остри животински зъби и змийска кожа, а момчетата са герои на насилието - полухора, полумашини; и всички те със задължително нечовешки агресивен вид, скрит под шарените примамливи опаковки.

 

- Как ги заливат с Графити изкуство дори и от най-високите комини на ТЕЦ-а на града, върху които вносни „художници“ са изрисували пошлостта и агресията на злобно озъбени герои, като че ли свършиха красивите и вдъхновяващи хора по тази земя!?

 

- Как крадат детството на децата ни, като от най-ранна възраст ги принуждават да се заглеждат в широко разпространените тв и екранни филми на кървавото насилие и незачитане на човешкия живот; насаждат им антиприроден начин на живот, където майката е изместена от семейства с двама бащи, или най-малкото е функция на държавното благоволение на социалните служби, които единствено имат правото да решават дали ще имаш майка или не, и дали тя няма да е просто поредната приемна майка, чиято цел е да те прехвърли по веригата в чужбина!!!

 

- Как принуждават учениците ни от 5-ти до 8-ми клас да се зачитат в нововъвеждания учебник на сексуалното недомислие, където предлагат на невръстни деца игрови модели за изпълнение, в които трябва да се вживяваш в ролята я на малолетна проститутка, я на хомосексуален младеж, я на жертва на домашно сексуално насилие!!! И да забравиш кой си и що си, да забравиш човешкото си достойнство и любовта на родителите си, които с гордост са те пратили в училище, за да се образоваш и осъзнаеш кой си, силата си на естествено човешко същество, Божи дар. А вместо това да излезеш от училищната сграда смачкан и сдъвкан от новите глобализаторски модели на човешко унижение и само унижение, на садо-мазо така широко рекламирано от витрините на книжарниците или от парадите на разврата, като този днес например!

 

Някой много сериозно е решил да се подиграе с българския народ, като зад маската на лицемерната толерантност и загриженост бавно и методично унищожава децата му.

 

Време е!

 

image



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да стане на тяхното, Сестро...
23.09.2013 12:26
Няма да стане на тяхното,Сестро!
Никой до сега не е успял да унищожи Святият Великомъченически Български Божи народ на Исус и Богородица и този последен опит на злодейския перфиден световен заговор срещу Българите да бъдем окончателно затрити,няма да успее и ще бъде крахът за душманите на Българският народ,защото Те вече приключиха многохилядолетния план за закалка на Българите при екстремални реални условия и подготовката ни за Духовен и Ръководен разсад на всички народи и племена и сега започнаха осъществяването на възстановяването на Божието царство на Любовта,Братството и Мира на Земята чрез възвръщането на световното господство на Българите над всички човеци и народи!
Затова е толкова гъста и непрогледна тъмнината-щото е преди зазоряване!
Но този предизгревен период вече промина и Слънцето-Бог Исус,вече разкъсва и разпръсква тъмнината и облаците черни и изкуствени на робството ни и на цялото човечество и възпламени и Духа Български-Духът Святи,за себепознаването и Въскресението на Българите и за Спасението на цялото погиващо човечество чрез тях!
Никой не може вече да спре Българският дух-Святият Дух,Сестро,защото Българските Богове Исус и Богородица чрез цялото Си непобедимо небесно войнство поемат защитата и ръководството на народа Си свещен и многострадален!Те и затова ни спуснаха Сакралният шифър и тайната на Свещенят Български език за да се познаем че сме Техни,че имаме Техните параметри и феномени и да поведем човечеството към спасението му!
Пий и ти ЖИВА ВОДА до насита и давай на другите!
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-
chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-
chast-2.1114061
ДУХ СВЯТИ=Духа на Иса и Богиня Диана
ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Бог Исус
ЖИВА ВОДА=Ежуа Бог и Богиня Диана
СПАСЕНИЕ от=от Бог Исус
РАЗСАД=Зар Иса и Диана
ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ=УСЛОВИЯ на Иса и Диана Мария Кая
ЗАЗОРЯВАНЕ=Иза Зар Бог
ИЗГРЕВ=Иза Барг
ВЕЧЕ ПРОМИНА=Бог Ешуа и Богиня Мария
цитирай
2. talasin - За мнението и коментара Ви, по повод ...
21.06.2015 10:47
За мнението и коментара Ви, по повод писмото на 18-те посланици от гей-страните от 20 юни т.г. за организирането и участието в содомистки парад по жълтите павета в гнездото, от което излитат всичките ни беди, като написаното по-горе, поздравления и тъй дръж, както морските казват, когато курсът на кораба е верен за достигане до крайната цел!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015432
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031