Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2015 11:59 - Да отрежем ли гърдите на жените!?
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 13015 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 31.03.2015 08:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Да нахраниш дете е свещенодействие, свещен акт! Нищо не може да стои по-високо от този свят акт - нито търговците, нито политиците, нито институциите! А цялата тази медийна врява преди време се вдигна и срещу една холандска млада жена, която кърмеше детето си в списание Вог. По красива модна снимка не бях виждала, но и тя бе заклеймена, както и днес тази българска майчица, подала гърда пълна с мляко на детенцето си! Значи медиите могат да гърмят с реклама, възхваляваща отрязаните гърди и яйчници на здравата Анджелина Джоли, а в същото време не могат да защитят една майка в правото й да си накърми бебенцето!?
Проблемът е обаче много дълбок и тази сцена с изгонената от мола кърмеща майка е само върхът на айсберга.

Истината е, че няма по-ревниви създания от гейовете!

Ужасно ги боли, че жената е хубава, че е майка, че може да ражда, да кърми, да привлича мъжкия пол! А гейовете няма как да го постигнат женското съвършенство - въпреки парадирането си по улиците, оперирането си за смяна на пола, наложено със закон от Българския парламент на светлия християнски празник на майката Благовещение! На Благовещение Парламентът гласува узаконяване и налагане в разрез с нормите на Българската Конституция оперативно създаване на някакъв си "трети" пол!?
То че няма трети пол няма, както и такова природно явление не съществува, но че някой се опитва да наложи, зад паравана на "дискриминираните", законово предимство на оперираните мъже с отрязано мъжко достойнство в ущърб на останалото общество, е повече от очевадно. Тези оперирани мъже с отрязано мъжко достойнство не само, че могат да те набеждават в дискриминация, но не са и длъжни да доказват обвиненията си според новия закон. Набеденият от тях е този, който е длъжен да се докаже невинен, като основното право, гарантирано ни от конституцията: "Невинен по презумпция!" е потъпкано, за да се угоди на една малка група от осакатени по собствената им воля мъже!!!
И така, както днес узаконяват промяната на мъжкия пол по оперативен начин, така и утре, току виж, Европата ни наложила със закон и задължителното опериране чрез отрязване на мъжки достойнства!
А защо не и на женски гърди!?
Защото докато платените от нас народни избраници гласуват закони за узаконяване на незаконното, нечовешкото и несъществуващото в природата опериране на полови органи чрез изрязване, една майка бе изгонена от столичен мол за това, че е накърмила детенцето си на пейката.
И се оказва, че всъщност жената е дискриминираната, ограбената, превръщана в някакъв сурогатен придатък на гейските мераци да крадат чуждите деца.
Погледнете европейското законодателство в тази насока и ще осъзнаете всички - жената е подложена на Глобален Геноцид:
- с по-ниското си заплащане, узаконено от ЕС,
- със закона за узаконяване на сурогатството,
- с напъните превантивно да й бъдат рязани гърдите и яйчниците,
- с детските надбавки, които я осъждат на мизерия заедно с дечицата й,
- с цялата медийна и шоу истерия, насочена срещу жената!

Не спирам да се учудвам колко много продажници има в милата ми родина! В медиите на "красивите и умните с безплатната омраза" не се посвениха да обидят Кърмещата Майка на България, да я плюят и принизяват с грозните си умове на неблагодарници. За продажните си соросови пари скочиха и на майчетата, обвиниха ги, че кърмят и с най-грозни епитети ги наругаха! Писачи, драскачи, тролове, като глутница вълци скочиха срещу майките и малките им деца, като че ли в България деца нямат право да се раждат, млади хора нямат право да живеят, българките нямат право на рожби и на семейства.
Само гейовете имат.
Покварата и продажността са дълбоки язви, от които страда Майка България.
Дори не мога да кажа: "Прости им Боже, те не знаят какво правят!"
Защото те знаят какво правят и го правят със садистично удоволствие и за пари.

- http://aliya.blog.bg/politika/2013/01/10/te-sa-demokratite-na-syvremenna-bylgariia.1040557
- http://aliya.blog.bg...-jenata.1247129
- http://aliya.blog.bg...-ludost.1253274





Гласувай:
13


Вълнообразно


1. vdp - Един ревнив гей сложил минус. Кой?
25.03.2015 20:26
Поздрави за поста.
цитирай
2. minevv - ne
26.03.2015 08:35
ne
цитирай
3. rosmistral - Благодаря
26.03.2015 18:51
за статията и позицията Ви. Позволих си да я публикувам на страницата си във Фейсбук.

Поздрави: Ножарова
цитирай
4. audan - Благоприличие или лицемерие
26.03.2015 22:52
Слушах по радио "Алма Матер" предаване точно по темата.
Цитира се изследване, според което повече от 80% от мъжете са ЗА кърмене, където се налага. Обяснението - мъжете мислят по-практично. Бебето е гладно, значи трябва да е нахранено. Като голата женска гръд в случая не се приема като сексуален предмет..
Изненадващо почти същият процент жени не одобрряват.

Каква е връзката с глупостта на Анделина Джоли, да си отреже гърдите си ли?
Трябва да отбележим промиването на мозъци в САЩ, че ракът се предавал наследтвено. Щом майката имала рак на гърдата, то дъщерята почти 100% също щяла да заболее. Е, предлагат се и богатите на живак и други отрови ваксини против какво ли не.

За ужас на много почитатели, доверчивата Анджелина ги отряза. Но има и друго- премахнала си и яйчниците. Пак - да не хванела рак.
Идиотщини големи! И щеше да е забавмо, ако не беше толкова тъжно.

По тази болна логика, след 50 години, всеки ще си смени органите с изкуствени, за да не хващат рак и ще станем киборги.
цитирай
5. rosmistral - Коментарите се изместиха от темата
27.03.2015 13:43

Ако Анделина Джоли е непросветена, то това е за нейна сметка. Да прави със себе си какото поиска. Но, аз твърдо не вярам, че тези афиширани операции са факт. За мен те са поредният пиар на застаряащата и не чак толкова прилекателна Джоли и престъпно подвеждане на хиляди жени, които за съжаление приемат като идоли празноглави, но и добре платени манипулаторки. Между тях можем да открием и псевдоморалистките, които заклеймяват един нормален човешки акт - кърменето на дете и призовават да си сложим шалче на майчината гръд и да вихрим силиконови бюстове в "обществото ".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3032716
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930