Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2015 10:40 - За спокойствието на президента!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 3452 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 23.08.2015 10:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Прессекретариатът на президента Росен Плевнелиев разпространи следното изявление на държавния глава и на неговото семейство: "Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

Бог да успокои душата на детето! 
За един родител това е най-тежката мъка - по-тежка от нея няма...
Смъртта и живота са в ръцете на Бога, а Неговите пътища се неведоми...

Това обаче, което ме впечатли е следната фраза от изявлението на президентския кабинет: "В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."
Нима има сила на света, която може да попречи на един скърбящ баща да скърби по изгубеното си дете!??

С това изречение обаче президентът ясно ви казва: Вие сте едни досадници и не ни оставяте на спокойствие!???
Вместо да скърби и да се отдаде на семейството си в този труден момент, Президентинът отново се занимава с нас, народа. Обвинява ни, че не сме го оставили на спокойствие?!
Той обаче остави ли ни нас, народа си, на спокойствие?!
Коя чума на съвременната демокрация ни отмина или точно обратното - той довлече всяка една глобализаторска чума до прага на домовете ни, че и вътре я покани!
Да напомня ли на президентина как основа първата неправителствена организация "За нашите деца", която се зае с налагането на Приемното родителство у нас!?
И как тази организация се зае да обучава съвременните есесовци СС (Социалните Служби и ДАЗД) да отнемат деца от биологичните им родители, как да им въздействат психологически докато ги прехвърлят от семейство в семейство докато накрая ги изнесат в чужбина и следите им се загубят завинаги в многобройните педофилски организации!?
Да напомня ли на президентина как неговата партия ГЕРБ узакони сурогатството и кражбата на деца от майчината гърда!?
Именно защото обичам България, не мога да уважавам нейните политически предатели!
Особено не заслужават уважение онези на най-високите политически постове, които със своето политическо лицемерие въвлякоха децата на България в поредица от геноцидни закони: Закона за предучилищното образование и ранната институционализация; Закон за сурогатството и отнемане на невръстни бебета от майките им; Законът за Детето и въведеното верижно Приемно "родителство"!
Президентът много решително се намеси, когато трябваше да защити интереса на така наречените "инвеститори", като наложи вето на закони, които не им позволяваха достатъчно да си разпашат коланите и да заграбват наред водното и земно богатство на България.
Защити ги и като им предложи на безценица българско гражданство и паспорти.
Президентът много успешно наложи вето върху Закона за придобиване на българско гражданство, като драстично успя да намали цената на българския паспорт за така наречените чужди инвеститори.
В същото време обаче президентът не си помръдна пръста, за да облекчи живота на българските майчета, като съдейства за увеличение на държавната помощ за тях. Въпреки, че много майчински организации се обърнаха към него за помощ.
В Закона за Водите президентът също успешно се намеси, като радетелстваше за укрупняване на държавните и общински ВиК дружества, за да може по-лесно да ги прилапат инвеститорите от Израел, специално изявили желание за това чрез израелския посланик у нас.
Не се загрижи обаче дори никак президентът на българския народ за намалената до военновремеви минимум раждаемост на български деца в Родината ни и по никакъв начин не съдейства за увеличение на държавните субсидии за българските малчугани.Скърбящият президент, като Висш главнокомандващ, е и този, който отпочва тези дни военно учение на НАТО и САЩ в Шабла с крайна цел разпалване на Трета световна война, отдавна планирана мечта на Глобализаторите отвъд океана.
И това го казва високопоставен политик от Русия - Наришкин в последното си официално изявление. (http://www.russiapost.su/archives/54199)

Няма да мирясат, докато не подпалят Третата световна война, която впрочем отдавна са планирали с цел: Пълното унищожение на славяните, преките потомци на Древните българи, първите хора на Земята.
Защо славяните ли? - защото те са били винаги основната пречка за окончателното поробване на човечеството от Ционистките глобализатори!
Славяните са човечни, сърдечни, естествени хора, запазили оригиналната човечност на първите човеци на земята, Божиите чеда, Бал Хората, хората на Бога Слънце Бал. А колкото е по-естествен и близо до човешката си изначална природа един човек толкова е по-труден за манипулиране и експлоатиране.
Сега Русия им е трън в очите - поне през последните 200 години. И опитват ли, опитват - ето и войната в Черно море отдавна са планирали.
И са предупредили когото трябва - ето например огромните круизи, които през ден и всяко лято са по нашите Черноморски пристанища, тази година изчезнаха яко дим - явно те знаят нещо, което на нас не ни се казва! Нас ни залъгват с учения!
За да не нарушим спокойствието на Скърбящия Главнокомандващ, докато нас ни отстрелват като зайци!

В същото време скърбящият президент нищо не направи, за да върне Законите за Сурогатството, отнемащи деца от майките им, За Детето, подлагащ невръстните малчугани на ранна институционализация и травми.
Дори проф. Чирков спомена с конкретни данни за бездействието на президента по отношение на здравеопазването за деца и сърдечно болни. (http://www.blitz.bg/...article/354467)

""В словото си по случай 138-годишнината от Шипченската епопея президентът призова да пазим истински значимото и ценното - децата, семейството, родината, свободата"" ... ???
Толкова се е загрижил президентинът за децата и семейството, че и за Родината, че:
- децата предаде на институционализация и приемни "семейства" на верижно отглеждане, докато дирите на децата изчезнат в чужбина;
- семействата предаде на гей парадирането;
- родината предаде на американските бомбардировачи.

Децата са Божии, не са наши. Те само идват чрез нас, но не ни принадлежат. 
А който посяга на Божието с мръсните си политически ръце, сам себе си осъжда. И сам на себе си спокойствието отнема.
Който сее ветрове, жъне бури.

http://aliya.blog.bg/novini/2013/02/14/ima-li-nujda-dyrjavnostta-ot-semeistvoto-i-cyrkvata.1053401

http://aliya.blog.bg/politika/2013/01/31/priemnite-quot-roditeli-quot-sredstvo-za-uzakoneno-nasilie-n.1048256




Гласувай:
9


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3033283
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930