Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2015 13:13 - Бог да прости... но да не забравя!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 3162 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 18.11.2015 09:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Бог да прости...
... но да не забравя!

- http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201511141227-a63u.htm


Снощи колегите на УМЕРЕНИТЕ терористи в Сирия, които Франция създаде, подкрепи и нарече с наименование „УМЕРЕНИ въоръжени групи”, разтресоха Париж с няколко УМЕРЕНИ терористични операции. Резултатът е 153 убити и 200 ранени.

Изглежда и да има някаква мода в обличането на терористи - и тези от нощес, и онези от Шарли Ебдо атентата все в черни дрехи и в Калашников изтипосани. - http://aliya.blog.bg/novini/2015/01/08/nedosegaemite-2-poslanieto-na-sharli-ebdo.1328929
И не само изтипосани в еднакви "униформи", но и задължително закичени с паспорти или лични карти за улеснение на полицията (да си спомним 11 септември и кулите близнаци, да си спомним летището в Сарафово и така нат.).
И във всеки един кървав случай Ислямска държава удобно се притичва на помощ и словоохотливо поема вината - онази Ислямска държава, която създадоха и въоръжиха, че и охраняват с военни самолети Апаче претендентите за глобална власт над човечеството.
- http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201511121337-936h.htm
 
Докато избиваха парижаните като зайци на пусия, полицията никаква я нямаше - сега обаче и армията се появи, и границите затвориха, току виж и военен режим обявили... след дъжд качулка и всичко това на практика е насочено срещу французите, не срещу терористите... терористите удобно ги избиха до един, за да не проговорят... този кървав театър вече го гледаме за пореден път.
  Да, откъдето и да го погледнеш, терористичният акт в Париж е ритуалистичен и кабалистичен и предварително планиран (петък 13ти).В доклад на Министерството на Отбраната на Руската федерация се казва, че терористическите атентати от 13.11. в Париж са били подготвяни задълго преди датата от Тайните служби на САЩ, Израел, Франция, Англия и Ватикана. На 27 октомври във Вашингтон се е състояла тайна среща между Директора на ЦРУ и ръководителите на тези тайни служби. Джо Байден, шефът на ЦРУ е католически йезуит и със специален интерес към теорията на Войната. В доклада до Руското МО се казва, че на тази среща се е взело решение Сирия да не бъде вече същата, както бе определена след Втората световна война, като за целта се използват "фалшив флаг събития", проведени на определени кабалистични знаци (числата от 11 до 13 имат особено значение за Свободните зидари). За Свободните зидари числото 13 има специално жертвено значение, тъй като е свързано с изгарянето на техния водач и обявяването им извън закона от папата. След атентата от 13.11. в Париж Франция трябва да обяви състояние на война според плана, като крайната цел на този масонско-йезуитски план е началото на Трета Световна Война. Франция вече обяви терористичният акт за акт на война срещу нея, което пък съгласно член 5 от Устава на НАТО позволява целият алианс да се включи в действията както намери за добре. Единственият случай, когато член 5 се е задействал е от 12.9.2001 г. след атентата над кулите близнаци. Тъй като Франция тогава не беше под този устав (присъедини се едва 2009 г.) атентатът в Париж й дава възможност да препотвърди своята ангажираност към плановете за глобална война на НАТО. Западната пропаганда от своя страна масово подтиква гражданите към война! Основният страх на масоно-йезуитите е, че поради успехите на Руската авиация в Сирия голяма част от истината за западното финансиране и подкрепа за Ислямистите ще бъдат разкрити пред света. Макар и самият Обама лично да обяви месец преди атентата в Париж, че Ислямска държава е овладяна и не се разраства благодарение на усилията на западните съюзници. Ето защо френският орезидент Оланд обяви "безмилостна война на Ислямска държава", с което подреди сцената за нахлуване в Сирия и директен сблъсък с Руската федерация. Единствената надежда да се спре тази усилно подготвяна война е предварително да бъдат огласени плановете зад извършения атентат в Париж! - http://www.inspiretochangeworld.com/2015/11/russia-warns-friday-the-13th-paris-massacre-is-masonic-power-play-for-world-war-iii/

Дали французите ще върнат и гилотината!?
Оланд обяви вече Извънредна полицейска държава!
А у нас съветници на президента и реформаторите като "разузнавачът" Димо Гяуров заявяват в телевизионни интервюта, че всеки българин, недоволен от системата, е потенциален терорист и трябва да бъде третиран като терорист! Същевременно в момента се готвят да приемат извънреден фашистки закон за отричане и преследване на Свободата на Словото - напълно в стила на Гьобелс! (
http://spodeli.eu/v-stila-na-gyobels-pravitelstvoto-shte-ni-nakazva-sas-zakon-ako-go-mrazim-v-internet-articles-3046.html )
Атентатите и мигранската криза извършиха своето предназначение- въвеждане на Централизиран световен терор.

Единствено Русия се бори с тероризма и му е обявила истинската война - да изкорени звяра в леговището му!
А не да го оставиш да убива, а после да наказваш гражданите на Европа с полицейски терор! И с прокурорски произвол.

Прозрението, че правителствата избиват буквално своите граждани, е ужасяващо и болезнено за свикналите на безмисловен конфорт граждани. - http://aliya.blog.bg/drugi/2012/07/20/tazi-voina-ne-e-nashata-voina.981081 Но е напълно достатъчно, за да събуди тези граждани от тежкия им махмурлук на водени за носа безпаметници. И да ги накара да се замислят кой и защо иска да унищожи държавността като форма на обществено съществуване в мир и сигурност. И с каква цел гражданите са избивани, а не военните структури, не държавните служители и политиците. Защо изведнъж обикновените хора с техния най-обикновен начин на живот - деца, семейства, ежедневни навици, културни и духовни занимания, станаха заплахата за Световния Глобализаторски Тероризъм? Уви, май ще се наложи да признаем, че нашият единствен късмет засега като българи е, че сме бедна държава без войска и няма защо да ни избиват директно в атентати, за да получават нашата финансова и политическа подкрепа за пъклените си глобализаторски планове. Един обикновен геноцид срещу гражданите на България им е достатъчен... при това извършван от столетия.
Боже опази от Нов Световен Ред, настъпващ с помощта на озверели терористи!
- http://aliya.blog.bg/novini/2015/10/29/politichesko-bunishte.1403171
- http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201511141212-llca.htm
- http://www.vesti.ru/doc.html?id=1542194#/video/https%3A%2F%2Fplayer.vgtrk.com%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F793852%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D596057





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. dimat - Забелязвате ли,че няма коментари?!
25.11.2015 21:45
Това за "добро" ли е,или за "зло"?

Кое е "добро" и кое "зло"?

Стадото вече свикна със всичко и нищо,което непосредствено не го засяга,не му влияе.Даже и ако ще да гори съседа му.

Това стадо беше довеждано в това състояние няколко десетки години,при това се оказа,че "западното демократично и свободно" е оВчовечено в много по-голяма степен,от източното,мущровано от тоталитаризма.

Сега вече се берат плодовете на двата подхода за оВчовечаване,които някъде ще се срещнат и слеят.

Общото между двете стада на този етап е,че гледат безучастно,как техните овчари ги водят към кланицата и с малки изключения ,не разбират нищо.За някаква реакция,да не говорим.

Вече говори само стадното безумие с гарнитура ,масово малоумие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3009206
Постинги: 430
Коментари: 592
Гласове: 1378
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031