Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2016 15:07 - За жените на европейците, и парите, и земите, и децата им...
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 3304 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 11.01.2016 11:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  image Крайно време е нещата да започнат да се назовават с истинските им имена: огромна армия от млади мъже бе оставена от европейците да проникне в страните им. А тази армия се състои от хора, жадни за женска плът - в техните фанатизирани средновековни страни жените са скрити, забулени, пазени, затваряни. Жените там са частна собственост в частния мъжки затвор. Тук обаче в Европа жените се имат за еманципирани, свободни, "демократични", а за изгладнелите за женска хубост млади мъже това е покана за нападение над всяка една европейска жена, защото европейките никой не ги пази! Дори полицията вместо да пази жените, пази имигрантите от посегателства и протести срещу тях!
И този срамен факт за европейските полиции беше потвърден както от депутати от Германския, така и от депутати от Българския парламенти: на закрити заседания на парламентарни комисии е изнесена информацията, че на европейските полиции е заповядано да не разкриват публично престъпления, извършени от така наречените "бежанци", и което е още по-смущаващо, да не противодействат на такива престъпни прояви, а само да ги наблюдават. И случаят в Кьолн го потвърждава - над 500 посегателства върху млади момичета, характеризиращи се с невиждана грубост и дързост, и нито един полицай не е противодействал!!!

Това вече мирише на правителствен и дори надправителствен заговор върху населението на Европа!
Някой много сериозно се е заел да овладее Европа без да пукне пушка, подмолно и вероломно, използвайки собствените й "европейски" пари и субсидии за емигранти! Започват от най-слабите - от жените и децата, мъжете оставят за накрая...
Откакто Световното задкулисие изобрети социалния инжинеринг чрез средствата за масова информация и изопачаване на човешката история, то се зае да изопачава и човешкото същество като такова.
За целта се организират огромни човешки преселения, но на специално подбрани хора - фанатизирани, дрогиращи се, специално обучени главорези, повечето от които са отгледани в условията на западната демокрация - така, че да паднат всичките им задръжки, характерни за родните им мюсюлмански общества! Не е тайна за никого, че извършителите на най-кървавите и зрелищни убийства и изнасилвания през последните години на ислямистки тероризъм, са младежи със западно европейски, израелски и американски паспорти, изповядващи атеизъм или просто платеният тероризъм. Защото платеният тероризъм е тяхната нова религия! И тези млади хора са "възпитани" в ценностната система на глобалния либерален свят - насилие срещу жената и децата, подклаждано умело от Холивудски суперпродукции на човеконенавистта; от електронни игри на кървавата вулгарност; от поп културата на агресията и арогантността, специално канализирана срещу светите за традиционните общества : любов към майката, към жената, към децата, към възрастните хора, към живите твари на мирозданието ни.

Тези хора, които от десетилетия са поканени да нахлуват в Европа, са обучени войници, агресори с наркотична зависимост в повечето случаи, които под сигнал да предизвикат хаос и изтребление на европейците. Останалото е лесно - Нов световен ред и железен американски ботуш, който европейците да бъдат принудени да приемат като "защитник"!
Междувременно максимален брой хора ще бъдат изтребени за радост на Бил Гейтс §сие и няма да има нужда да се харчат пари за ваксини, за създаване на смъртоносни болести като ебола например, за облъчване с ХААРП геомагнитни честоти и прочие.

imageА кой има най-голяма полза от самоизтребване на мюсюлманите и християните в света!? Кой има най-голяма полза от изправяне едни срещу други на мюсюлмани и християни, на вътрешно мюсюлмански битки между шиите и сунити, на вътрешно християнски дрязги между католици и православни!? Разбира се, Ционизмът. Ислямистите впрочем, никога не нападнаха обекти в Израел. Дори опит не направиха. А дори точно обратното - търчаха да се лекуват в израелските клиники, а Нетаняху лично се ръкуваше с тях. Ционизмът си играе с чуждия огън, а забравя, че дрехата му е започнала вече да гори...

Религиозните чувства са дълбоко лични преживявания, те са свещена и съвсем интимно лична територия на всеки човек. Те са най-яркият принцип на свободата на личността.
Този, който настройва с умели атентати, медийни канонади и създаване на терористична демокрация християните срещу мюсюлманите бърка в душите на тези хора, обижда същността им на свободни хора - свободни да мислят и чувстват според сърцата си.
А нашият народ има една мъдра приказка - когато двама се бият, третият печели! Когато Юда изправи Мохамед срещу Исус, Юда ще стои отстрани с журналистически тефтер в ръка, за да брои падналите и да насъсква живите; и ще размаха политическия пръст на осъждането и заклеймяването, за да може редом до Исус и Мохамед да окачи на кръста.
Най-накрая, разбира се, Юда и Бог ще заклейми, за да може Мамона безнаказано да вилнее и да обира чуждото.

 

Светът е сцена на пошла театрална постановка, безвкусна и блудкава, в стила на последните Холивудски напъни.
Няма по-големи терористи от политиците, независимо дали са настоящи или бивши.
И именно политиците са тези, които създадоха тероризма и измислиха така наречения "радикален ислям". Самото название "радикален ислям" е противоречие на термините - ислям означава смирение пред Бога, а не бунтове, кървави пролетни революции и майдани!
Политически проект е Ислямизмът, а той няма нищо общо с Исляма. Както Инквизицията нямаше нищо общо с Християнството!
Ислямизмът не е Ислямът.
Ислямизмът доказано е политически проект на ЦРУ и МОСАД, не без участието и на нашето ГЕРБ с Николай Младенов начело, който събираше ислямистите джихадисти на конференции у нас.
За Ислямизма е необходимо да си шизофреник като Ахмед Муса или глупак като тези от махалата му, които са го последвали за някой и друг петродолар.
Ето защо в ислямистките кървави групи, които колят навсякъде по света, членуват католици, юдеи талмудисти и всякаква измет с перверзни наклонности към агресия.

Мохамед като пророк на Исляма е свел до знанието на хората Божията воля, която му е била предадена в моменти на вдъхновение. Това, че Мохамед е водил войни по време на своя житейски път, за разлика от Исус, който е бил разпънат на кръст, само защото е проповядвал за Бога в продължение на 3 години - е разликата между личностите Мохамед и Исус. Мохамед не се е съгласил да падне жертва на евреите въпреки опитите им да го убият и отровят, а е решил да създаде своя армия за отбрана. Да съдиш от разстоянието на 1500 години човек като Мохамед, живял в пустинята при съвсем различни от днешните житейски обстоятелства, сред жестоки и войнствени порядки, говори за липсата на усет към историята!
Исус е Исус и Мохамед е Мохамед - всеки един от тях е уникален по своему, но и двамата говорят и проповядват Бога. Днес обаче Бога е заритан на дъното на историята ни, а духовниците ни осмивани от политическата ни днешна власт под съпровода на продажните ни медии.
- http://aliya.blog.bg/novini/2013/02/27/prodavat-se-mamo-belite-manastiri.1058823

- https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11719-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0/

 





Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3034440
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930