Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2019 20:01 - Брендън О'Конъл - стрелецът на джамията е професионално обучен
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 883 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.03.2019 20:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Описано е видеото за забранената джамия

17 март, 2019

https://www.henrymakow.com/

  image


(Нова Зеландия е изцяло полицейска държава,заплашвайки 10 години затвор 
за  това, че този видеоклип е запазен на компютъра ви.) 
Това подробно описание на клането в джамията  от JT,  президент на Лигата за защитана гражданите на Вирджиния потвърждава, че клането не е било фалшифицирано.  Той пише:  " Във всички БС, с които се сблъскваме ежедневно от MSN, трябва да се запитаме  защо ще свалят този видеоклип. Може ли да видим тази реалност, за да ни събуди до идващите ужаси, те са планирали за нас?   Все още не притежавате пистолет, защото мислите, че някой друг ще ви защити? След това я изпрати на чукане на вратата или на счупено стъкло в 3 часа сутринта ... "
( Опровержението - контролираните от илюминатите медии обвиняват това ужасно клане върху хора, които искат да запазят европейското си културно, расово и религиозно наследство.  Тази статия отразява заплахата, която тези хора сега чувстват. Те са като евреи в нацистка Германия през 1932 г. Този сайт поддържа ненасилствена съпротива и въоръжена самозащита.) 
  от JT (Henrymakow.com) 
Масовият убиец в Нова Зеландия предаваше едно от двете стрелби на джамията.   Броят на загиналите се движи около 50, а видеото го подкрепя. Видеото беше свалено в кратък ред, но се случи да го хвана, когато за първи път беше публикуван онлайн и го гледах изцяло. Без редактиране, само суров видео от гледна точка на убиеца. Видях го веднъж, така че информацията по-долу е от това, което мога да си спомня от това единично гледане.
Видеото не беше за хора със слаби сърца, както можете да си представите.
Накратко, ето какво е показано в кадри. Ако не искате да знаете някоя от тези подробности, прескочете до „Пътувания“:
1. Убиецът паркирал в една алея и извадил една пушка от няколко в багажника на колата си. Също така извади пушка, която изглеждаше, че е прехвърлил през рамото си и не го е използвал в джамията. След това ходи спокойно на кратко разстояние по обществен тротоар, без да се опитва да прикрие пушката (изглеждаше като АР-15 с голям печат върху нея с помощта на бял маркер) или пушката и се обърна към пътеката, водеща към главната джамия. вход. Няколко души, стоящи на тротоара, срещнали пътеката, видяли убиеца, но не казаха нищо. Докато убиецът се приближаваше до сградата, той застреля двама или трима души, стоящи на входа от около 50 фута.
2. Той мина покрай телата и изстреля още няколко души в коридора, водещ към главното място за поклонение. Той също така застреля няколко души в главния район за поклонение, които бяха видими в края на залата.
3. Той влезе в основното място за поклонение, но остана вляво в коридора на стаята, застреля хора, групирани в левия ъгъл и след това насочи вниманието му и направи същото с хората, групирани в десния ъгъл. Той застреля и малкото хора, които не бяха в нито една от групите. (Толкова странно е да виждаме всички заедно по този начин.)
4. Той продължи да стреля отново и отново във всяка група по променлив начин.Вероятно е презаредил поне 4 или 5 пъти.
5. В един момент човек, който излезе от нищото от лявата страна на стаята, се втурна към убиеца, докато убиецът беше насочен към дясната страна на стаята. Мислех, че може би мъжът ще накара убиеца да се разоръжи или да го отвлече. От видеоклипа не беше ясно дали той се опитва да обезоръжи убиеца или просто се опитва да се промъкне покрай убиеца, за да се спусне по коридора и да излезе отпред на сградата. Така или иначе, той бе убит незабавно. Ако двама или повече души се втурнаха по едно и също време, мисля, че може да са успели да го обезоръжат. Всъщност има новина, че при втора атака с джамия (която не е показана във видеото) някой е успял да си вземе пушката, но убиецът все още е могъл да избяга в кола, тъй като човекът, който е взел пистолета, не е Не знам как да го използвам. Най-накрая извади два изстрела в превозното средство, докато караше. Няма съмнение, че много животи са били спасени от този смел човек.
6. След това, което изглеждало завинаги, убиецът пристъпил от предната част на джамията, спуснал се по обществения тротоар и обратно до колата си в алеята. Той пусна пушката, която беше използвал на земята (отново бе отбелязан с думи с големи, бели букви, казвайки нещо като: „Това се случи, защото.“ Мога да разбера останалото). Той ясно остави пушката там умишлено, така че да бъде намерена. Но той не беше свършил.Той сграбчи друга идентична пушка и тръгна обратно по тротоара обратно в сградата!Докато се връщаше, някой излезе от сградата през страничната стая. Убиецът го видя и го застреля, докато се приближаваше до главния път.
7. Убиецът, който все още отнемаше времето си и беше напълно необичаен, последователно се приближаваше до купчината хора от двете страни на главната зона и поставяше няколко куршума във всяко тяло, за да се увери, че са мъртви. Мъже, жени, деца. Спокойна и методична.
8. И накрая, след около 10 минути, след като първите изстрели бяха изстреляни, той излиза от сградата и когато стигне до тротоара, той вижда бягаща жена, която тича по тротоара. Той я застрелва в гърба. Докато лежи на улицата, той я застрелва два пъти в задната част на главата. След това той спокойно се качва в колата си, кара се към улицата. Тъй като съдбата го е имала, тялото на жената лежеше на улицата пред уличката, така че той просто караше тялото й. После тръгна по пътя.
9. Взе няколко удара в няколко души през прозорците на колата си, докато караше. Като че ли нямаше грижа в света за полицията.
10. Тъй като всичко това се случи и убиецът се отдалечи, не се чуваше нито една полицейска сирена. Ще изминат почти 15 минути, откакто бяха застреляни първите изстрели, преди фотоапаратът да хване сирена на превозно средство, движещо се в обратната посока по пътя към джамията. Убиецът е казал на себе си, докато се отдалечаваше - нещо като: "Нещата вървяха по план."
11. В новина се казва, че в неговия манифест той каза, че е избрал да използва огнестрелно оръжие в клането, за да предизвика по-широк разрив в Съединените щати върху оръжията. Нямам представа какво е смятал, че се опитва да постигне, или защо някой в ​​Нова Зеландия би имал интерес да влияе върху американската политика.
храна за вкъщи
1. С изключение на изстрелите, всичко се случи в почти мъртва тишина. Убиецът не говореше, нито една от жертвите не говореше. Нямаше да крещи или да крещи. Никой не се молеше за живота им и убиецът не даваше на всеки лекция, преди да ги убие. Нищо подобно, което виждате по телевизията или във филмите. Беше ясно, че молбата не би направила никаква разлика, без значение кой си.
2. Вместо да се опитвам да избягам от сградата (за да бъдем честни, не е имало много време за това), повечето хора се скупчили в купчина в ъгъла на стаята, а не близо до изходи. По същество, те се хванаха в капан - пословичната "риба в бъчва". Ако излезе прозорец в стаята, мнозина биха могли да избягат по този начин.
3. Въпреки че в джамията нямаше екип по сигурността, целият екип по сигурността никога не трябва да се събира заедно, особено на входа на сградата. Хората на това място бяха първите, които отидоха и без предупреждение. Вместо това се нуждаете от пластове сигурност, с една или повече видимо въоръжени охранители в предната част на сградата като възпиращ фактор, а някои други в сградата, може би носят скрити пистолети или стоящи извън погледа с дълга пушка.
4. Това се случи в Нова Зеландия, така че никой, освен убиецът, не беше въоръжен в джамията. Докато убиецът вървеше по тесния салон и влизаше в основното място за поклонение, убиецът би бил уязвим да бъде застрелян. Една група хора, които бързаха да го подтикнат, можеше да успее да го надвие. Това е страшно нещо, но все пак ще умреш, ако не го направиш. Колкото по-бързо убиецът може да бъде ангажиран, толкова по-голям е шансът да го спре и да спаси живота.
5. Това се случи в един хубав летен ден и сред бял ден, време, когато хората се чувстват най-сигурни.
6. Ако убиецът не е спрян в кратък срок и нямате път за евакуация, трябва да сте готови да оцелеете за 10 до 15 минути. Възпроизвеждането на мъртви е опция, но може да се окаже, че вече няма да играете. Просия, умоляване и разсъждение с масов убиец няма да ви спаси.
7. Ако можете да избягате, направете го веднага, тъй като прозорецът, който имате, вероятно ще приключи бързо.
8. Имате план, когато сте на обществено място. Знайте къде са изходите и бъдете донякъде близо, ако можете. Научете семейството си, че ако някога кажете някоя специална дума сама по себе си, като "ЗАГУБА!" те трябва незабавно и без съмнение да останат с вас, но зад вас и от пътя ви, ако сте въоръжени (освен ако не ги насочите по друг начин), докато не им кажете, че заплахата е приключила.
9. Ако бягате, опитайте се да бягате в зигзагообразен модел през зони, където има покритие или укриване. Просто тичам направо по открит тротоар е лош план.
9. Носете, практикувайте в гамата, и имайте семейство "ОПАСНОСТ!" тренировки редовно.
10. И накрая, молете се никога да не се налага да използвате каквито и да е умения за самозащита
Благодарение на DC Dave  ************************************************** *************************
VA-ALERT е проект на Лигата за защита на гражданите на Вирджиния, Inc.
(VCDL). VCDL е доброволна, безпартийна организация на ниско ниво, посветена на защитата на човешките права на всички Virginians. Правото на задържане и носене на оръжие е основно човешко право. Брендън О"Конъл - стрелецът на джамията е професионално обучен https://www.henrymakow.com/

16 март, 2019

Vimeo свали канала на Брендън в 12.30 ч. EST в неделя

(Видеото, което ни остава, ни информира за стремежа на Брендън О"Конъл да получи статут на бежанец от ООН и неговия фокус върху проникването на Израел / Русия в американските високи технологии. Той също така смята, че белите националисти играят в ръцете на илюминатите. Той казва, че нашите законодатели не са информирани и той призовава слушателите да ги лобират.)

Брентън Тарант не беше аматьорска гайка. Той показа пълна студена неприкосновеност, когато убиваше 39 човешки същества в първата джамия. Без страх, без тежко дишане, без вълнение.Просто хладно и спокойно. Когато се придвижваше до второто място, той спокойно заявява, че ако той е стигнал до джамията малко по-късно, той ще получи повече жени.

При гледане на неговия филм на ужасите на собствените си сили , най-яркият "факт" е "фактът", че той не е аматьор. 

 


Свързани -  Видео показва две други стрелци


от Брендън О"Конъл

(Henrymakow.com) 

 

Човекът беше ясно обучен. Не, ако няма, но няма. Той беше хладен като краставица.Той е правил това и преди. Начинът, по който щеше да го презареди - отстъпи назад в тесния коридор, така че имаше по-малък шанс да бъде скочен, когато той се презареди.

Той е напълно уверен.

Видеото е много тревожно , особено младата мюсюлманка на земята пред джамията, която хленче: "Помогнете ми! Помогнете ми!" Той издуха главата си.

Не се справяте с AR15, така наречената полуавтоматична саморазрушаваща се пушка, освен ако не сте се обучавали да изчиствате задръствания и пропуски по ефективен начин, който той показва. Той се хвърля обратно в прикритието, от обширната зала за молитви в тесен коридор, за да смени списанията - това не е нещо, което естествено правите. Това е военно обучение. Изчистване на къщи - за да се затрудни по-трудното нападение при смяна на списанията.

В Австралия е невъзможно да се получи автомат AR15. Дори една добре свързана с организираната престъпност цифра щеше да има проблеми и веднага щеше да рискуваш да бъдеш на "полицейския радар", ако се опиташ. И така, къде е обучавал в работата, тактиката и управлението? Не беше дълго в Нова Зеландия. Той не може да закупи огнестрелно оръжие в Нова Зеландия като австралийски гражданин. Кой ги е донесъл за него? Кой ги снабди? Законно е да притежавате AR15, който е използвал, и полуавтоматични пушки с подходящи ловни лицензи. Някои твърдят, че неговите списания AR15 са незаконни.

В дока, той изглежда 5ft 4inches. Мускулна. Той изглежда специални сили - малки и мощни. Как ги харесват. Пътувал много. Особено в Европа. Твърди, че той е бил обикновен работнически клас - направил си парите, инвестиращи в крипто, т.е. той е наркодилър. Наистина той е. Познавах един човек, който работеше по сигурността в Палестина, когато Арафат имаше казина. Той нямаше военна подготовка. Той се научи на работа. Това е мястото, където мисля, че този човек е дошъл. Те твърдят, че той е бил в Пакистан, кой знае. Просто знам какво видях на това видео.

Той подкрепя множество от тази и тази политика, претендираща за комунистически тогава анархист, след това либертарианец и сега не е сигурен, но спомена Мао и той черпи от Юлиус Евола и "Свещена традиция", която беше любимата книга на Хитлер и Стив Банън. Въпреки че черпи от чисти националсоциалистически кладенци, думата "еврейка" или "еврейка" никога не напуска устните си. 

На една сцена свиреше сръбска народна музика, която четниците биха изиграли, докато се бият с хърватските фашисти.

Каква хватка. Миризмата на Би Би Хенри. Кой има полза? BiBi е на път да направи собствено снимачно видео в Сирия.

Wag The Dog - "Променете историята, променете преднината, това не е нова концепция."

----

Свързани - Целта на Shooter е да дискредитира белите , да изостри напрежението

Видеото показва двама други стрелци 

Видео на заснемането на последиците

Друга продукция на Джордж Сорос? 

Странни времена за ченгетата от Крайстчърч да се "разоръжат" единадесет дни преди клането на джамията!

https://www.radionz.co.nz/ national / programs / morningreport / audio / 2018684949 / christchurch-cops- ditch -guns-as-shooter-arrested

 

Първи коментар от V

"Пазете се от иди на март".

Интересно, че така наречената стрелба с джамия се е случила на 15 март, „мартските иди”, известната дата, в която Юлий Цезар е убит през 44 г. пр. Хр. ,

Гледах видеото на Brendon O"Connell и преди това гледах цялото 17-минутно стрелецът на джамията на живо видео. О"Конъл казва, че видеото е реално, но не съм съгласен.Преди всичко цялото видео изглежда като симулация на видеоигри. Гледах много полицейски видеоклипове в САЩ, като използвах камерни кадри, показващи истински убийства и изглеждаха реални, каквито бяха. Има повече от достатъчно големи коментари в YouTube, които отделят видеоклипа, особено когато той изстрелва предния прозорец на колата и не се вижда счупване на стъкло при стрелба в множество хора в джамията и няма кръв.

Интересното е, че така нареченият стрелец, Брентън Харисън Тарант, е бил обвинен само за едно убийство досега. Кое?

Знаете, че уебсайтът на Daily Mail Великобритания нарича ръчния знак „666“, че Брентън Харисън Тарант (ако е истинското му име) е направил в съдебния си вид „жест на бяла сила“.

Контролираните мейнстрийми медии казаха също, че преди това е пътувал до Северна Корея и Турция и до Пакистан . Странно пътува за бял превъзходство.


 

Това събитие мирише като друг психолог като предишните, където контролираната преса има същия сценарий - самотния гневен бял мъж. Защо да смените скрипта, когато той работи толкова добре.

 



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39964124
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930