Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2012 12:21 - Кой продаде небето ни без да ни пита!?
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 26898 Коментари: 32 Гласове:
9

Последна промяна: 09.10.2012 20:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Напоследък много хора започнаха да обръщат внимание на факта, че прекрасното ни синьо есенно небе, дълбоко и необятно, е постоянно и на определени интервали облитано от тайнствени самолети, които разпръскват след себе си още по-тайнствени бели следи. Оказа се, че този проблем е отдавна известен на хората от САЩ и Западна Европа и много независими учени и разследващи журналисти са стигнали до извода за разпръскване в атмосферата над главите ни на химически аерозолни съединения Chemtrails, съдържащи много алуминий, барий и стронций и други токсични тежки метали.

За разлика от обикновените граждански самолети, самолетите, заредени с химически резервоари разпръскватели оставят трайни следи след себе си, които вместо да изчезнат за 2-3 минути, както е при гражданската авиация, се задържат в небето с часове, като постепенно набъбват до размера на продълговати перести облаци, които след време се превръщат в сива мъгла, спускаща се над главите ни.

В САЩ, където тези тайнствени химически пръскания се извършват от 90те години на миналия век до сега, изследванията на почвите и растенията – гори и селскостопански култури, показват завишаване с 67000 единици на алуминия в техния състав, както и много над допустимата норма съдържание на барий и стронций.

Хората все по-често се питат какво се случва над главите им!? Чувствителните хора в целия свят вече алармират обществеността за редица последствия от тези пръскания – респираторни заболявания, кожни алергии, невротични поражения. В Америка тези последствия са научно регистрирани и доказани, но политиците продължават да мълчат.

Малко се говори по официалните източници и за геоинжинерството, допуснато от световните организации да разработва методи за „охлаждане на Земята“(??? – като че ли Земята се топли от някого???) чрез впръскване във въздуха на химични аерозолни съединения от самолети (които иначе са забранени от международните конвенции освен в този случай!???). В световен план геоинжинерството, под чиито програми тези химически аерозолни пръскания уж работили за охлаждане на Земята, са отречени в обществени протести. Интересното е, че химическите самолетни облитания са един вид политически групирани - те се извършват за обработка на околната среда и хората само в САЩ и неговите съюзници.

Неотдавна президентът на Иран официално се оплака в ООН, че климатът на страната му е манипулиран чрез специални химически оръжия от страна на САЩ.

Но не е нужно да ходим чак в Иран, за да видим небивалата суша и по нашите земи. Не може да не ни направи впечатление, че винаги когато нашите родни метеоролози съобщят за задаването на дъждовни дни, тайнствените самолети се разшетват из родното ни небе и дъждовната ни прогноза е своевременно коригирана на следващия ден, като се свежда до висока купеста облачност тук и там и много слънце. У нас прави впечатление, че тези тайнствени химически полети се извършват много регулярно след откриването на американските бази в Безмер и Граф Игнатиево.

Вчера пръскаха отново над София - започнаха към 17:30 часа, като облитаха на равни интервали синьото ни небе в дълги успоредни ивици. За 2 часа цялото небе над София бе обначертано с тези успоредни линии. Забелязваше се методичност в работата им - започнаха от западната част на София и постепенно разчертаха небето до източните райони на града.
Пръскаха изключително над града - полетите им с пръскане започваха от северната част на града и достигайки до Витоша, изведнъж пръсканията изчезваха, като отрязани. За разлика от тези пръскащи самолети, над София преминаваха и граждански полети, но те диря не оставяха.
Оставените химически следи от самолетите фантоми постепенно се раздуваха и увисваха във въздуха като продълговати облаци, които постепенно се превръщаха в мръсно сива прозрачна пелена в небето над града.
За два часа разпръскване на химични следи небето на София се промени неузнаваемо - безкрайно синьото прозрачно небе се превърна в сив надвиснал над главите ни и постепенно спускащ се воал.


Явлението бе забелязано от много хора, които алармираха веднага и във Фейсбук, и в други интернет събирания (http://estirbg.blog....98#last_comment), (http://www.facebook....146218868743068), (http://otkrovenia.co...=show&id=250044).

И ако човек е достатъчно наблюдателен и осъзнат за себе си, няма как да не забележи последствията от аерозолните пръскания на военните самолети - веднага след като са ни облетели, се появява неразположение в гърлото, което продължава поне 24 часа. И кожата ни става все по-раздразнима и алергично дерматитна. Особено страдат децата ни с чести респираторни заболявания.

БТВ се опитаха да успокоят хората, като направиха специално предаване преди няколко дни в Тази сутрин, в което обявиха, че няма нищо особено в нашето небе. И че това били просто несъстоятелни теории за конспирации срещу хората. Нали си плащаме данъците, нямало от какво да се страхуваме! „Защо да ни убиват, като им плащаме данъци“, настояваше единият от репортерите във въпросното предаване в Тази сутрин!
С една дума, да се надяваме на милост от тези, на които им "плащаме данъци"!


Аз обаче продължавам да си задавам въпроси:

- Ако химическите разпръсквания на самолетите над главите ни целяха геоинженерство и промяна на климата, защо тогава пръскаха над най-населения град на България, както и над други големи бг градове!? Или именно хората са целта им!???

- Кой продаде небето ни без да ни пита!?

- И защо тези, на които „плащаме данъци“ мълчат по въпроса за редовно облетяваното ни и опръскано небе!?

Имаме право да задаваме въпросите си - не защото кротко им плащаме данъци, а защото сме човешки същества, т.е. не роботи. И те го знаят! Знаят също така, че и винаги съществува реалната опасност да се осъзнаем, да прогледнем за чудовищната манипулация и експлоатация, на която сме подложени, да започнем да задаваме въпроси. Ако не ти лично, защото си се уредил със синекурна длъжност при тях, то други със сигурност ще започнат да разбират, децата ти също утре може да не са съгласни да си мълчат и кротуват...
Или както казва Дейвид Айк - погледни децата си в очите и им кажи, че си предпочел да си затваряш очите, когато тях са ги убивали, тровили, оглупявали с тежки метали...


Нашата пророчица Ванга вече ни е предупредила – „ще има химическа война, вследствие на която много хора ще страдат от рак на кожата и гнойни рани. Ще изчезнат пчелите, чесъна, пипера“... и вече е факт, че пчелите в САЩ изчезнаха мистериозно. „Водата ще бъде отровена“ – вече е факт, че показателите на водата и почвата в САЩ са с много завишено съдържание на тежки метали, много над показателите за безопасност.

У нас такива измервания дори не се правят – БАН е оставен без средства. Отделът по Агрометеорология към БАН е пред закриване.

Вместо това медиите ни успокояват и ни пеят една и съща приспивна песен... И всеки неудобен въпрос наричат параноя.
Но не можем всички да спим и просто удобно да си затваряме очите. Небето е над главите ни и всеки ден вдигаме очи нагоре, да му се порадваме, въздишка от гърдите ни да отлети нагоре...

Известният астрофизик Карл Саган казва:
Когато неведението на мнозинството се съчетае с безмерната власт на малцинството, се получава мощен взрив, който рано или късно ще избухне в лицето ни!




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. анонимен - Това е много важна тема!
09.10.2012 13:22
Ето и на едно място където се събират линкове по темата! Пращайте там информация за да може да се събере повече за това нещо което ни убива!
http://chemtrails.start.bg/
цитирай
2. muerte - Е спрете се де!
09.10.2012 13:58
Ако тая простотия я пуснете за дванайсти път ще ви е сефте!
цитирай
3. aliya - Ако тая простотия я пуснете за дв...
09.10.2012 14:20
muerte написа:
Ако тая простотия я пуснете за дванайсти път ще ви е сефте!


Щом не ти харесва, не чети!:)
А пък можеш и към небето очи да спреш да вдигаш...
цитирай
4. анонимен - днес пръскат пак
09.10.2012 19:17
тези които не вярват или са платени дезинформатори или ги мързи да си направят труда да погледат небето.Този следобед небето над Радомир отново е на решето.В рамките на 15 мин. над града прелетяха тридесет самолета,които летят в един въздушен коридор.Преди това небето беше ясно. След това следите им бавно бавно започнаха да се сливат и образуваха изкуствена облачност.Скоро не очаквайте да вали.
цитирай
5. анонимен - непросветен
10.10.2012 09:37
Като чета коментарите...се питам един много прост въпрос..."За чий х.. му е на някой да ни трови?" Ако можете да ми отговорите смислено... :-)
Не съм нито един от двата типа,споменати по нагоре,но определено не обичам масовите психози причинени от фантазията на някои люде...
цитирай
6. анонимен - PROROKA CIGO
10.10.2012 09:47
PRODADOHA NEBETO VI BEZ DA VI PITAT SEGA 6TE PRODADAT ZADNICITE VI BEZ DA VI PITAT ZA6TOTO IMATE ROBSKI MANTALITE MNOGO DOBRE E KAZAL NAVREMETO CIGANINA IBAN KOSTOV KU4ETATA LAIAT A KERVANAT SI VARVI
цитирай
7. demonwind - Не знам за химикалите,
10.10.2012 12:10
но ще споделя нещо друго - в Брюксел, до едната Икеа имаше едно много огромно пространство. Празно. Започна мащабен строеж, багери копаеха на поне 30-40 метра надолу. След което всичко беше заградено с непристъпна ограда. Сега това е едно от най-охраняваните места в града, а вътре има само.... трева, никаква сграда. В тревата има очертан нещо като огромен хикс наподобяващ площадка за хеликоптери, но в пъти по-голям. И толкова... Нито входове, нито нищо... Казват, че такива места имало и другаде в Белгия, и в още много държави. Май някой наистина иска да се спаси на всяка цена от нещо, но от какво? Във всеки случай е доста по-зловещо от chemtrails...

Поздрави!
цитирай
8. aliya - Като чета коментарите. . . се питам ...
10.10.2012 12:19
анонимен написа:
Като чета коментарите...се питам един много прост въпрос..."За чий х.. му е на някой да ни трови?" Ако можете да ми отговорите смислено... :-)
Не съм нито един от двата типа,споменати по нагоре,но определено не обичам масовите психози причинени от фантазията на някои люде...

Да, прав си - въпросите ти са съвсем на място и напълно човешки. Винаги на хората им е било много трудно да проумеят войната и нейните подпалвачи.
Защо им беше да хвърлят атомни бомби над Япония!? - та нали войната беше на практика приключила!?
Защо им беше да хвърлят напалм върху главите на Виетнамските деца докато обядваха в училищата си, например!?
Ако питаш пилотите на бомбардировачите и техните началници, ще ти отговорят - "Изпълнявахме служебните си задължения"
Защо им е и сега да разработват ядрено оръжие и още по-разрушителното и високотехнологично климатично химическо оръжие, или високочестотно ХААРП оръжие, илли електромагнитноплазменото антигравитационно оръжие, и то с парите на Хората!? Защо!?
Защо им е да си строят подземни бункери цели градове!? Та нима има по-прекрасно от слънцето!? Или от детския смях на децата ни!?
Защо им е да продават небето ни - цяло едно небе за няколко поста и малко смешна власт!?
цитирай
9. анонимен - Ако тая простотия я пуснете за дв...
10.10.2012 12:50
aliya написа:
muerte написа:
Ако тая простотия я пуснете за дванайсти път ще ви е сефте!


Щом не ти харесва, не чети!:)
А пък можеш и към небето очи да спреш да вдигаш...

Абе идиот,вместо да препоръчваш на хората,които ти се присмиват на простотиите да четат,вземи,че прочети нещо по темата,защо се образуват следи от прелитащи самолети на височина над 10000 метра!Защо такива идиоти,като теб и други подобни същества искат да всяват паника в хората?Това което се получава като следа е един съвсем обикновен физичен процес,появяващ се при определено температура и атмосферно налягане.Тези следи да си ги виждал през горещите летни дни?Тези следи са от най-обикновени пътнически самолети,използващи определени въздушни коридори,които се дават по целия свят!За такива като вас,съдене като онзи "многознайко" от Хасково,който предрече голямо земетресение и накара хората паникьосани да спят на открито!
цитирай
10. анонимен - Да бе вярно и аз съм се питал много ...
10.10.2012 13:00
Да бе вярно и аз съм се питал много пъти.С какво толкова пръскат.Явно го правят целенасочено.Ако тва убива пчелите е ясно кой е пратил самолетчетата-фирмата "монсанто" те искат всяка година да се купуват само семена от тях за до следващата година.Ако пък се прави с цел депопулация на населението е пълна кретения-няма да хванат да пръскат в Африка където скоро ще стават 2 милиарда ,няма да ходят в Индия или Китай където бройката е същата а в жалката ни 6 милионна държава с 2 милиона пенсионери.Глуповато е.Изобщо не разбирам защо някой политик не вземе сериозно въпросът и не успокои обществеността.А тва да обясняват ,че са кондензационни пари е пълна глупост.Кви са тия самолети дето летят в решетъчен курс и пускат пара само над градовете?Странно странно.
цитирай
11. aliya - Абе идиот, вместо да препоръчваш на ...
10.10.2012 13:49
анонимен написа:
Абе идиот,вместо да препоръчваш на хората,които ти се присмиват на простотиите да четат,вземи,че прочети нещо по темата,защо се образуват следи от прелитащи самолети на височина над 10000 метра!Защо такива идиоти,като теб и други подобни същества искат да всяват паника в хората?


А да наричаш хората "идиоти" само защото имат очи и много добре могат да различават кондензираните следи след пътническите самолети, които най-много се задържат 1-2 минути в небето и които нямат нищо общо с химическите следи, които увисват във въздуха над главите ни по няколко часа, какво е!?
И ако хората с очи според теб са за съд, то тогава утре и бомба можеш да поискаш над хората с очи да пуснеш!???
цитирай
12. aliya - Да бе вярно и аз съм се питал много ...
10.10.2012 13:56
[quote=анонимен]Да бе вярно и аз съм се питал много пъти.С какво толкова пръскат.Явно го правят целенасочено.Ако тва убива пчелите е ясно кой е пратил самолетчетата-фирмата "монсанто" те искат всяка година да се купуват само семена от тях за до следващата година.Ако пък се прави с цел депопулация на населението е пълна кретения-няма да хванат да пръскат в Африка където скоро ще стават 2 милиарда ,няма да ходят в Индия или Китай където бройката е същата ...quote]
А това, че не пръскат в Африка, Индия и Китай, а само у нас, успокоява ли те!?
Нали все от някъде трябва да се започне!? Особено, ако пътя към Индия и Китай минава през Иран, до който ние сме твърде близко...
Важното е, че у нас пръскат и всеки може да го види.
Както не може и да не ни направи впечатление, че у нас монополните вериги супермаркети ни продават ГМО зеленчуци, откакто стъпиха необезпокоявано на пазара ни роден! Т.е. онези ГМО зеленчуци, които единствени оцеляват при пръскане във въздуха на химикали с тежки метали. Онези същите ГМО зеленчуци, при които си мислиш, че си хапваш доматче, а то било с гени на скорпион, или картофче с гени на прилеп. И после се чудиш, защо постепенно ти самият се променяш...!????
цитирай
13. анонимен - До неверниците
10.10.2012 20:15
Първо не пръскат само над България ,а почти в целия свят.Второ защо през цялото лято в Западна и Централна Европа беше хладно и с непрекъснат дъжд а тук се сварихме.Трето човекът е станал човек благодарение на емперичните си наблюдения над явленията.В рода плод различаваме череша,кайсия вишна. Така е и със самолетите.В един и същ следобед в абсолютно сух и горещ ден лети граждански самолет без следи .Когато се появят 20 пръскача и задимят и летят на по 50метра един от друг и единия за кеф лети в следата на другия какво е това
цитирай
14. анонимен - Примерът който даваш с ядрените ...
10.10.2012 20:17
Примерът който даваш с ядрените бомби не мисля,че е правилен. Днес гледах някаква снимка от Пловдив...и девойката която я беше постнала се вайкаше за небето колко е било лошо...дори си направих труда да вдигна глава и да погледна небето...беше същата картина като над Пловдив...едно красиво небе с перести облаци,обичайна гледка по това време на годината и по тези ширини...а,как се образуват тези облаци ...това се учи в 5клас ...другото е параноя и развита фантазия :-)
цитирай
15. aliya - Първо не пръскат само над България, ...
11.10.2012 10:57
анонимен написа:
Първо не пръскат само над България ,а почти в целия свят.Второ защо през цялото лято в Западна и Централна Европа беше хладно и с непрекъснат дъжд а тук се сварихме.Трето човекът е станал човек благодарение на емперичните си наблюдения над явленията.В рода плод различаваме череша,кайсия вишна. Така е и със самолетите.В един и същ следобед в абсолютно сух и горещ ден лети граждански самолет без следи .Когато се появят 20 пръскача и задимят и летят на по 50метра един от друг и единия за кеф лети в следата на другия какво е това

Съвсем точно казано -На много хора им прави впечатление, че цяло лято в Западна Европа вали ли вали, а у нас колчем се зададе дъждовен облак, самолетите тайнствени тичат да го пресрещнат току над главите ни. И след това тези страховити тъмни облаци изведнъж стават странно сивкаво прозрачни и дори капчица дъжд не капва от тях. Явления странни за нашите земи. И чувствителните хора, които обичат Земята си и нейнита облаци, и нейната природа отдавна алармират за странните явления, особено зачестили това лято.

Защо нашето небе е използвано за химическа климатична война срещу Иран!?

цитирай
16. lightsaber123 - Тези следи са естествен отпадък
12.10.2012 17:19
от горенето в самолетите. Разнасят се различно бързо в зависимост от атмосферно налягане, вятър, посока, температура и т.н.

Невъзможно е в самолет да се натовари толкова много химикали, че да се пръскат в разстояние много километри. Просто трябват не самолети а танкери, че и нещо по-голямо от най-големият тежкотоварен самолет създаван някога.

Почти всички тези полети са граждански - това може да се провери в някой flight radar в интернет - изписва авиокомпанията, номерът на полета и всички подробности.

Пък и няма никакъв смисъл да ни тровят - ние сме им нужни - без нас са нищо - вятър и прах. Ако искаха да ни тровят - нямаше да забраняват цигарите и дрогите, опасните химикали, лекарствата щяха да се продават без рецепти, щяха да закрият болниците по цял свят, да закрият училищата - всички да бъдат неграмотни и тъпи.

Не сте прави според мен с тези конспирационни теории (просто теории - без никакви факти). И аз мога така да си измислям неприятни истории и да ги публикувам наляво-надясно. Не бива така. Дайте факти и ще бъда първият който ще дигне врява до небесата. ИСТИНСКИ, НЕПОДПРАВЕНИ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА. Казаното или писаното от някой без нищо подплатено само по себе си не представлява абсолютно нищо.
цитирай
17. aliya - Официалните власти в Швеция при...
13.10.2012 17:21
Официалните власти в Швеция признаха за наличието на химически следи от самолетни пръскания в небето (chemtrails).
Ръководителката на шведската Зелена партия официално обяви, че тези химически следи съдържат токсична смес от химикали, вируси и тежки метали и се извършват със съдействието на шведското правителство по програма на ЦРУ и Нац. Агенция на Сигурността на САЩ.
Официалното обяснение е за "охлаждане на Земята" от глобалното затопляне.
http://alamongordo.c...rails-are-real/

А истинското обяснение !????

Руски учени също вече алармират за химическо климатично оръжие на Пентагона. Отговори изискват и много международни учени и специалисти в областта на био- и нанотехнологиите. Цялата земя е осеяна от странни нано- и биочастици - например изсушени червени кръвни телца, които са намерени дори върху високите планински върхове в Мексико.
Какво ще правят червени кръвни телца там, и то лабораторно обработени!? - с право учените си задават този въпрос. Тъй като това говори, че само от въздуха могат да бъдат пръскани такива не съществуващи в природата микроелементи.
И защо тези нано- и биочастици, с които са пълни почвите, водите и въздуха ни са направени толкова изключително устойчиви на всякакъв вид горене, окисляване и друго третиране както никой друг жив организъм в света!?
И след като толкова много хора се интересуват в целия свят от тези химически следи в небето, вместо да се потулва проблема, у нас може да се даде научно обяснение и повече информация за програмите на САЩ за геоинжинерство и промяна на климата на Земята (така нареченото "охлаждане" на Земята с химически аерозоли!), както и за болестта Моргелон, за която все повече хора алармират като следствие от тези химически впръсквания в атмосферата

Много далече от човечността на човеците е болестта Моргелон - тя се наблюдава в САЩ и е свързана с ужасни кожни заболявания (защо ли ми се струва, че Ванга пак ще е права!?)
При болестта Моргелон болните се превръщат в един вид фабрики за синтетични влакна - в тялото им, под кожата и по нея се образуват синтетични изкуствени фибри, които плътно са срастнали с човешката тъкан и причиняват ужасни страдания и кожни уродливости. http://www.youtube.com/watch?v=_k82Qgg23Us&feature=player_embedded
Когато човек си играе с природата и вкарва в нейната вода, почва, въздух, растения химикални аерозоли с тежки метали, последиците са непредвидимо страшни!
Болните от Моргелон може също като теб да са твърдели, че виждате ли, химическо геоинжинерство за "охлаждане на Земята" няма, въпреки, че е записано в споразумението от Киото и други споразаумения за глобалното затопляне.
Това, че отказваш да видиш човешката уродливост, изразена в производството на атомни, химични и плазмени оръжия, не значи, че няма да пострадаш от нейните последствия!!!

Струва ми се, че специално за теб и такива като теб, които отказват да видят истината за химическите следи в небето и въздуха, който дишаме, дори и да започнат да Ви мятат отгоре късове с олово, алумини и барий, че и лабораторни мишки дори да ви мятат, пълни с био зарази, пак упорито ще отказвате да видите истината! Именно на неразбралите, заспалите, неосъзналите си и не искащите да разберат, (защото я виж колко хубаво си спим), се крепи тази система на безсмислени войни, нежни революции и монополни издевателства!?

Химическите следи съдържат аерозоли, пълни не само с наночастици на тежки метали, но и с биочастици на гъбични зарази, кръвни телца и други биозарази, съответно обработени в тайните военни лаборатории на Пентагона за провеждащата се именно в момента война на химическите електромагнитни оръжия срещу човечеството с цел:
- отслабване на имунната система на хората
- ментално контролиране чрез одебиляване ( създаване на дебили)
- елекромагнитно зареждане на атмосферата с цел по-мощни радарни съоръжения за проследяване (и на хора, и на оръжия).

Звучи ти фантасмагорично, нали!? Кой дебил би причинил това на човечеството, буквално "помитайки го" в бездната на собствената си лудост!?
Толкова фантасмагорично, уви, колкото Атомните бомби над Япония, или Заточаването на евреите в Израел с цената на много смърт и разрушения, или напалма и климатичното оръжие, използвано във Виетнам, или Сърбия...

Има една страна, чийто бюджетен дефицит в момента е 1милиард и 300 хиляди долара! И тази страна, за да продължи да създава дефицит в бюджета си, харчейки прекалено много за смъртоносно оръжие, трябва да намери начин да изсипе оръжието си върху теб - предлога за военни действия няма значение!
Всичко върши работа за целта - "глобално затопляне", "мюсюлмански тероризъм", "демокрацията"!!!
цитирай
18. lightsaber123 - Ок
14.10.2012 17:14
Обаче няма логика - защо да ни тровят, когато имат нужда от хората на тази планета.

Ако ти ми даваш на мен примерно 50 лв. на ден - имам ли изгода да те тровя или да се стремя да ти направя животът, колкото се може по-дълъг, за да печеля по-дълго време от теб. Това, че някой някъде е обявил, че някой ги пръска с боклуци от небето - не означава непременно, че е истина. Аз съм здрав, семейството ми е здраво, което ще рече, че някак си тези "отрови" на нас не ни влияят :)))
цитирай
19. aliya - Говориш също като репортера от п...
15.10.2012 09:16
Говориш също като репортера от предаването на БТВ по повод на химическите следи в небето - "Защо да ни тровят, като чинно си им плащаме данъци!"
Смяташ ли, че тези 50 лв., които им плащаш, добре са те защитили!? И теб, и здравето на семейството ти!???
Вчера следобед пръскаха отново - тъмните облаци, надвиснали над Витоша и които при нормалните закони на Природата, от памти века установени, трябваше да превалят планината и да се излеят над града, бяха очертани с права линия, зад която "нещо" не им позволяваше да преминат! А ги избутваше назад - точно пред фронта на черния дъждовен облак не спряха да летят химическите самолети - този път по два едновременно - за да са сигурни, че ще спрат настъплението на дъждовния облаков фронт.
"Няма логика", казваш... следвай пътя на парите и ще разбереш логиката!
Явно твоите 50 лв. не им стигат, още им трябват. И с мощните химически климатични оръжия, които имат, защо да не предизвикат една повсевместна суша - и цените веднага тръгват нагоре.
Земеделците в страната ни отдавна алармират - такава суша по нашите земи не е имало НИКОГА! Картофите, доматите, цялата реколта е съсипана.
И автоматично цените скочиха! И не само скочиха - но ако искаш домати и картофи, ще си принуден да отидеш да си ги купиш в световните вериги на супермаркетите! И да ги купиш на техните цени! И освен това, ще трябва да ги купиш ГМО (генно модифицирани)!
Казваш, у вас "всички сте здрави!"Дай Боже все така!
Аз обаче друго виждам наоколо - въпреки горещото и сухо лято, лекарите алармират за неимоверен бум на респираторните заболявания. Достатъчно е да останеш малко по-дълго време навън, да речем в парка, за да усетиш до вечерта неразположение в гърлото!
А кой печели от респираторните заболявания, толкова зачестили напоследък, особено след самолетните облитания!? - естествено световните фармацефтични компании!!!
Толкова относно твоята "логика"!...
цитирай
20. aliya - Тровенето ни с химикали не спира до ...
15.10.2012 11:49
Тровенето ни с химикали не спира до тук - оказа се, че още от 90те години на 20 век американското правителство разработва химически оръжия срещу човечеството! Например:
- гей химически бомби, които правят мъжете привлекателни едни за други и по този начин намаляват репродуктивната способност на хората! Явно гей парадите не са им достатъчни, защото в САЩ, където самолетите пръскат с химически аерозоли от 90те години на миналия век, гейството се е разрастнало неимоверно!http://novinar.bg/news/sasht-razrabotvali-gej-bomba_NDA3MTs1Ng==.html
- или химикали, които правят човешката кожа по-склонна за слънчеви изгаряния - за да ползваш повече фармацевтика за мазила, както и за да не се излагаш на слънце!
Защото излагайки се на слънце, човешкото същество СЕ ЛЕКУВА и се предпазва от много ракови и ментални заболявания, т.е. по-малко ще консумира фармацевтични продукти.
- или химикали, от които инсекти, гризачи и птици освирепяват и нападат човека- за да се всее повече страх и паника между хората, в случай, че митът за глобалното затопляне и мюсюлмански тероризъм не свърши работа.
цитирай
21. lightsaber123 - Значи...
15.10.2012 18:34
ще се мре... :))) Виждам, че си напълно убеден в това, което говориш - е аз не съм. Спорът е безсмислен.
Сухи години е имало и преди, ще има и вбъдеще. Не знаех, че облаците над Витоша - трябва непременно да следват някаква посока :)

Хайде със здраве и не им се плаши толкова много. Мен лично изобщо не ме е страх - пожелавам ти го - много е приятно.
цитирай
22. aliya - Крайно време е да приемете, че има и ...
15.10.2012 19:18
Крайно време е да приемете, че има и наблюдателни, чувствителни и осъзнали се хора, безкомпромисно осъзнали се , при това!
Хора, които знаят, че самолетите не би трябвало да правят облаци... и не би трябвало тези облаци да тровят всичко живо под тях - бавно, но сигурно тровене!
Хора, които никога не забравят, че са хора!
цитирай
23. lightsaber123 - Не съм съгласен
15.10.2012 19:51
На тази земя никой не е вечен и всички ние, които си говорим тук - ще умрем някой ден за тази планета. По-рано или по-късно - няма никакво значение. Всеки умира от нещо. Затова си нося новите дрехи и живея все едно утре няма да ме има. Какво ще ми донесе утрешния ден - не знам - едно е ясно за мен - не ме интересува. Той сам ще се погрижи за себе си :))) Всеки ден действам според създалите се обстоятелства - ако ще се мре - да се мре - какво толкова. Какво значение има един човешки живот във вселенски а дори и земен аспект - НИЩО :)

Винаги ще има хора, които да искат да навредят на други хора - това не трябва да ни прави по-малко човеци. Ако американците са решили да ни премахват - живи и здрави - няма да ги мразя, нито пък да се страхувам от това. Има толкова много ценни в този живот, на които да държа, но нито едно от тях не заслужава да си изкарвам живота в страх. Животът е дар - и е добре да се живее като такъв. Не смятам, че сте осъзнали сте се хора - ако бяхте такива - нямаше да се страхувате толкова.

Не мисля да хабя повече време в този безсмислен спор.

Бъдете здрави :)
цитирай
24. анонимен - Крайно време е да приемете, че има и ...
16.10.2012 02:35
aliya написа:
Крайно време е да приемете, че има и наблюдателни, чувствителни и осъзнали се хора, безкомпромисно осъзнали се , при това!
Хора, които знаят, че самолетите не би трябвало да правят облаци... и не би трябвало тези облаци да тровят всичко живо под тях - бавно, но сигурно тровене!
Хора, които никога не забравят, че са хора!


Хайде стига позьорство и лозунги!
В близко бъдеще, тровенето на "безкомпромисно осъзналите се" ще се осъществява с по-малко техника и с невидими с просто око токсични вещества.
цитирай
25. aliya - Осъзнатият човек не живее на този ...
16.10.2012 17:09
Осъзнатият човек не живее на този свят без да го е грижа за обстоятелствата около него - точно обратното - осъзнатият човек е изключително буден и внимателен, нащрек за своята майка природата и нейния въздух!
Осъзнаването не е позьорство, нито страх, то е същност човешка!
Осъзнатият човек наблюдава живота си - своя и на другите наоколо и не може да не забележи, когато самолети създават химически облаци над главата му, тровят и Земята, и растенията, и живите същества, променят климата му, като го подгряват с микровълнови вълни.
Осъзнатият човек не оставя никого да го владее, и най-важното, не дава власт никому над Живота си - и своя, и този на близките си!
Осъзнатият човек не слугува на завоалираните интереси и не поддържа загнилата им отровена с химикали система.
цитирай
26. lightsaber123 - Добре...
16.10.2012 18:50
Жив и здрав...
цитирай
27. анонимен - няколко неща: Относно сушата. . . ...
19.10.2012 19:48
няколко неща:
Относно сушата...за разлика от теб,аз съм преживял няколко
суши ,като земеделски производител,обработвах над 12000дк.
доводите които ми представяш,че видиш ли тези самолети са причинили сушата
в Бг,са смешни...
Относно облаците над Витоша...направили си труда да
се обадиш да попиташ каква е метеорологичната прогноза за този ден? :-)
Явно си пропуснала и часовете по физика в училище...
тогава щеше да разбереш как се образуват облаците...купестии
перести и т.н.
щеше да научиш,че няма как да бъде изхвърлено каквото и да е с различна плътност
и то да си остане във вид на облак в ниската част на стратосферата....
където летят гражданските самолети...
Пак час по физика щеше да разбереш,че поради различните климатични
условия понякога няма как да видиш самолетите които летят над Бг. пространството и това ,че ти ги виждаш един до друг все едно са на 50м...не значи,
че не са на стотици км. по между си.
А,относно Зелената партия и нейното признание...колко от тези партии са наистина зелени...и си направи труда да прочетеш за спонсорите им...тогва ще разбереш и
доколко са истински убежденията им...:-)
В момента пътувам...но по-късно ще ти пиша повече..:-)


цитирай
28. aliya - Предпочитам да вярвам на истинс...
20.10.2012 12:06
Предпочитам да вярвам на истинските земеделци в България - не тези "новоземеделци" с тракторите и хилядите дка, които се пръкнаха последните няколко години с единствената цел да получат субсидиите от ЕС!
Истинските земеделски стопани на България, както и възрастните хора на страната ни, никога не са били свидетели на такава суша!
Тази суша е неестествена и е свързана с най-новите разработки на американските тайни служби за химическо климатично оръжие. За тези разработки обаче няма да прочетеш в учебниците по физика!:)
От 2 дена обаче не пръскат тайнствените химически самолети - и небето над София е отново онова познатото бебешко синьо родно небе...
цитирай
29. анонимен - Кои са тези истински земеделци в ...
27.10.2012 10:58
Кои са тези истински земеделци в София...? :-)
Не мисля,че трябва да ти разказвам родовата ми история...фамилията ми се занимава със земеделие далеч преди настъпването на демокрацията в Бг.
И когато коментирам сушите през годините,източниците са ми достоверни. :-)
Сигурно и самолети не са летели през тези два дни...? :-)
А,направили си труда да провериш каква е прогнозата през тези два дена...там ще откриеш причината за тези облаци. :-)
цитирай
30. aliya - Жив и здрав да си и ти, и родът ти! А ...
27.10.2012 12:37
Жив и здрав да си и ти, и родът ти!
А за сушата цяла България говори, че е НЕестествена и такава не се помни от никого! Прочети малко в новините и сам ще се убедиш за казаното от хората по въпроса.
Но не само предизвиканата с химикални аерозоли суша е проблемът, по-страшното е, че в небето над главите ни се разпръскват щамове на вируси!
В момента цяла България, абсолютно цяла България е повалена от болки и неразположение в гърлото, които при по-слабите организми и най-вече при децата протичат с ангина от нов вид - т.нар. херпесова ангина.
Всеки е принуден да тича в аптеката и да купува лекарства - и хоп, ето ти още един източник на огромни печалби за световните лекарствени монополи!
В световен план е установено, че в днешно време хората боледуват от неизвестни и все по-нови вируси много повече, отколкото по време на страшните чумни епидемии в миналото!
цитирай
31. анонимен - напреед
03.11.2012 14:18
обесни им малко на тези които отхвърлят,че скоро ама много скоро ще им падне каък на главата и ще узнаят всичко,малко още да потърпят.
то бива простота о пък толкова да не знаеш кво е тва дето пръскат и да си го обесняваш като нормална следа от самолет-е няма пробуждане на такива
цитирай
32. budha - ДА
10.10.2013 17:24
да
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3009135
Постинги: 430
Коментари: 592
Гласове: 1378
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031