Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 09:00 - Правителството на ГЕРБ не иска родните майки да отглеждат децата си!
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 9998 Коментари: 16 Гласове:
12

Последна промяна: 11.05.2014 12:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Правителството на ГЕРБ не иска родните майки да отглеждат децата си!

И за това напълно умишлено и целенасочено:

1. Не привърза майчинските пари за минималната работна заплата!

2. Вместо да изплаща майчински, същите тези пари, (че и повече), дава, за да строи градини, където не майките, а държавата да гледа невръстните малчугани

3. Вместо да дава пари на майките, дава дори повече пари за приемни "родители" и социални лелички, които да "слушкат" държавата и да възпитават с нейния аршин!

4. Вместо да подпомага майките, държавата подпомага законите за детето, които нареждат "специализиран съд за деца" и отнемане на децата от родителите чрез държавни чиновници, като една от основните причини за отнемане според този закон е именно липсата на "финансови грижи за детето", т.е. от
една страна държавата не подпомага майките, а от друга страна държавата отнема децата от майките и ги наказва за финансов недоимък!!!""



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. olivie - ???
30.11.2012 09:36
Засега това са само хамерикански програми и мераци. Ама те не знаят, че като свършат парите по програмите, в България всичко се връща както е било. Пък и сега - като вземат детето, какво го правят? То да не като в Хамерика някой веднага да го осинови?. А от друга страна върви и противоречаща на това програма за извеждане на децата от домовете за социални грижи. Как ги виждате двете заедно, освен като начин за "усвояване" на пари? Ще клекнат скоро!
цитирай
2. aliya - Заблуждавате се, Оливи! Законите ...
30.11.2012 10:30
Заблуждавате се, Оливи! Законите за детето може и да са измислени от американските политици, но са гласувани и приемани именно в България - Законът за сурогатството вече е факт, Законът за задължителното държавно образование на невръстните ни малчугани също е факт, Законът за "закрила на детето" от родните му родители също е придвижван напред с пълна пара, както и Специализираният съд за отнемане на децата от родителите. Геноцидната политика срещу майките и децата им е пълен факт и грозна действителност във всички модерни 'демократични' държави, включително и България.
Защо родните майки толкова много плашат световните кукловоди, че правителствата повсевместно и целенасочено не само оттеглят подкрепата си за майчетата, но и бързат да ги превърнат във второстепенни сурогатки, утроби под наем!?
Дали не защото майката е готова до смърт да закриля детето си от посегателства, включително и педофилни на държавни мъже, с които са пълни висшите политически етажи на световното, европейско и родно управление?!
Или защото майката ще дари детето си с майчина любов и грижа и то ще израсте човек със себеуважение и достойнство, а не "дърво без корен", който всеки да може да яха!?
цитирай
3. olivie - Ре
30.11.2012 12:27
Днес умря от глад бебе на 3 месеца. И това е втори случай в същото семейство. Някой да го е взел от майката и да го даде в дом? Едно е да направиш закон, друго е той да работи. Вервай, това е спрягане на нищото - имитация на лобизъм и истинско усвояване на средства от дупетатите..
цитирай
4. pcelata - И после-
30.11.2012 12:45
защо няма раждаемост.Със съпруга ми,искаме още едно дете.И категорично заявих,че когато отида в Германия след два месеца...тогава и само там ще му родя дете.Може би,мнозина ще ме упрекнат....но това ще бъде моето дете.И аз решавам -къде да го родя.На фона на тази мизерия....НЕ БЛАГОДАРЯ!
цитирай
5. aliya - Отново манипулирате и инсинуир...
30.11.2012 21:27
Отново манипулирате и инсинуирате, Оливие. Вече взимат децата на хората - дори и ТВ7 предаде репортаж във вечерните си новини за отнемането на 5 деца от техните родители, защото бащата само работил и то на 220 лв. месечна заплата. И ако деца в България гладуват, то е защото държавата е оставила родителите им безработни, а майките на децата без помощи. А иначе заплати и заплащане за приемни или сурогатни "майки" се намират, но за родни - не!
цитирай
6. aliya - Родителите в Германия са едни от ...
30.11.2012 21:35
Родителите в Германия са едни от най-пострадалите от модерните закони за детето и специализирания съд за деца. Наскоро имаше протест на родителите срещу чиновническото отнемане на децата им.
http://ruskline.ru/news_rl/2012/10/31/germaniya_prekrati_krast_detej_iz_obychnyh_horoshih_semej/
цитирай
7. net - привет
30.11.2012 22:25
Писна ми от недоразбрали законите коментатори!
цитирай
8. aliya - Самите потърпевши от новите закони ...
30.11.2012 23:12
Самите потърпевши от новите закони за детето и неговото задължително държавно образование от най-ранна детска възраст чрез отделянето му от семейството са тези, които най-добре са разбрали и изпитали на гърба си неразбирането на законотворците и тяхното безхаберие - децата вече протестират срещу новите закони за детето, насочени срещу детето и неговите родители:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5332351
цитирай
9. audan - Надежда има!
01.12.2012 03:09
Хубавото в България е, че дори да се приеме този закон, едва ли ще се спазва ... както всеки друг. ;)

----------
pcelata, за съжаление и в Германия няма да живеете нормално. Да, пари ще имате, но може да нямате дете.
А подобно, за съжаление, е положението и в другите "бели държави. Ето вижте:

НАЙ-ДОХОДНАТА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА В НОРВЕГИЯ Е ПОХИТИТЕЛ НА ДЕЦА
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2012/10/10/nai-dohodnata-dyrjavna-slujba-v-norvegiia-e-pohititel-na-dec.1008032
цитирай
10. olivie - ОК
01.12.2012 07:23
Само дето не съм съгласен, че аз съм манипулаторът, а не телевизиите. В новозагорско от комунистическо съществуват училища-интернати /и в цяла България, де/ за ромчета, ама за тях никой не е реве, нали? Те това е истината и сега вече не може да се каже, че са сегрегирани. Нито пък някой ще каже, че българските майки са дискриминирани. Предполагам, че ако бях жена, нямаше да родя тук, дори и за 35лв. месечно. Те това е другата страна на медала. Затова казвам, че всичко си е по старому, а който дава парите по програмите си мисли, че прави нещо. Както се казва и вълкът сит и агнето цяло, по нашенски. А който не го разбира да чете теориите на конспирацията и да трепери от страх.
цитирай
11. aliya - Аз не бих разчитала толкова на това, ...
01.12.2012 07:51
Аз не бих разчитала толкова на това, че "по нашенски" новоприетите закони за детето няма да се спазват. По-точно, ще е тъкмо обратното - ще се прилагат с още по-голяма липса на възможност родителите да получат някакво правосъдие и възможност за защита. Нима от банките хората можаха да защитят имуществото си!? И защо си мислите, че от държавните агенти за отнемане на децата, или казано още детската полиция, ще успеете да се защитие!? Държавата се превръща във все по-голям феодал, а хората все повече в нейно безпрекусловно притежание.
цитирай
12. olivie - olivie
01.12.2012 08:20
С нашите доходи ще са необходими всички световни пари за да се случи писаното в закона. И първи пак ще са ромите. А когато отнемете насила ромско дете, дори да имате всички пари на света, елате да ми се обадите.
цитирай
13. olivie - olivie
01.12.2012 09:51
Ако ми пуснете последния пост, може и да добавите и изводите ми - всичко отново се прави за ромите - да могат да се нариват пари в издръжки на интернатите, а българите да гледат отстрани и вместо да роптаят, да се радват и в същото време да се стрхуват, да продължават да работят и да хрантутят паразитите. /но с радост/ Съжалявам, ако съм ви разочаровал, но мога да ви приведа и примери и то не от телевизията, а от реалността. Поздрави.
цитирай
14. aliya - В България законите са за всички - не ...
01.12.2012 10:18
В България законите са за всички - не се гласуват едни закони за ромите, а други за българите.
Ако днес потропат социалните агенти на ромската врата, утре ще потропат и на българската и знаете ли защо? -Защото законът им дава това право - да отнемат децата на българите! Независимо от етнос или произход. А след като тези деца са отнети, те са предавани по закон на приемни смейства, включително и еднополови гей "семейства", включително и в чужбина, където следите на децата се губят безвъзвратно. От 1260 деца, осиновени в италиански приемни семейства, само 5 са били намерени в семействата след година. На останалите дирите се губят - и никой не може да каже къде са, нито законът позволява да попита. И всичко това, на фона на огромните педофилски мрежи, които опасват Европа и най-висшите й етажи на властта.
http://ruskline.ru/news_rl/2012/11/22/v_internete_razmewen_film_o_planovyh_krazhah_detej_u_odinokih_materej_v_izraile/
цитирай
15. olivie - много забравяме
01.12.2012 10:41
Така им се иска на хамериканците. Да, ама не, както казва един водещ. Да сте видели осъден ром за изнасилване, като се е оженил за жена на 13 години, пък и без да се жени да има дете от жена на такава възраст? Законите са само в представата на хамериканците, както вече и собствената им конституция. Хай със здраве!
М/у другото името Ошо какво е?
цитирай
16. aliya - Разбирам неистовото ви желание да ...
01.12.2012 11:21
Разбирам неистовото ви желание да прехвърлите темата към ромите - любим похват на политиците! Разделяй и владей!
Само че тук говорим за законите на българите, приети наскоро именно от българските политици.
Както и за българските деца, които тези закони осъждат на сиротен живот на сираци без семействата им, без родителите им, без любов и без грижата на най-близките им!
Вие, Оливие, имате ли деца!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015873
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031