Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2013 12:53 - Неоосманизмът на българското правителство!?
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 2037 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.01.2013 12:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В България мирише – на политическа нечистоплътност!

Атентатът срещу дългогодишно признатия лидер на мюсюлманите в България Ахмед Доган и жалките опити на държавната власт да омаловажи и дори героизира образа на атентатора чрез включване на машината на медийната истерия, чрез ангажирането в нея на най-известните адвокати, (като например адвокат Венелин Марковски в тв предаването „Насреща“ на ТВ7), които адвокати да защитят и оневиня...т атентатора, като едновременно с това хвърлят обвинения срещу хората, които го обезвредиха; цялата тази поредна политическа акция на държавната власт по правилата на социалния инженеринг и грубото манипулиране на общественото мнение чрез подмяна на чисто човешките ценности за справедливост и право на защита от въоръжена агресия, заливат Родината ни с помията на предизвикваната омраза и религиозна и етническа нетърпимост. Смрадта ни залива от тв екрани, медии и интернет форуми и социални мрежи!

Историческата памет на българина обаче не е къса
– и в никакъв случай не бива да бъде, особено сега, когато страната ни е бедна и уязвима, начоколена от чуждоземски гарвани с империалистки апетити за хегемония в нашия стратегически значим регион. Странно се повтарят събития от близкото ни минало, когато неотдавна политиците ни родни изведнъж решиха, че мюсюлманите българи ни пречат и трябва да ги изнесем навън, като стока за продан!
Днес техният политически лидер също се оказа пречка някому
– дали не защото отказа да се пречупи и да поведе българите мюсюлмани към вносния ислямистки радикализъм и религиозния фанатизъм, насаждан у нас с пари от чужди фондации, регистрирани официално в Холандия!? И не случайно именно от тези фондации на ислямисти дойде и единият от опитите за убийство на Доган!?
- Или защото отказа Доган да сътрудничи на чужди и родни тайни служби, работещи подмолно за ислямизирането на България едновременно с разпалването на местния фашистки национализъм!?
И не само Доган бе публично агресиран, но и всички българи мюсюлмани, които на някои професори от Нов български университет им се ще да обособят в отделен помашки етнос, от тях изфабрикуван в псевдонаучните им доклади, заплатени с пари от западноевропейски фондации.

Едновременно с медийното насаждане на въображаема ислямистка принадлежност на българите мюсюлмани, изведнъж страната ни бе залята от фалшиви патриотични организации на политически „националисти“, за които и мюсюлманите българи, и ромите, и македонците се оказаха политически врагове. И много удобно зад фалшивия си „патриотизъм“ издигат в герои политическите атентатори и агресори на саморазправата, а омразата превръщат в символ на „патриотизма“.

Нима ще забравим кой в Европа, под добре соанираните си мустачки и с ръка, вдигната във въздуха, изстрелваше словесни откоси с езика на омразата и религиозно-етническата нетърпимост, и успя да надделее над здравия човешки разум и да предизвика най-кървата война между хората – Втората световна война!?

Българският народ винаги е бил миролюбив и толерантен народ, който е уважавал себе си и своето народно единство – независимо от религия или цвят на кожата. Религиозната толерантност на българина е пословична и исторически доказана – и нито една политическа заигравка на властимеющите, нито дори 500 години турско иго, можаха да я задушат и да предизвикат братоубийствени междуособици между българите. А един народ, който отказва да се разедини и да играе по свирката на световните задкулисни интереси и техния любим похват „Разделяй и владей“, е заплаха за която и да е световна хегемонистична сила. Особено, когато този народ обитава изключително важен от стратегическа гледна точка район в близост до световните петролни залежи на североизток и югоизток. И особено когато тези залежи са нарочени за завладяване чрез военни и революционни кървави действия, добре планирани и умело режисирани зад Океана.

Една силна и обединена България пречи на хората с апетити за световно господство над хора и природни залежи. Те имат нужда от една бедна, докарана до просешка тояга България, с разпокъсано и взаимно мразещо се население, с разединени територии на малцинственото разделение, които всеки чужд военен ботуш да може лесно да прегази и анексира, в случай на военни действия срещу Сирия и Иран, за да превърне България в свой военен плацдарм за водене на войни срещу Русия, Европа, Близкия изток.
Играта на завладяване на България вече е във финална фаза
- най-напред монополите, а после още "инвеститори" от планината Цион, най-вече „инвестиращи“ подземните ни богатства и водата, че и земята ни с апетити да превземат „срещу високо технологии“, накрая може и да ни анексират (исторически примерът е налице – Палестина); а за да не се опъваме много, междувременно помашки етнос ще ни измислят, и радикален ислям ще ни засадят, и антициганска и антимакедонска истерия ще ни раздухат, та накрая да си останем сами и мразени от всички малцинства.
За всеки случай и децата ни ще национализират и глобализират чрез институционализиране още от люлката. Пенсионерите ни ще изтребят от глад.

И както Доган правилно отбеляза в доклада си на злополучната конференция, който непременно трябваше да остане нечут и потопен в медийната истерия, разразила се около атентата, заиграването с правителството на Мюсюлмански братя на Ердоган, откровено пропагандиращо възстановяване на Османската империя за сметка на съседните на Турция страни, може накрая и лоша шега да ни изиграе - току виж някое апетитно парче земя, като Югоизточна България загубим (а защо не и Североизточна!? – нищо ново под слънцето!); и всичко по мирен път - в името на „европейската демокрация и демократичните ценности“. Ето какво ни предупреждава Доган в своя доклад:
Но диктаторите, като нашия Герой-спасител, са странни хора. Колкото и да са суетни и арогантни пред камерата, в същата степен са неуверени и страхливи в бъдещата посока на времето. Затова тях изключително много ги интересува Оцеляването. Дори го трансформират в политическа стратегия на държавата и обществото.
Неслучайно основният предизборен трик на нашия Герой-Спасител не е някаква програма или модел за развитие на България, а “събуждането на инстинкта на българина за оцеляване”. Разбира се, това внушение задължително се свързва с виртуалната турска опасност и с ДПС като продукт на Османското културно наследство на Балканите.
Дотук добре. Машината на страха е конструирана по “свой образ и подобие” и пусната в действие. И тя започва да произвежда необходимия за събуждането на инстинкта за оцеляване продукт – Страха. Но въпреки всичко, нашият Герой-спасител не се чувства сигурен, той иска да бъде презастрахован и затова решава в приятелски порядък да се обърне към турския си колега от Анкара да му се притече на помощ с каквото може. И естествено колегата му от Анкара откликва положително…
Не искам да коментирам поведението на чужди премиери от коректност, въпреки че имам морални основания за това.
Искам само да припомня на нашия Герой-спасител, тъй като не обича да чете и хабер си няма от История, че няма нищо ново под слънцето на Историята. Затова той вероятно не знае, че така влиза в странни отношения, които имат аналогични модели в историята на Балканите…“

Предупреждението на Доган е отправено точно навреме! Езикът на омразата чрез насаждане на религиозна и етническа нетърпимост, чрез политическа атентаторска саморазправа и медийна нечистоплътност, никога не е бил печеливш за говорещия го – това е езикът на саморазрушението и деградацията. Нека да не позволяваме политическите лекета да превръщат езика на омразата в официалния език на България!

Българската народностна душевност никога не е била за продан нито политическа разменна монета.

И нека да си спомним думите на мъдрите ни пророчици: „
Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната (част). Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити. Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция....
Предстои наша територия да бъде „предадена“ на Турция. Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си.“



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015282
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031