Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2013 13:26 - Защо ЕС развращава децата ни!?
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 4522 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.04.2013 12:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
През 2010 г. Европейското бюро на Световната здравна организация разработи програмата "Стандарти за сексуалното възпитание", според която сексуалната просвета трябва да започва още в бебешка възраст. Например: на децата от 0 до 4 години трябвало да се дава информация за "чувството на радост и удоволствие от докосването до собственото тяло и от мастурбацията в ранна възраст. Детето трябва да знае, че насладата от физическата близост е нормална част от живота на всеки човек". ( http://lyubomirchola...-evropa.1101931 )

Брошури на тема""Любов,тяло и как да играем на чичо Доктор"" поощряват родителите сексуално да масажират децата си от една до три годишна възраст ( цитирам дословно с искрено възмущение срещу педофилското съдържание на този документ: """Бащите не отделят достатъчно внимание на клитора и влагалището на техните дъщери.... Детето докосва всички части на тялото на баща си и понякога го възбужда,бащата трябва да направи същото""!!! ) Канадският автор и публицист О"Брайън алармира за това изключително тревожно явление - проява на упадъчната и израждаща се култура на запада! (
http://www.eutimes.n...graphy-as-well/)

Развращавайки децата от толкова ранна и сексуално незряла и неразвита детска възраст е оръжие в ръцете на отколешните претенденти за власт над човечеството. Едно дете, което от съвсем малко е приучвано на заострено внимание към получаване на физически удоволствия, няма да има други цели в живота си и няма да отиде по-далеч от зависимостта си от сексуалните удоволствия и от физическите нужди на тялото си. Възпитаването на психологическа обсесия от сексуалните удоволствия възпитава роби на перверзията, на изкуствено развитата и заострена до болестен предел зависимост от получаване на физически удоволствия.

Правени са опити с мишки, към чийто мозък са включени специални електроди, предизвикващи сексуален оргазъм в мишката. Mишката е била приучена как сама да натиска бутона, задвижващ тези електроди и по този начин сама да предизвиква своя оргазъм. За учудване на самия експериментиращ, мишката не преставала да натиска бутона, забравила да се храни и да спи и не след дълго умряла от изтощение и сексуална превъзбуда!

Това е и целта на световните кукловоди по отношение на нашите деца – да ги превърнат в сексуално зависими роби, готови да удовлетворят при това перверзните педофилски наклонности на разни чичковци с дебели портфейли, които от своя страна са загубили своята човешка естественост и способност за любов.

Ето защо педофилията се узаконява тези дни в ЕС и страни като Германия и Холандия са пионерите. В ЕС не случайно се разпространяват инструкции за родителите (разбирай, предимно приемните „родители“ на отнетите от семействата им деца), да играят със своите възпитаници сексуални игри и да ги приучават от ранна зависима възраст към сексуални удоволствия, а в детски градини се обучава в хомосексуалност! (http://www.youtube.com/watch?v=NfGhLf4W35k)

Когато родителят е този, който приучва едно крайно зависимо от неговото благоволение дете, на сексуална перверзия, детето е по-вероятно да научи „урока“, защото то не притежава изработен защитен механизъм към своите родители. Такова дете в последствие ще е склонно да приема и други чичковци и да им позволява подобни сексуални забавления.

По този начин светът се подготвя за своя глобализаторски период на връщане към робовладелския строй – когато телата и душите на хората са били предадени във владение на своите господари и смисълът на човешкия живот е бил да обслужва властимеющите. Както се казва: Нищо ново под слънцето... на човешката глупост! С тази разлика, че налаганият Нов световен робовладелски ред се нарича Новата демокрация - неолиберализма!  А сегашните робовладелци са гейове, самозабравили се нарцисисти, които прехвърлят своята перверзна пошлост освен върху себеподобните си, но и върху децата.

Защото крайната цел на световните кукловоди е драстично намаление на човечеството – до санитарния минимум за безпроблемно управление и безпрекусловно подчинение. За това започнаха вече да алармират и мнозина будни духовни хора  (
http://30dumi.eu/201...nieto-na-sveta/)

Тази цел обаче не може да се постигне с една всеобща световна война, поради твърде напредналите технологии на въоръжаване, които заплашват целокупния живот на Земята, включително и този на военолюбците. Световните войни не са вече обичайното средство за прочистване на човечеството и намаляване на неговата жизнена сила и способност за съпротивление на несвободата. Ето защо се налага измислянето на все по-нови средства за човешко унищожение – планово, методично, завоалирано – чрез храните, ваксините, водата и въздуха, чрез измислянето на тероризма и локалните войни по региони, чрез приучване към хомосексуализъм и педофилия, чрез настройване на мъжете срещу жените (единствените, чиито съюз може да създаде нов човешки живот на тази земя!)

Възпитаването на мъжете в гейство и прехвърлянето на мъжката похот върху децата с цел отклоняване от естественото човешко сексуално привличане между мъже и жени и от раждането на живот, е откровен геноцид срещу човечеството и цели намаляването на хората по тази Земя. Такова противопоставяне на Истината на човешкото естество, такива вопиющи мерки на Лъжата срещу живота и неговото естествено разцъфтяване, човешката история не познава до сега.

Бог да пази децата ни!   



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3009059
Постинги: 430
Коментари: 592
Гласове: 1378
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031