Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2013 19:46 - Ционистко - отомански план за България!?
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 6122 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 14.05.2013 19:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На България й е отредено да се присъедини към шариатско-ционистката коалиция, оглавена от Запада начело със САЩ, Турция, Катар и Саудитска Арабия, като това става особено очевидно по времето на миналото правителство на Бойко Борисов и неговият външен министър Николай Младенов. Това включване в оста на Ислямския радикализъм + Ционизма означава чисто и просто елиминиране на бългapския православен етнос и неговата Православна Църква. Промъква се информация, че България е в основата на договор още отпреди 20 години (впрочем, в пълно съзвучие с прословутия план Ран – Ът) между Турция и Запада (САЩ), който бeшe фopcиpaн прeз поcлeдните 3 години и в кoйто ca зaлoжeни следните договорки:
- Ако Турция помогне на американският план за превземане на нефтените полета в Близкия Изток и Северна Африка, прикрит зад името Арабска пролет, то за награда на Турция ще й бъде позволено да си върне старите, от времето на Османската империя вилаети на Балканския полуостров, в което число сме и ние, плюс малка част от нефтените богатства на „освободените“ страни от Арабската пролет (Сирия и Ирак).
Бонусът-България Турция ще получи като компенсация за териториите й, които ще се влеят в Нов Кюрдистан, подчинен на западните кукловоди. Според горепосочения договор на българския етнически гражданин е отредено да е обслужващ персонал за евреите, които вече са изкупили почти една трета от Северна България, а и не само, водени от вероятността, заложена в плана на световните кукловоди, Израел да не оцелее като държава в морето от мюсюлмани и израелският народ да бъде принесен като изкупителна жертва от ционистките си управители за пореден път. Това ще бъде направено с цел да се мобилизира и мотивира целия Близкоизточен арабски свят във войната на световните кукловоди срещу Русия и Китай.

Съгласно този пъклен политически план Южна България ще се отдели по косовски сценарий и ще се влее в територията на Турция, а на циганския етнос е отредена ролята на охранители на евреиските господари срещу българите чрез разпалване на постоянна междуетническа и междурелигиозна вражда между българите християни, циганите и българите мюсюлмани.

Сведенията за този пъклен българоубиващ задкулисен план съвпадат напълно с предсказаното от Слава Севрюкова за Югоизточна България, която щяла да премине според пророчицата в турска административна единица в рамките на ЕС: Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната (част). Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити. Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.... Предстои наша територия да бъде „предадена“ на Турция. Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си.“  

Още преди години съм чула да се говори за апетитите на Израел към обезлюдена Странджа. Ако добавим към това и засиленото присъствие на Израелски инвеститори у нас, както и гласуваното под давление от президента улесняване на получаване на български паспорт от инвеститори с минимални вложения у нас, както и даването на българска земя на Израелското правителство срещу "високи технологии", предложено пак от президента; то пъзелът се нарежда точно според предписанията на договора.

Историческата памет на българина обаче не е къса – и в никакъв случай не бива да бъде, особено сега, когато страната ни е бедна и уязвима, начоколена от чуждоземски гарвани с империалистки апетити за хегемония в нашия стратегически значим регион. Странно се повтарят събития от близкото ни минало, когато неотдавна политиците ни родни изведнъж решиха, че мюсюлманите българи ни пречат и трябва да ги изнесем навън, като стока за продан! А днес чужди и родни тайни служби работят подмолно за ислямизирането на България чрез разпространяване на вносния ислямистки радикализъм и религиозния фанатизъм, насаждани у нас с пари от чужди фондации, регистрирани официално в Холандия. Като едновременно с това се разпалва местният фашистки национализъм чрез псевдонационалистически партии: едновременно с медийното насаждане на въображаема ислямистка принадлежност на българите мюсюлмани, изведнъж страната ни бе залята от фалшиви патриотични организации на политически „националисти“, за които и мюсюлманите българи, и ромите, и македонците се оказаха политически врагове.  

А на някои професори соросиади от Нов български университет бе поставен задачата да обособят българите – мохамедани в отделен помашки етнос, от тях изфабрикуван в псевдонаучните им доклади, заплатени с пари от западноевропейски фондации. 

Българският народ винаги е бил миролюбив и толерантен народ, който е уважавал себе си и своето народно единство – независимо от религия или цвят на кожата. Религиозната толерантност на българина е пословична и исторически доказана – и нито една политическа заигравка на властимеющите, нито дори 500 години турско иго, можаха да я задушат и да предизвикат братоубийствени междуособици между българите. А един народ, който отказва да се разедини и да играе по свирката на световните задкулисни интереси и техния любим похват „Разделяй и владей“, е заплаха за която и да е световна хегемонистична сила. Особено, когато този народ обитава изключително важен от стратегическа гледна точка район в близост до световните петролни залежи на североизток и югоизток. И особено когато тези залежи са нарочени за завладяване чрез военни и революционни кървави действия, добре планирани и умело режисирани зад Океана. Една силна и обединена България пречи на хората с апетити за световно господство над хора и природни залежи. Те имат нужда от една бедна, докарана до просешка тояга България, с разпокъсано и взаимно мразещо се население, с разединени територии на малцинственото разделение, които всеки чужд военен ботуш да може лесно да прегази и анексира, в случай на военни действия срещу Сирия и Иран, за да превърне България в свой военен плацдарм за водене на войни срещу Русия, Европа, Близкия изток. Играта на завладяване на България вече е във финална фаза - най-напред монополите, а после още "инвеститори" от планината Цион, най-вече „инвестиращи“ подземните ни богатства и водата, че и земята ни с апетити да превземат „срещу високо технологии“, накрая може и да ни анексират (исторически примерът е налице – Палестина); а за да не се опъваме много, междувременно помашки етнос ще ни измислят, и радикален ислям ще ни засадят, и антициганска и антимакедонска истерия ще ни раздухат, та накрая да си останем сами и мразени от всички малцинства. За всеки случай и децата ни ще национализират и глобализират чрез институционализиране още от люлката. Пенсионерите ни ще изтребят от глад.  

В България мирише – на политическа нечистоплътност!




Гласувай:
9


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3034626
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930