Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2013 11:54 - Сексуалната енергия като средство за социален инженеринг
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 7031 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Иран е в разгара на невиждана сексуална революция. Може ли тя в крайна сметка да свали режима?, пита сп. "Форин полиси"
- интересен въпрос, който обаче говори много за съвременните методи на социален инженеринг и владеене на човешките общества.

Сексуалната енергия на хората винаги е била обект на световните стратези, защото те знаят, че сексуалната енергия е всъщност човешката движеща енергия на съзидание и живот. Особено интересна за световните глобализатори днес е сексуалната енергия като средство за социален инженеринг, т.е. изграждане на желани общества и тяхното безпроблемно владеене, както и като средство за завладяване отвътре на цели нации - като иранската например.

Така наречената сексуална революция с начало от преди няколко десетилетия от САЩ, умело подхранвана чрез вулгарни холивудски филми на сексуалната лъстивост и пошлост съчетани с кръв и убийства, целят едно - объркване на човешкото естество чрез умело дирижиране на сексуалната му енергия. През вековете на човешката история това умело дирижиране на сексуалната т.е. жизнената енергия на хората е ставало основно по два начина:

1. Подтискане и отричане като греховна на сексуалната енергия, което реже хората от корен и подтиска жизнените им сокове и творчески потенциал и

2. Изкривяване в хомосексуални, педофилски и прочие перверзии на сексуалната енергия на човека и превръщането му в лъстиво животно за телесни упражнения и обсебеност от телесните удоволствия, което води до отклоняването на човека от пътя му на човешко същество с душа, проникновеност и неизмерен творчески потенциал.

В днешни дни световните архитекти на глобализма умело използват втория начин за отклоняване на човека от естественото му разцъфтяване в силна човешка индивидуалност на Духа и Творчеството, като се целят директно в подсъзнанието на хората и децата им чрез умело подбрани екранни и медийни внушения и прелъстявания на ума на незащитения човек.

http://worldtruth.tv...our-children-2/




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3009369
Постинги: 430
Коментари: 592
Гласове: 1378
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031