Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2014 11:37 - Извънземните разобличени!
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 6714 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 27.11.2014 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Напоследък усилено се заговори за извънземни, за предстояща среща с извънземни и прочие изсмукани от пръстите небивалици и то от кого мислите!? От официални НАТО представители като Соломон Паси - "тези организации (НАТО) ще се готвят за среща със създания от други планети", каза Паси http://www.24chasa.b...ticleId=2912262

Дори ООН назначи Главен преговарящ с евентуалните гости от Космоса, за което предадоха световните агенции, цитирани от БНР.
http://dnes.dir.bg/n...mni-oon-7157007

И каква стана тя!? - Ново двайсет... image След тероризма, джихадизма, комунизма, фашизма, ето ти и новата заплаха е готова! А медиите все повече я преекспонират и разпространяват. Нищо, че никой никога не е срещал извънземен лице в лице от зората на човечеството; нищо, че бяха разобличени всички митове за извънземни на Земята и измислените им и привидени доказателства в един чудесен филм "Разобличените извънземни", който, кой знае защо, бе неколкократно спиран и свалян от Интернет пространството.

А истината, както винаги е много простичка, и много очевидна:

- В ход е планът на Пентагона Син лъч, който има за цел да ни разиграе триизмерно небесно шоу на пришествието на Исус като извънземен. Освен това ще ни се покажат и най-новите въоръжения на Пентагона, като например дълго скриваните антигравитационни самолети, климатичните оръжия и т.н., които ще ни бъдат представени като извънземни технологии.

Целта е да се изплаши човечеството и да бъде подчинено с поредната медийна боза за глупци, придружена от ефектно небесно шоу на новите (скрити досега) военни технологии.

Всички централизирани световни политически режими са имали това за основна своя задача / и комунизмът, и фашизмът, и американската "демокрация" днес. Защото целият архив на Хитлер премина в ръцете на Пентагона, а неговите СС генерали бяха скрити под чужди самоличности и изживяха до дълбоките си старини.
Целта на тези планирани от Световното задкулисие режими бе да установят мракобесие и да експериментират с хората, с тяхната търпимост и постепенно обуславяне, за да може днес да се наложи безпроблемно Новият световен ред на Глобализма. Трябва да гледаме на Фашизма и Комунизма като подготвителни етапи на Днешния Демократичен глобализъм. Целта винаги е била една и само една / как да се модифицира и подчини човечеството така, че да се превърне в робска маса консуматори и плащачи на чуждия обяд.
В това отношение цели институти за изучаване на човешкия мозък се създадоха и на Изток, и на Запад, а върху техните изследвани резултати се основа могъщата империя на Медията. Разбира се, човешката сексуална енергия бе в основата на тези тайни разработки и експерименти с живи хора и цели общества. Защото човешката сексуална енергия е жизнената ни енергия / чрез нея идваме и тя е нашата същност. Изкривявайки тази енергия и насочвайки я политически и централизирано към перверзиите и/или религиозното й подтискане, ти отрязваш човека от корен или го превръщаш в загнил плод, лесен за манипулации и владеене.
Що се отнася до геомагнитната енергия на Земята, която древните българи са познавали и използвали за лечение на телата и ума си, единственото, което Световното задкулисие постигна чрез военните си лаборатории, е производството на антигравитационните самолети, които днес ни се представят като НЛО и извънземни, следващият мит, в който ни искат да вярваме на доверие.

По този начин, вместо да ни разкрият очевидната истина, че американското правителство води скрита подмолна геноцидна война за унищожение на човечеството и неговото редуциране до санитарен минимум за безпроблемно управление, ще ни бъде измислен нов несъществуващ враг (след тероризма, комунизма, фашизма и прочие) в лицето на могъщи и не подлежащи на контрол извънземни. На които ще бъде отредена ролята на касапи на човечеството:
- тези, които ще генномодифицират на воля хора, животни и растения!
- тези, които ще ваксинират за безполовост и безродност със стерилизиращи ваксини децата и внуците ни!
- тези, които ще чипират хората с цел тяхното гарантирано полудяване и превръщането им в безропотни роботи-изпълнители ( а който все пак се възпротиви, чипът му просто ще бъде изключен по подобаващо болезнен начин)!
- тези, които ще си играят генно инженерно с климата на земята ни и ще заповядват на дъждовете, снеговете и ветровете ни!
- тези, които ще завладеят земите и правителствата ни!

Тези, които ще са същите Онези, които всеки ден присъстват в новините ни!
С други думи - Погледнал се Илия, пак в тия! 





Гласувай:
11


Вълнообразно


1. mileidi46 - !!!
15.01.2014 17:48
Страхотен постинг!!
Днес написах коментар при мен,точно за това,че усилено започват да ,,ни подготвят " за среща с ,,извънземни!!"..
Лудост!!
цитирай
2. dimat - Според мен,
08.02.2014 21:06
голямата част о населението на Земята вече е така зомбирано от средствата за масово оглупяване,че "роботизирането" на двукраките био субекти,наречени,"хора" е вече завършен процес и даже ще се спести чипизирането им.
Малката част от хората,които виждат това,на практика са безсилни срещу зомбитата.
Според мен господарите на света вече добре са разбрали това и явно ще преминат в близко бъдеще към следващата и може би,последна фаза за разправа с "гоите" - редуцирането им до санитарния минимум.
Преди години,когато гледах клипа за Пинк Флойд, "Стената" наистина си мислех,че се отнася за комунизма.Сега,обаче виждам,че е валиден в по-голяма степен,за нашите времена.За жалост...
цитирай
3. aliya - Не бързай да обявяваш капитулация. ...
08.02.2014 21:54
Не бързай да обявяваш капитулация. :) Последният се смее най-добре.
Нещата вече се обръщат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015473
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031