Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2015 15:07 - "Нов световен ред"!!! Нима?
Автор: nastq60 Категория: Политика   
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „ Нов световен ред“ !!! Нима?

Колкото и да изчетох всичко, което е публикувано за терористичните актове в Париж, едно не мога да разбера!  Колкото и да следя процесът с влудяващият ислямски джихат, с внушаването за „ нов световен ред“, пак не мога да схвана.  Нито един от моите френски приятели, нито испански, нито каквито и да е европейски, не си смени профилната си. Някои ще кажат, ами сигурно са безсърдечни!!! Предполагам, че няма човек, който да не е съпричастен към смъртта на невинни хора. Но може би тези същите мои приятели, които не си смениха профилните снимки с френското знаме, добре си спомнят, че заради публикуването на антисемитски карикатури главният редактор на Шарли Ебдо и неговите колеги бяха показно разстреляни посред бял ден от ислямисти – платени както винаги от ционисти да им свършат мръсната работа. Или пък може би си спомнят и двете карикатури публикувани за катастрофата на руския самолет в Синай.  След атентатът над шарлитата, изданието изведнъж бе подменено да обслужва същите мераци, само че на първи план се използваше хорското  съчувствие, като трамплин на новата издателска политика.

В интерес на истината за събитията на 13-ти в Париж, никъде не изчетох и една статия, камо ли коментар, от по-"особените" елитни общества. Не искам да споменавам имената им, за да не ме обвинят в клевета. Вие сами ще се сетите, кои са!

Както съм казвала, в момента обикновените хора и слава богу- интелигентните , че още ти има, осъзнават, че това което се случва от 10-тина година насам е насаждане на вид СТРАХ в съзнанието на хората, под работното заглавие „ Нов световен ред“!

Според нас обаче, такъв „ Нов световен ред“, няма, или поне няма да го допуснем.  Властелините са в „ паника“, тъй като изчерпаха методите и технологиите си за управление над обществата.  Дори и да ни създават „апокалиптични“ събития, страх и ужас, масово хората няма да се „вържат“ на техните планове.

Друг е въпросът, че казиното на „ Wall Street“ фалира. И независимо, че им се иска да сринат планета под  „кота нула“ и превърнаха милиони хора в бедстващи, убити, в безисходица, окървавени , страдащи, дерящи се от мъки и болки и мечтите на хората хвърлиха в "кома". ТЕ, властелините, онези с насаждащия до мозъка на костите „ Нов световен ред“, не постигнаха желаната от тях УЖ „ свобода и демокрация“.

Опитаха се! Всъщност, не се опитаха, а направо избиха близо три милиона невинни жени, деца и мъже, в Либия, Ирак, Афганистан, Сирия, Палестина, Египет и къде ли не……..

Паника!!! Но……, не НИЕ сме в паника , а ВИЕ!!! Нямате вече с какво да ни манипулирате. Нямате вече алтернативни управления над нас. Независимо, че прибягнахте да ни внушите естествено човешко чувство. Да изпитваме страх от някакъв „ Нов световен ред“!

Да, де! Ама, ние вече не страхуваме и не ВИ вярваме. Загубихте!!!

И вземете изтрийте най-после от регистрите си, където сте вписали / и до ден днешен ги има/, че Христо Ботев е терорист, а Левски е престъпник с регистрация за въоръжен грабеж на пари.

Хайде, направете го! Пък ние, може и да Ви повярваме, че искате "свобода и демокрация".......




Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nastq60
Категория: Лични дневници
Прочетен: 46092
Постинги: 23
Коментари: 6
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930