Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2016 07:19 - СКАНДАЛЕН ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ОТ АМЕРИКАНСКИ И ДРУГИ ЧУЖДИ ВОЙСКИ Е ВНЕСЕН В НС.
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 10498 Коментари: 10 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  СКАНДАЛЕН ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ОТ АМЕРИКАНСКИ И ДРУГИ ЧУЖДИ ВОЙСКИ Е ВНЕСЕН В НС. Официалните власти в Украина планират да похарчат 3,8 милиарда долара от заема, която ще бъде предоставена от Международния валутен фонд, за  американски оръжия, пише Deutsche Wirtschafts Nachrichten.
 Агенцията не разкрива колко милиарда от 16 милиардния заем ще изхарчи България за американски оръжия, за стимулиране на американския военно-промишлен комплекс и колко ще налее във касичките на НАТО.
Народното събрание след бомбардировките на София  от  САЩ и Великобритания.
Общо 689 177 485 лв. струва на България участието на наши военни в мисиите на НАТО.
Парите са изразходвани в периода на членството на България в Северноатлантическия пакт от 2004 до 2014 година. Нашият членски внос в НАТО последните години варира между 15  и 24 млн. лв. годишно.
Години наред се източва и бездруго орязаният бюджет на МО за подкрепа на американските агресии в Ирак и Афганистан и се източват средствата на флота за ремонти,поддръжка и подготовка в чисто политическото "участие на българска фрегата" в съвместни действия в Средиземно море“.

  В деловодството на Народното събрание бе внесен законопроект на Министерския съвет, с който се узаконява началото на окупирането на България с разполагането на батальон на НАТО на територията на България.
   В България дори по време на "Варшавския договор", не имало постоянно присъствие на чужди войски.
 Законопроектът е съзнателно внесен с неразбираемото за повечето хора наименование: „Законопроект за ратифициране на Споразумението за поддържане на гарнизон (GSA) между Република България, представяна от Министерството на отбраната, и Върховното главно командване на обединените въоръжени сили в Европа (SHAPE) относно Базова поддръжка на Модул на КИС със способности за развръщане (DCM), 2-ри Свързочен батальон на НАТО (2NSB)?
 
Бомбардировките на София  от  САЩ и Великобритания.
От 15 март започва съвместна тактическа подготовка на военния полигон „Ново село“ с участието на сили и средства от Сухопътните войски на САЩ и наши военни. В учението ще участват 350 американски военни, до 50 единици бойна техника, сред които и четири танка, 13 хеликоптера, друга поддържаща и осигуряваща техника.
 
Това, което нарича себе си „български политически елит”, особено настоящата 5 партийна коалиция от ДПС,ГЕРБ,РБ,АБВ и ПФ,очевидно вече е добило статута,на американска колониална администрация.
Следващите четири месеца САЩ ще разширят своя ангажимент към ученията "Атлантическа твърдост" с разполагане на бригада в Румъния и България, заяви командващият 173-въздушно преносима бригада полк. Майкъл Фостер, цитиран от "Спутник" и много наши издания.По рано ни предупредиха "Мислете за ученията "Атлантическа твърдост" като за непрекъсната, целогодишна, поредица от учения"?!
Бомбардировките на България и София  от британските ВВС и ВВС на САЩ.
  Плацдарм за всяка голяма операция на САЩ и НАТО  е авиобаза "Безмер", след като алиансът я ремонтира за 60 милиона.Така там вече ще могат да кацат и най-големите военнотранспортни американски  самолети.
НАТО подготвя изграждането на комплекс от военноморски комуникационни системи за командване и управление на кораби, който ще бъде разположен във Варна.
Подобна непрекъсната, целогодишна, поредица от учения звучи зловещо.
Нашите американски ментори смятат, че не могат да разчитат на българския елит, защото с основние подозират, че е крипторуски по мафиотска линия. България бе принудена да нареже най-страшните си оръжия под американски натиск.Унищожихме 24 пускови установки със  72 ракети Р-300 ,с боен радиус 300 км. Нарязахме и най-модерните си ракети СС-23 с далекобойност 400 км - 8 пускови установки и 24 ракети за тях. СС-23 и бяха страшилище за турците,защото не можеха да ги прихванат.Носеха и касетъчни бойни заряди и ядрени заряди.
 Имахме изградени складове за ядрени боеприпаси.Плановете бяха в случай на необходимост да бъдат доставени  за 24 ч.
И върхът на наглостта:паметник на американските пилоти, загинали при бомбандировките на София и избили и ранили хиляди цивилни и невинни БЪЛГАРИ.
  Целите на нашите ракети бяха натовски обекти и бази основно в Турция.
Унищожаването на най-модерните ни оръжия беше абсолютно условие да ни приемат в НАТО.
РАЗРУШЕНА СОФИЯ
САЩ ни натиснаха да махнем ракетите си под давление на Турция. Турски генерали си признаваха, че ги опасяват българските СС-23,а за САЩ, Турция беше стратегически партньор.
Тогава поискаме нови, по-мощни реактивни артилерийски системи за залпов огън и ескадрила нови самолети.
Не получихме нищо. Казаха ни да си купим.

 И всичко това се случва в момент,когато Германия и няколко западни държави,разкритикуваха главнокомандващият силите на НАТО в Европа американският генерал Филип Брийдлав поради “опасната пропаганда и преувеличаването на военната роля на Русия”, съобщава авторитетното германско списание “Шпигел”.
 “Шпигел” пише още,че "В Берлин вече си задават и въпроса дали американците не се опитват да провалят усилията на Ангела Меркел за положително дипломатическо решение на украинската криза.
Германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер лично се е намесил и разговарял с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг:
“Истината е, че на два пъти лично се обадих в НАТО, когато ставаше въпрос за разминаване на нашата информация и тази от НАТО и САЩ”, призна самият Франк-Валтер Щайнмайер".
 Това се допуска в момент,когато Жан-Клод Юнкер се обяви за създаването на европейска армия и канцлера на Германия Ангела Меркел предвижда създаване  на общо хуманитарно и икономическо пространство от Атлантика до Тихия океан, идеята за "Голяма Европа".Тази идея на Ангела Меркел, от "Лисабон до Владивосток",очевидно включва Москва,,но не Вашингтон.
САНКЦИИ ОТ ЗАПАД,САНКЦИИ ОТ ИЗТОК, А КОЙ РУШИ МИРА? РУСИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА РЕСПЕКТИРА ГЕРМАНЦИТЕ. КАК РУСИЯ ПРИЕМА НАТОВСКАТА "АТЛАНТИЧЕСКА РЕШИТЕЛНОСТ" И ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е НА ГРЕШНАТА СТРАНА? Защо Исландия се разочарова и отказа от ЕС? ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ БЕЗ САЩ ИСКА ЮНКЕР? НАТО ВЕЧЕ ПРЕЧИ НА ЕВРОПА? Медиана- 52% от българите са против бази на НАТО,68%, смятат, че правителството подчинява страната на чужди интереси.
автор:http://yphalachev.blogspot.bg
 



Гласувай:
22



1. batogo - !!!:)))
13.05.2016 09:44
България и досега е пълна с руски агенти. Не знам кого заблуждаваш, но ЕС и НАТО са единствената гаранция за измъкването ни от съветско-путинското блато. Ако не си го разбрал, жалко, при положение че знаеш какви щети е нанесла и продължава да нанася рУсия заедно с русофилите на България...
цитирай
2. 1997 - Руската опасност е просто предлог
13.05.2016 22:34
batogo написа:
България и досега е пълна с руски агенти. Не знам кого заблуждаваш, но ЕС и НАТО са единствената гаранция за измъкването ни от съветско-путинското блато. Ако не си го разбрал, жалко, при положение че знаеш какви щети е нанесла и продължава да нанася рУсия заедно с русофилите на България...

НИЕ ГУБИМ НЕЗАВИСИМОСТ
цитирай
3. bojinkata - България и досега е пълна с руски ...
13.05.2016 22:51
batogo написа:
България и досега е пълна с руски агенти. Не знам кого заблуждаваш, но ЕС и НАТО са единствената гаранция за измъкването ни от съветско-путинското блато. Ако не си го разбрал, жалко, при положение че знаеш какви щети е нанесла и продължава да нанася рУсия заедно с русофилите на България...


Че какъв е проблема? Я разкажи за щетите нанесени от Русия? Посочи поне 3-4! Иначе общи антибългарски приказки колкото искаш!
цитирай
4. nadzambunata - Мойто съ-мнение:
13.05.2016 23:09
batogo написа:
България и досега е пълна с руски агенти. Не знам кого заблуждаваш, но ЕС и НАТО са единствената гаранция за измъкването ни от съветско-путинското блато. Ако не си го разбрал, жалко, при положение че знаеш какви щети е нанесла и продължава да нанася рУсия заедно с русофилите на България...


Абе с частта от коментара ти за руско се съгласявам, но с тази, дето некви ше са гаранти за нещо си - никога! България никога не е имала приятели, а само врагове! Запомни това!
А иначе статията си е, като всички насекъде и напоследък.
цитирай
5. krumbelosvet - Драги батого,
13.05.2016 23:48
У нас не е имало съветски бази, освен няколко години след войната. Сего в мирно време има американски бази. Как преброихте руските агенти, ако знаете какво е чужд агент.
цитирай
6. latestnews - Първо: Поздравления за блестящия и ...
14.05.2016 01:32
Първо: Поздравления за блестящия и съвършен АНАЛИЗ! Поклон и привет! За мен беше чест да ви чета! Колко умно, колко оригинално, и неповторимо - друг едва ли ще се осмели да рови във ФАКТИТЕ!
Второ: Крайно време е да осъзнаем, че с писане и с яйца и домати нищо няма да постигнем. Тони Блеър премести с 56 млрда паунда Де Чроублес от Северна Ирландия в Източна Европа и най=вече в Югославия и на Балканите!!!! Приемете прийомите на ИРА за свои, родни! Топло прегърнете методите на Северна Ирландия против неоокупацията й от Великобритания. Тяхната реалност е вече наша. Трябва да прегърнем и методите им за борба и освобождение от колонизатора и органоизтеглача ни, дронатора ни. А той разбра само от едно. И снимките ви го показха. Бомби, бомби и пак бомби. Не зависимо какви може и най-прости петролни. Направи си сам...тип. Водач си имаме. Жив и Здрав. Мартин МакГиннесс.
Време е за реални действия. А не за брътвежи. Хиляди благодарности за постинга-анализ. Отново! Заслужава си сипването на бензина и паленето на фитила.
цитирай
7. latestnews - България може да има приятели - с...
14.05.2016 01:34
България може да има приятели - своите славянски братски нации които са обезлюдени като съседна Сърбия и Македония, съсипаната Украйна, Полша и т н. Които седим в същата лодка. Спасението е само в славянското обединение с братски нации които вече разпогат с армия и оръжие. Ние нямаме. Ние сме на гол ... чифте пищови. Сами няма да можем да се освободим тоя път.
цитирай
8. latestnews - приятели има
14.05.2016 01:35
България може да има приятели - своите славянски братски нации които са обезлюдени като съседна Сърбия и Македония, съсипаната Украйна, Полша и т н. Които седим в същата лодка. Спасението е само в славянското обединение с братски нации които вече разполагат с армия и оръжие. Ние нямаме. Ние сме на гол ... чифте пищови. Сами няма да можем да се освободим тоя път.
цитирай
9. latestnews - приятели има
14.05.2016 01:35
България може да има приятели - своите славянски братски нации които са обезлюдени като съседна Сърбия и Македония, съсипаната Украйна, Полша и т н. Които седим в същата лодка. Спасението е само в славянското обединение с братски нации които вече разполагат с армия и оръжие. Ние нямаме. Ние сме на гол ... чифте пищови. Сами няма да можем да се освободим тоя път.
цитирай
10. latestnews - приятели има
14.05.2016 01:36
България може да има приятели - своите славянски братски нации които са обезлюдени като съседна Сърбия и Македония, съсипаната Украйна, Полша и т н. Които седим в същата лодка. Спасението е само в славянското обединение с братски нации които вече разполагат с армия и оръжие. Ние нямаме. Ние сме на гол ... чифте пищови. Сами няма да можем да се освободим тоя път.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4397952
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031