Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2020 21:21 - Пустата му система
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 2047 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Имаме налице заповед на Бойко полицията да не разтурва палатките на хранилкаджиите. Ако досега някой е вярвал в чистотата на протеста, вече будали няма. Бойко е получил сръчкване от велика сила. С кого премиерът се е срещал напоследък? С Херо Мустафа. Тя е единстгвената посланичка, която разполага с ресурса да се намесва в политиката ни по такъв драстичен начин. Дали е посланик Мустафа или е друг, но определелно зад протестите, все по-нагли, има нечия чуждестарнна ръка, има сив кардинал. От една страна, някой подбутва протестите , разпалва наглостта на хранилкаджиите, а от друга страна - забранява на Бойко да си защитава правителството, реда в държавата и интересите на България. Посочете ми кой да управлява държавата, ако това правителство си отиде? То има кандидати, не казвам, че желаещи няма. Казвам, че искам имена, а точно имена протестът не посочва. Целта е ГЕРБ да си отиде и Гешев да си отиде. А кой да заеме техните места?Какво предлагате? Нищо не предлагате. Досага имаме отровната тройка, мая Манолова, Радев, Срави Трифонов, Васил Божков. Имаме Десислава Иванчева, аферистката. 
Но това са слугите, зелената слуз, както ги нарича Пасков. 
Тия само яхнаха протеста. А организаторът, сивият кардинал, е зад кулисите. Много е симптоматично. Когато видиш как медиите започнат да съчувстват на отявлени хулигани и улични терористи, маскирани като протестиращи, когато полицията получава заповеди да не пречи на хулиганите да вилнеят по улиците и да им остави палатките, окупациите и другите поразии, става ти ясно, че има сив кардинал, който направлява протеста. ТНожй е упражнил и натиск върху Бойко да не се пипат палатките и блокадите на простаците от протеста. Но ако досега номерата на сивия кардинал са минавали, вече е време този дракон да напусне сцената. Ш това ще стане. 
С много търпение изслушах дългите и подробни обяснения на Пламен Пасков относно протестите 2020 г. Не споделям руските му симпатии. Но едно нещо кара да се замислиш. Пасков е забелязал, че всички протести на Балканските държави дса там, дето се предполага, че ще мине тръбата на Турски поток. Пак Пасков припомня как американците съвсем наскоро предупредиха, че ще глобяват всички фирми, участващи в Турски поток. И едновременно с това, Балканите се тресат от протести на тъпанари срещу собствените им правителства. Тези протести обслужват САЩ, ксойто не иска Турски поток. Не ме интересува дали Газпром ще фалира и дали Русия печели. Интересува ме че чужди държави ни организират протести, за да събарят правителства у нас. САЩ правят същото и у тях си, но томва е тяхна грижа. Черните имали значение. Това е подплатено с дарения за черните, дарения, които отиват в джобовете на бели сенатори. Корупция. Но аз се вълнувам за собствената си държава. Откъде накъде разни улични терористи ще определят кое правителство да ме управлявма? Защо никой не можеи да ги накаже за антиобщественото им поведение! Хвърлят яйца, окупират, разполагат палатки. Никой не коментира как протестаджиите са агресивни към гражданите, Всички са се втренчили да нсе би някой от тези улични хулигани да бъде накаран да отговаря за престъпните си действия. 
Ако протестите не са свързани с Турски поток, с назначаването на политици, които ще го осуетят, искам да видя развоя на действията. Ако Божйко остане на власт, ще осуети ли Турски поток. Ако Бойко си отиде, новите управляващи ще осуетят ли Турски поток. Оттук нататък кой какво ще предприеме. Разбирате ли, драги зрители. Русия се опитвма да си пробута газа. САЩ са против. И в крайна сметка, и двете големи държави ритат по кокщалчетата нас, балканците. Хайде да видим до какво ще доведат протестите по целия Балкански полуостров. 
На мен лично ми омръзна от разрушителната енергия на протестите. От 1989 г. додсега друго не правите. Само протестирате, събаряте, разваляте, унищожавате. Не ми липсва социализмът. Липсват ми парите на България, които си раздавахте в куфарчета. Вече няма съмнение - протестаджиите са на хранилка. Не им вярвам на твърденията, че били безкористни. След като се събират с отровни тройки, с мошеници като Слави и с престъпници, с БСП, ясно ми е колко са безкористни. 
Протестите са уличен тероризъм и той е неприемлив. Когато достатъчно навлезете в лайната, ще го разберете. Това не е мирен протест, щом окупира, замерва и се налага над полицията. С времето протестите ще ви излязат през носа, като разберете кого сте докарали на власт чред престърното си поведение. Мутрите вън? Та те тепърва напират да влязат във властта тези мутри! Те са същите, които ви подстрекават към протести. Вие да им изгребете кестените от огъня, а те да седнат във властта. Сивият кардинал. Помнете. Той пак и пак ще се проявява. Аз вече го и усещам - винаги, когато мои постинги са против линията на поведение на сивия кардинал, постингите ми се блокират и се намират начини да ми се пречи да си кажа мнението. И сега е така, в някое сайтове. Това е признак, че този някой, който дирижира протестите на Балканите и в частност, у нас, смята да премахне Бойко от власт, за да си настани в парламента свои хора, които ще проведат изгодната за него политика. Радев е един от Юдите, които ни продават. 
Це3лта на този постинг не е да спасявам Бойко, това той сам го може или го не може. Но от мен зависи да покажа на хората сивия кардинал. Този, който от 1989 г. досдега си назначава политици чрез улични протести. Както днес има хора, които съжаляват, че са протестирали и подкрепяли дадена политическа партия, или са гласували за еди-кого си, така утре тези дето днес протестират, ще усетят на гърба си сивия кардинал. О, много ви е приятно Бойко да ви е виновен. Това е синдромът на слабаците, на робите и на дребните душици. Системата. От 30 години все системата ви е виновна. Казано накратко, протестаджиите са говеда и постепенно ще го разберат. Те искат тотална развала на всичко постигнато дотук. Те не искат позитивни неща, Говорят общи приказки - протестирали срещу системата. Е, какво, комунизъм ли ще правите? С какво ще смените системата, която не харесвате и прилагате улично насилие? Хайде кажете я таоя систуема, да видим какво предлагате. Нищо не предлагате, естествено. За целта човек трябва да има мозък, а не трици като вас. 


Тагове:   МУ,   Да,   СЕ,   който,   злото,   връща,   протеста,   нахъсва,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179930
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031