Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2012 08:13 - Психическа обработка
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 6493 Коментари: 0 Гласове:
46


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тук ще отнесем работата с креативна визуализация и пренасочването на мисловните образи към Космическото Съзнание или Върховния Разум. Последното е другото име на Великият Изтoчник на всичко - Кетер. Космическото съзнание, според екстрасенсите и парапсихолозите е онази частица осъзнатост, която живее вътре във всичко и която има универсален характер.
Методите на психическата обработка е чудесно описана в книгата на Уилям Хюит "Развиване на Психическите Сили". Методите са потресаващо прости и също толкова
ефикасни. Аз лично съм успявал с тях да програмирам събитията да се случват дори до някакъв краен срок!

Какви са тези методи. Онази част от нас, която ни свързва с Космическото Съзнание се нарича Висш Разум или Висш Аз. Той е скрит дълбоко в подсъзнанието ни. Ние не
осъзнаваме все още Божествената Искра вътре в себе си, но потъвайки дълбоко навътре, ние се докосваме до нея. Най-простия метод за достигане до Висшите Способности е самохипнозата. Просто се отпуснете. Дишайте и издишвайте. Бройте от 20 до 1 като си представяте как потъвате все по-навътре и по-навътре в някакъв кладенец или слизате по вита стълба.На всеки пет казвайте на себе си "по-дълбоко", "още по-дълбоко". Като стигнете до 1 ще можете да изввършите визуализация. Това е да извикате картина пред вътрешния си взор. Когато имаме сексуални фантазии - ето това е визуализация.А когато почувстваме как действа на тялото
ни(оргазъм) виждаме нейното материално проявление.

За да можем да предизвикаме едно събитие чрез визуализация, трябва да го свържем с универсалния Източник - Космическото Съзнание или Кетер. Както казахме, ние, както и всичко останало свързано с Него - чрез Висшия си Аз или Подсъзнателен Разум.
Точката на енергийното свързване е Коронния Център - този на върха на главата ни.
Почувствайте този център и насочете визията, която имате към нея и предайте визуалното съобщение на Космическото Съзнание така, сякаш предавате писмо по електронната поща. Отбележете всички подробности за намерението си. После забравете за визуализацията и "излезте от кладенеца" или "се качете нагоре по стълбата".

Има една чудесна техника (пак описана в тази книга). Казва се "Пясъците на Времето".
Служи за придвижване напред и назад във времето. Визуализирате плажна ивица (любимото Ви място на море). Това са Пясъците на Времето, намиращи се на брега на космическото съзнание. Отдясно е бъдещето и е обвито в мъгла, отляво - миналото и пак е обвито в мъгла. Ако се обърнете надясно и кажете: "Искам да съм в Лондон на 31.12.2006 г." и предадете намерението си на Висшия си Разум, то Вие ще бъдете пренесени там и на тази дата. Ще преминете през мъглата и като се разсее ще видите събитията тогава. Същото можете да направите и с миналото.

Как се коригират събития? Просто се променят последствията от минали събития или се кодират бъдещите. Дали това може да стане по метода на "Завръщане в бъдещето" - не знам, не съм опитвал. А и няма как да науча - няли и аз няма да помня какво е станало. Та значи просто извикайте картина на миналото събитие, което искате дa промените.Например:скарали сте се с най-добрия си приятел и съжалявате.Извикайте правоъгълник-екран,където се визуализира събитието (пак сте в измерението "Пясъците на Времето" и визиите за събитията идват отляво!). Разтворете  картината (като да става смущение в образа), некаобраза се разпръсне а от "парчетата" или "снежинките " направете новия образ:мир,разбирателство, радост и ако желаете:приятелска прегръдка.Също и изглаждане на недоразумението в полза и на двама ви.

Метода е много, ама много мощен. Аз лично го използвам и когато изговарям свещени формули (представям си думите като проявления на космическото съзнание на материално ниво) или като вибриеам свещени имена. Варианти всякакви - стига да имате идеи.

http://www.magicgatebg.com/magic/energy/psychic.htm


 



Гласувай:
51



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2928589
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен