Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2013 13:14 - Майки ли са Бащите!?
Автор: aliya Категория: Тя и той   
Прочетен: 1667 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 29.03.2013 15:57


Тези дни за някои стана модно да се протестира – хората излязоха на улицата, подгонени от глада. Други обаче решиха, че просто е модно да се протестира – и тръгнаха да се показват наляво и надясно, и да претендират за гласност. Суетният никога няма да пропусне още една възможност да се набута пред камерите и медийното внимание, разбира се, измествайки и избутвайки с лакти на заден план истинските протести на гладните хора.
Ето и някакви претендиращи за „онеправдани“ татковци, организирани в „Пролет на бащите“ (аман от кървави пролети напоследък...), размахаха протестни плакати пред френското посолство наскоро. Законът не им давал възможност да бъдат равни на майките, да бъдат майки! ??? ... защото не им присъждал равни на майчинските права!?? ... третирал ги само като татковци... ???!!!... а те виждате ли, искали да бъдат майки!??... И затова с плакати пред френското посолство са повели война срещу жените и децата си, като са поставили институциите над майката и детето си!

Аз ли нещо не разбирам или някой много иска да направи мъжете на глупаци, да ги кара да носят плакати пред чуждите посолства, да реват на всеослушание, че са онеправдани – и то от кого!?... от жените и децата си... вместо като истински мъже на място да застанат редом до жените и децата си!?! Интересно тази плакатаджийска Пролет на бащите защо се организира точно в момента, когато милион и половина французи излязоха на най-масовите протести срещу узаконяването на гей браковете, т.е. срещу узаконяването на семействата без майки!? И хоп, едни "татковци" веднага скочиха да протестират срещу майките...

Защото няма как да са равни отговорностите на майката с тези на бащата - всеки си има своята уникална роля. Правата на майките и бащите са им дадени от самата им същност на майки и бащи. И да се противопоставят бащите на майките, за да се извлекат дивиденти за системата, е форма на политически геноцид.

Мъжът детето не може да накърми, нали!?  И не ни ли е доста вече при социализма да ни правят равни труженици и труженички!? ... защото Бог равни не ни е направил, нито уравнени! Майката е майка, бащата е баща! И ако бащата не може да се разбере с майката на детето си, то какъв баща е тогава!?
И не може да става дума за равенство тук – природата не е комунистически глобализатор, а Творец на уникати!
Единственото, за което трябва да иде реч в едно семейство, е доброто на детето - а доброто на детето се определя най-добре от взаимното разбиране между родителите, дори и когато са се развели. Така, че вместо да тичат да протестират на мъжки групички, по-мъжкото поведение е въпросните татковци да се разберат с майките на децата си. Другото е хвърляне на прах в очите и целенасочено изкуствено противопоставяне на мъже срещу жени - от което печелят само гейовете! Които, както всички виждаме, обичат да крадат децата на жените напоследък – и то легализирано, чрез налагане на сурогатни закони и социални служби (СС).

Мъжкото его не бива и не може да се гради върху страданието на жената и майката - не е в природата на Живота, и който посяга на носителката на живота, посяга и на самия Живот!
Аз категорично съм против това бащите да претендират за права пред посолствата и институциите, като че ли някой ги е поставил на дръвника да ги коли!!! Бащата си е баща по същност, а не по букви и алинеи. И само ако той не го е разбрал, ходи по улиците с плакати, вместо да оказва помощ на тези, които се нуждаят от неговата бащинска подкрепа - детето и майката. Ако бащата милее за детето си, ще се разбира с майка му, а няма да търчи напред назад с плакатчета и физиономия на жертва - не е мъжко някак си! Но определено е поредният „демократически“ маньовър на новите демократи-соросоиди:
  • Всички тези "бащи" под строй пред институциите са средство за изкуствено противопоставяне на майки с бащи, на мъже с жени. И познайте кой печели от това разделение в семействата и между половете!?  Някой има зъб на семейството, на връзките в него - тези връзки, благодарение на които човечеството е човечество. И иска дори и тях да разкъса и да подчини на институциите и техните заробващи феодални заповеди за подчиняване, които да направят човешкото същество слабо, изолирано, отсечено отрано от корените си.
Децата винаги страдат, когато бащите решат да се првят на бащи без майките и майките без бащите. Има една много проста истина - бащата е баща само, ако има майка! Без майката бащата е никой. И обратното. И тази простичка истина нито едно западно посолство, нито една институция не може да промени, нито пък двама гейове с претенции за „семейство“.
Майката е тази, която довежда детето на този свят! Майката е тази, която е едно тяло с детето си дори и след като вече го е родила. На тези изначални истини обаче някой посяга напоследък с нечистоплътните си законотворчески глобализаторски ръце:
  • Достатъчно е човек да се разходи по улиците ни родни и да се насити на превъзнасянето и абсолютизирането на мъжествеността и тестостерона чрез плакати на заплашителни мъжаги с мускули и последен писък оръжия в ръцете, да погледне в някой ежедневник и да види мъжаги с розови панделки и шарени шапчици, маршируващи по улиците, или пред посолствата с плакати; да отиде на кино, за да го залеят с литри кръв, безмилостно пролята от мъжаги с невъобразими ножове. Мъжете вече и фондации си спретват с претенции за Защита на бащите, като в същото време удобно някак си пропускат да включат и майките в плановете си!... Жената е изместена на заден план, а женствеността и майчинството й са осъждани, атакувани пред институциите, децата й са отнемани от СС-овци (новите всесилни социални служители) или крадени от политици. Образът на жената и майката е демонизиран от медиите чрез специално подбрани новини за психясали хора, загубили човешкия си образ; за наркомани и наркоманки, които са изпаднали в степен на психически болни хора с нечовешко поведение и висока степен на суицидност (впрочем също като гейовете, но за тях не е прието да се говори, а в скоро време ще бъде и подсъдно...). Кому жените толкова много пречат!??? И защо някой синковци с неопределена същност решиха да обявят война на най-уязвимите, на най-любящите и всеотдайни човешки същества - Жените!? Жената е носителката на живота и заслужава любовта и подкрепата, които й се полагат по природата на нещата. Само че за световните глобализатори / новите демократи, жената е явна заплаха - с това, че не се поддава на дресиране, на заповеди, с това, че е пазителка на живота и не го дава за продан и поробване. Дошло е време гейско и антиженско...
Бащите от никого не са онеправдани - най-малко законите могат да ги направят по-малко бащи. Бащинството не се определя от закони измислени, а от самото Съществувание. Никой не може да спре един баща да бъде баща - но това не може да стане в никакъв случай, ако този баща отрича правото на майката и се бори срещу нея с плакати и закони, с фондации на бащите срещу майките. Бащата е баща само, ако е заедно с майката и детето си - ако ги подкрепя и подпомага във всеки един момент от живота им, вместо да тича с плакати из институциите.

Институциите живот не създават, само майките и бащите могат – в любов! Институциите нямат нищо общо със Съществуванието, с Природата. Те са човешко творение, грозно при това!  Защото нито една институция живот не създава, душа не носи, а само пари лапа от кървавата пот на хората.

Нито една майка не може да замени бащата, нито един баща може да замени майката. И двамата са жизнено необходими на детето си, и то само когато са в пълно разбирателство помежду си! Ето защо всякакво плакатстване извън семейството и развяване на онеправдани физиономии е посегателство и върху майчинството, и върху бащинството, и върху детството.
Истинските бащи са разбрали това и са се обединили против сексистките искания на плакатните татковци, и против тяхното издигнато в плакатност дискриминационно отношение към майките и децата: http://www.nomas.org/node/244;)




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3033018
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930