Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2020 08:52 - Смях в Narod.bg: Цвета Караянчева първа писта при д-р Енчев (ВИЖТЕ ШОК СНИМКА)
Автор: zahariada Категория: Забавление   
Прочетен: 974 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 22.09.2020 08:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

ДНЕСМНЕНИЯ Смях в Narod.bg: Цвета Караянчева първа писта при д-р Енчев (ВИЖТЕ ШОК СНИМКА)


imageОт Admin на 19.09.2020

Народната пословица „Наяла се въшката, че излязла на челото” сякаш е писана за жените около Бойко Борисов, облечени във власт. Неграмотни, недодялани и суетни – като почнеш от Николина Ангелкова, та свършиш с „простата кърджалийска пу*ка” Цвета Караянчева. Оказа се, че не натирената министърка на туризма от Крумовград е първата със сериозни пластични корекции, тръбят във фейсбук.

Видяла някой лев „отгоре”, първа под скалпела на любимеца на Бойко и целия поп фолк цирк – д-р Ангел Енчев, легнала тьотката от Кърджали, която преди дни изрита като мръсни котета майките на деца с увреждания, защото си позволили да искат оставката на хунтата ГЕРБ, припомня Narod.bg.

imageРазликата отпреди (вляво) и сега е видима от километър

Очевидно Цвета Караянчева трябва да е благодарна на пластичния хирург, видимо облагородил визията й на пастирка, злобеят във фейсбук, установи репортер на Narod.bg. Коментарите са, че ПКП Караянчева се е разделила с рождения си нос, с щръкналите настрани уши и с тесните, пухкави устни.

Ненакрадоха се, накупиха коли, апартаменти, вили, сега започнаха да се разкрасяват, пишат гневни нашенци във фейсбук. Повод за осветляването на Цвета като първата герберка под ножа на хирурга стана нейната „градска” Николинка Ангелкова. Преди ден натирената от Министерството на туризма крумоградчанка си е резнала „клюна”, майтапят се фейсбукарите.

image

Нов нос и нови обеци за 10 бона, какво му трябва на човек…

Новината за интервенцията дори роди заглавия, че Николинка най-сетне е станала „секси мацка”. Покрай снимките на новия й обонятелен орган обаче дойде и другата, по-интересна новина – че Ангелкова, която вече е обикновен натискач на копчето за гласуване в парламента, е броила близо 10 000 лева за чифт луксозни златни обеци от елитната френска марка „Картие”.

Затова и в социалните мрежи изникна въпросът откъде са парите за такава царска глезотия, при положение, че частният бизнес на Ангелкова, поне официалният, е пред пълен фалит?




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. zaw12929 - пО ДРЕХИТЕ ПОСРЕЩАТ ПО УМА ИЗПРА...
22.09.2020 09:18
пО ДРЕХИТЕ ПОСРЕЩАТ ПО УМА ИЗПРАЩАТ, А ТЯ Е СЛОЖЕНА, КАТО ТИКВА НА ПЛЕТ НА НАЙ ВИСОКАТА ДЛЪЖНОСТ НА ДЪРЖАВАТА НИ ОПИКАНА- ВСЕ ТАКИВА СА АДМИНИСТРАТОРКИТЕ... ТОЙ ГИ ИЗБИРА
цитирай
2. missana - Много злоба и тенденциозност виждам в изказването на колегата.
22.09.2020 09:24
Но нека той си задава и въпроси от типа: Къде живее понастоящем съпругата на президента Радев и какви обеци носи тя? Какво прави синчето на Корнелия в САЩ? За какво осъдиха Румен Овч? И защо Мая Манолова предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС? Ето такива въпроси трябва да се задават нонстоп.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Лично аз смятам,
22.09.2020 10:00
че всеки работещ човек, трябва да има финансовата възможност да си позволи корекции от козметичен и естетичен характер, след като с това ще подобри самочувствието си, а от там и производителността. Проблемът не е, че Караянчева е премоделирала визията си, а че е спикер , без да има и минимум качества за това.
Още по голям проблем е, че тази липса на качества е общоизвестна и тя е на това място благодарение на волята и желанието на един човек, който се бои и от сянката си и поради тази причина на отговорни постове назначава или подготвя избора на зависими и недееспособни хора. Тоест в парламент, Министерски съвет стоят статисти, а държавата е на ръчно управление от джипката и спалнята с онова чекмедже...
На Нинова синът и работи в Щатите, подобно на десетки хиляди българи. До колкото знам работи заедно с дъщерята на Цветанов. Манолова не предложи самостоятелно , а като говорител на парламентарната група на БСП посочи Пеевски, като кандидат от името на коалиционния съвет на БСП и ДПС. И въпросът е ясен и отговорът също. Местан почти катастрофира БСП и последната бе тръгнала по пътя на СДС, но въпросната Нинова съумя да я реанимира и да разгони хората довели партията до състоянието на елитарна партия от която нищо не зависи-приближи се до ГЕРБ, удвои депутатите си, върна се в местната власт и е с основна роля Радев да е президент. Румен овчаров е осъден на първа инстанция за безстопанственост, но ще ти припомня за въпроса , когато приключи процеса. По важният въпрос е свързан за бъдещи наказателни производства според мев-у нас и в ЕС

missana написа:
Но нека той си задава и въпроси от типа: Къде живее понастоящем съпругата на президента Радев и какви обеци носи тя? Какво прави синчето на Корнелия в САЩ? За какво осъдиха Румен Овч? И защо Мая Манолова предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС? Ето такива въпроси трябва да се задават нонстоп.

цитирай
4. apostapostoloff - Оставка няма да има!
22.09.2020 10:28
А в случая това е най- важното.
цитирай
5. radostinalassa - Най - важното е , че Герб...
22.09.2020 10:41
не признават вота на народа и приеха да се гласува и с листовки, и машинно. Затова размножава с нашите пари сиганите, които предлагат купен вот. Те са антидемократи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741284
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031