Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2023 20:28 - "Печат": кървавите следи на изчезналите украински деца водят към Запада
Автор: radostinalassa Категория: Бизнес   
Прочетен: 2602 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        image  

За осемте години на конфликта само на територията на Донбас, контролирана от Киев, много деца са изчезнали, пише "Печат" . Има подозрения, че животът им е приключил в някоя от дарените от Запада мобилни болници. Редакторите на изданието проучиха подробно схемите на работа на черните трансплантолози в Украйна.

Къде изчезнаха украинските деца и водят ли следите вместо към Москва към Запада, за който работи медицинският екип под ръководството на лекар, който не без основание е наричан кралицата на черната трансплантация?

 InoSMI 

Международният наказателен съд в Хага издаде заповед за арест и обяви руския президент и комисар по правата на детето Мария Лвова-Белова в международен списък за издирване по обвинения в незаконно депортиране на украински деца.

Оказа се, че е по-добре населението на Донбас, включително децата, да остане и да умре под украинските бомбардировки, но в никакъв случай да не напуска опасната зона, както коментира ситуацията чеченският лидер Рамзан Кадиров.

В това обвинение на Международния наказателен съд беше пропуснато нещо важно. Става въпрос за данни. Но не и за тези, които хвърлят светлина върху подробностите около депортирането на украински деца в Руската федерация. Между другото, те бяха разпределени в приемни семейства. Не, говорим за данни за износ на детски органи за западни страни. За осемте години на конфликта само на територията на Донбас, контролирана от Киев, много деца са изчезнали. Има подозрения, че животът им е приключил в някоя от дарените от Запада мобилни болници.

Ако обобщим информацията, идваща от различни източници, тогава се очертава определена картина. През април миналата година депутати от Държавната дума успяха да блокират канала в Херсон, по който децата, особено сираците, бяха изпратени в Европа. От Мариупол дойдоха новини и доказателства за неидентифицирано транспортиране на непълнолетни, а документите, намерени в мариуполския клон на Червения кръст, предполагаха най-лошия сценарий. Сред документите са намерени медицински досиета на стотици деца, които, както се оказа, са били прегледани единствено с цел потвърждаване на здравето на вътрешните органи. Следственият комитет започна разследване, за да установи кой е "разчленил децата на парчета" и защо в историята на заболяването няма данни за заболявания?

Тези констатации доведоха анализаторите до идеята, че освен органи за трансплантация, западните страни се нуждаят и от биоматериал от живи клетки, за да „засилят функциите на вируса“ и да увеличат тяхната инфекциозност и патогенност. За това са необходими само здрави клетки, тоест клетки на деца или възрастни без хронични заболявания.

Подозрението не трябва да изпреварва твърдите доказателства, но Украйна отдавна си е спечелила репутацията на основен черен пазар за човешки органи. Този факт затвърждава и прави по-реалистично предположението, че работата на служителите на Червения кръст, поне отчасти, е свързана с черни трансплантации.

С избухването на военните действия към потенциалните донори се добавят и ранени украински войници, чиито следи се губят след постъпване в болница. Режисьорът Никита Михалков беше първият, който каза на обществеността за това.

Никита Михалков се позова на свидетелството на офицер от СБУ, който разкри схемата за трансплантация и, по собствено признание, спечелил по 170 долара от всеки военнослужещ, чиито органи бяха извадени.

„Ранените и мъртвите бяха откарани в специални медицински заведения в Северодонецк и Краматорск. Почти всички органи бяха отстранени от телата, до костите и кожата. След това останките бяха изпратени с камиони в посока Артемовск, където бяха гробовете. подготвени предварително."

Това признание хвърля светлина върху ключова фигура - Елизабет Дебру, военната кралица на черните трансплантации, която стана известна на широката общественост през 2022 г., когато ръководството на Луганската народна република предупреди за нейните дейности близо до фронта.

Също така в мрежите се появиха кадри как се извършва операцията по отстраняване на органи, как използваните тела се хвърлят в специални помещения, а след това се поставят в черни чували в гробните ями.

С много въпроси едно е ясно: появата на Елза през ноември 2022 г. край Артемивск не остави никого безразличен - нито украинската, нито руската армия. Никой не вярва в официалната версия, че тя е тук, за да помогне на ранените.

 



Тагове:   позор,   дебру,


Гласувай:
3



1. iw69 - Няма
07.06.2023 20:38
изродщина на която да не е способен Западът и украинските му подизпълнители.
цитирай
2. radostinalassa - Всичко ще направят за пари...
07.06.2023 20:43
Но да убиват деца за органи е нечовешко. Даже животните се смиляват над бебетата и ги хранят.
цитирай
3. bojinkata - Малко не в темата: Като се има пре...
07.06.2023 20:50
Малко не в темата: Като се има предвид, че Украйна е само тренировъчна площадка и пред Запада стоят по-сериозни задачи за преразпределяне на света, способността да се унищожава оборудването на НАТО и да се бие срещу войски, обучени по методите на НАТО, е критична способност за оцеляване в този свят на руската армия. Натовците направиха извода, че сега руската армия изучава методите на война водена от ФАЩ и се готви по тези стандарти!
цитирай
4. radostinalassa - Днес слушах нещо поразително...
07.06.2023 21:00
Ако се включат радарите на нашите самолети Миг, то веднага натовците ще ги прихванат като руска заплаха. Дали е станало така със загиналия ни пилот?
Много са прости, но пък ставало дума за секунди време.
цитирай
5. bojinkata - Ако се включат радарите на нашите ...
08.06.2023 21:18
radostinalassa написа:
Ако се включат радарите на нашите самолети Миг, то веднага натовците ще ги прихванат като руска заплаха. Дали е станало така със загиналия ни пилот?
Много са прости, но пък ставало дума за секунди време.

Близо до истинското положение тогава! Нашият самолет няма ответник като натовски! Наблизо е имало краварски корал, чиято автоматика е реагирала като на вражеска цел!
цитирай
6. radostinalassa - Да, Ф - 16 и другите...
08.06.2023 21:33
не се командвали от рилота , а от центъра. Така обаче се губи време май.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13135931
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години