Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2012 16:40 - Чудовищното израждане на едно общество - в памет на Мирослава, Ангел, сестрите Белнейски и още, и още...
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 3296 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 15.01.2012 16:42


Последните дни и месеци на кървави и безсмислени убийства на деца за пари (убийството на Мирослава в Перник, на Ангел в Катуница, отвличания на деца - нечии синове и дъщери за пари) започнаха да откриват все по-ясно пред очите ни една зловеща картина – израждането на едно общество в чудовищна мафиотска система от ракови клетки за грабеж и изнудване, поникнали незнайно откъде и размножили се в нечовешки уродства върху снагата на любимото ни отечество.
Чудовищни грабителски и паразитни израстъци, поникнали като отровни гъби и захранващи се от труда на хората. Предишните мафиотски структури незнайно как и незнайно кога, оказва се, са се срастнали с местната власт и чиновничество във всичките им сфери на действие – община, здравеопазване (съдебна медицина), полиция, съд, прокуратура. За да действат съвместно и безнаказано, прикрити от добре разтворения чадър на държавната администрация.
И за да могат безнаказано да убиват деца – за пари. И убийците след това да бъдат прикрити, следите им професионално заличени и съответните медицински свидетелства надлежно издадени. За да може съдът след това да издаде надлежно и съответните оневиняващи присъди и заключения.
Както стана ясно от случая с убийството на Мирослава – единият убиец удобно се самоуби, другият удобно бе изкаран шизофреник от удобен местен лекар – психиатър.
А съдът удобно ще постанови – Невменяем!
Страшното е, че Перник не е изолиран случай. Всеки български град е превърнат в заложник на срастването на мафия с администрация – общинска, здравеопазваща, съдебна.
Явно за местното дерибейство местната власт, изразена и в месечни държавни заплати, редовно изплащани, не са достатъчни. Затова мнозина решават да си добавят и странични доходи в мълчаливо съгласие и договаряне помежду си – като си замълчат, където трябва, издадат нужното медицинско удостоверение (макар и съшито с бели конци) на когото трябва, шътнат заплашително на непокорните пред сработилата добре смазана система на вътрешните договорки и уговорки.
Какво от това, че с тяхна помощ деца са убивани, и мародерствани, а родителите им изнудвани за пари.
Страната ни е заприличала на умиращо животно, около чийто труп са се настанили удобно кръвожадни хиени и грозни гарвани и ръфат ли, ръфат ... душите и сърцата ни.
Докога!?

 




Гласувай:
1



1. анонимен - към Алия
22.01.2012 13:14
Здравейте, Алия, в днешно време сме заобиколени от безбожие по медиите, на работата, дори сред роднините си. Хората масово и не осъзнават, че вършат зло, като нарушават Божиите заповеди, наредби и закони, което носи проклятие както на тях, така и на поколенията след тях. Ако искате да поговорим как може всеки един да излезе от смъртта и да влезе в живота на Бога, оставям скайпа си: petya_ni.
цитирай
2. aliya - Бог не проклетисва, нито днешните, ...
26.01.2012 13:09
Бог не проклетисва, нито днешните, нито поколенията им. И Бог не заповядва - защо му е да го прави!? Та нали Бог е създал хората свободни и със свободна воля и право на избор.
Бог е Абсолютната свобода и такава е предоставил и на своето творение - човешките същества.
Хората са тези, които носят цялата отговорност за избора си на Злото, Заблудата и Лъжата.
Хората са тези, които са избрали да живеят в Лъжата и Злото. Затова и Лъжа и Зло създават непрекъснато и техните плодове берат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3033741
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930