Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2012 09:42 - Специален Ден на Хомосексуалността - защо ли!?
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 1878 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.05.2012 15:55


Хомосексуализмът е само едно от човешките сексуални отклонения и перверзии. Заблуденият човешки ум има много сексуални заблуди, но именно хомосексуализмът поради своята яловост се радва на голямо внимание и финансова подкрепа от властимеющите. Защо ли!?

Защо се въвежда терминът хомофобия и дори специален ден му се назначава - Днешният!???

Защо ли се насажда поп културата на човешката яловост и неестественост!???

Защо няма Ден за празнуване на Любовта към себе си и твоето естество!? А има ден за Узаконяване и Насаждане на Неестественото и Противоприродното хомосексуално самонараняване!???

Защо се
рекламира със специално подбрана и добре обмислена психологически кампания за "толерантност" един пагубен за човечеството садистичен мазохизъм!???

Съществуванието не се състои само от теб, нито само от мен! То е Едно Органично Цяло!
И ако някое човешко същество се самоубива, или е подтиквано да го направи, и моето сърце кърви!

Хомосексуализмът нарушава най-изконното човешко право - това да бъдеш естествено човешко същество
!

Защото хомосексуалността не е човешкото естество - тя е перверзията на човешкия ум, откъснал се напълно от естеството на Съществуванието.Човек непрекъснато проектира себе си, своя ум пълен с подтиснато сексуално мислене и лъстивост, наоколо - дори и върху животните!!!
Няма да забравя едно предаване на National Geographic по ТВ, в което се опитваха да убедят зрителите си, че при жирафите има хомосексуалност! И къде мислите видяха сексуална (хомосексуална) любов!? - в жеста на приятелска игра между два жирафа, които се побутваха с главите си!!!

Човешкият съвременен ум, особено мъжкият, е изпълнен със сексуална лъстивост, което се дължи на репресии и подтискане на собствената естественост, на хиляди насадени табута и забрани.
Поради това човек става сексуално обсесивен и е в състояние да види секс и там, където сексът изобщо го няма! Така се формират перверзиите.

А Любовта е ней-естественото "нещо" на този свят! Любовта е среща на два противоположни полюса, на две различни енергии - мъжка и женска. Любовта е танц и сливане на два противоположни вихъра.
Няма как мъж да привлече мъж за сексуална любов, ако мъжът е естествено зрял и пораснал!!!

Противоположна на Любовта е Хомосексуалността - защото хомосексуалността е потъпкване на душевния мир чрез противопоставяне на изконната човешка природа
.
Хомосексуализмът е болест на ума !
И за да има "успешно оздравяване", е необходимо болният ДА ОСЪЗНАЕ, и да приеме, че е болен!!! За да може да си помогне и да се подложи на успешно лечение - психологическо и душевно!

А когато този болник не само не му се позволява да осъзнае болестта си, но и е постоянно насърчаван и финансово и политически подпомаган да боледува чрез инвестиции в болестта му, то тогава наистина болестта му се превръща в геноцидна!!!

Човешкото същество си има свой пол и няма как да избереш този пол да го няма!!! ... и да го замениш с противоположния... Защото това е посегателство срещу съществото ти.

И защото човешкото същество е свещено, а не робот за лъстиви упражнения и унижения.

Хомосексуалността е незачитане на човешката природа и същност!




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3032504
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930