Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2012 09:31 - "ДА СЕ ИЗБИВАМЕ ХУМАННО" - ПРИЗОВА ГЕНЕРАЛНИЯ СЕКРЕТАР НА НАТО
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 1374 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.12.2012 09:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

“Хората трябва да се осъзнаят и да започнат да се избиват хуманно – заяви генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен по време на съвета НАТО-Русия проведен в Брюксел. – Ние отдавна призоваваме за водене на миролюбиви военни действия в които да не се използват забранени оръжия за масово поразяване. Именно в този смисъл НАТО застава плътно зад думите на Обама отправени като предупреждение към Сирийският президент Башар Асад, да не си и помисля да използва химическо оръжие по време на военните действия които води. Това би било една изключително антихуманна, античовешка постъпка, която ние няма как да толерираме, като миролюбива военна организация.

Ние отдавна се борим да изкореним използването на забранени оръжия от самозабравили се диктатори, което наше действиe е подобаващо оценено с издигането на нашата кандидатура за нобеловата награда за мир. Къде – къде по-хуманно е да пръснеш мозъка на противника с директен изстрел от близо и да го гледаш как умира. Ето това се нарича хуманно отнемане на човешки живот и е разрешено от световната харта за миролюбиви военни действия. Смятаме, че всички миролюбиви военни организации разполагат с необходимата свобода на избора при решението си как да отнемат човешки живот и не е наложително да прибягват до такива варварски средства като химическите оръжия. Вместо химически оръжия за масово поразяване, истинските миролюбци използват ракети земя-земя, фосфорни бомби, бомби с обеднен уран, иприт или най-новата разработка за хуманно отнемане на човешки живот DIME.

Всички близки на жертвите на военни конфликти по света, са дълбоко удовлетворени и признателни когато техните близки загиват от разрешени , а не от забранени за използване оръжия. Ние сме получавали хиляди, да не кажа милиони (защото съм скромен) писма от роднини на загинали при наши мироопазващи операции, в които те са ни благодарили за проявената хуманност при отнемането на човешки живот. ” Искрено се радвам – пише ни едно иракско дете от Фалуджа – че моите родители станаха жертва на фосфорна бомба, а баба ми беше застреляна с куршум от снайперист който я помислил за терористка. Тяхната разрешена смърт ме топли в самотните нощи. Вашето човеколюбие и усилия за постигане на световен мир с използването на разрешени оръжия заслужават награда.

Искам да подчертая и да обърна внимание на сирийският президент да вземе пример от Бенямин Нетаняху, чиято последна военна операция бе жив пример и може да влезе в учебниците по военна история, като изящна мироопазваща операция. Всички загинали в Палестина умряха от разрешени оръжия, което е пример за изключително човеколюбие. Нашите израелски партньори изстреляха няколко хиляди разрешени бомби срещу палестинските територии и всички загинали умряха по едни хуманен, разрешен начин. Фосфорните бомби и бомбите тип DIME използвани от израелската армия, повдигаха самочувствието на израелският войник и укрепваха вярата му в собственото му човеколюбие. Хиляди хора по света, като видеха снимки на жертви на тези бомбардировки, се възхищаваха на хуманният начин по който са загинали. “
Когато видях снимка на телата на загиналите деца – пише ни наш фен на страницата ни във фейсбук – аз се разплаках и я разпратих на всичките си приятели в социалната мрежа, за да видят колко хуманни са нашите израелски приятели използвайки фосфорни бомби. Такова човеколюбие не биваше да остава незабелязано.

“Химическото оръжие, г-н Асад, е оръжие на страхливците, на лудите, на психопатите и ние ще бъдем особено безкомпромисни към всеки който го използва. Това оръжие е използвано от Хитлер и ние няма да ви позволим да се превърнете във втори такъв. Ако вие се решите на подобна стъпка, уверяваме ви, че ще намерите смъртта си, разбира се по един хуманен начин, както това се случи с Кадафи и Осама бин Ладен. Ние ще ви изпепелим с напалм, ще ви затрупаме с обеднен уран, ще ви изгорим с фосфор и иприт, ще ви изпарим с атомно оръжие, но няма да ви обгазим, защото сме хуманни, защото обичаме и милеем за човека, защото се грижим за мира и победата на демокрацията. Искам да ви напомня, че в името на мира американското правителство е готово да убие милиони с разрешени средства. Спомнете си Хирошима и Нагасаки тези два върха в мироопазващите военни операции. Предупреждаваме ви не си играйте с нашето търпение, то не е безкрайно. В името на мира ние убиваме всички!”

http://neverojatno.wordpress.com/2012/12/05/kill/




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3032768
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930