Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2013 09:56 - Кой съм Аз - зомбита ли са хората!?
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 4279 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.11.2016 13:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image В днешните времена медиите и политиката са новата религия!
Като се има предвид, че телевизорът е във всеки дом, а вестниците се продават под път и над път, картинката е пълна. Виж, храмовете са на рядко, а хората все по-рядко влизат в тях...
Колко от българите осъзнават и си признават зависимостта от телевизорите, от медиите, от екранните внушения!? Аз досега не съм срещнала нито един. В същото време обаче медиите плюят срещу Църквата ни, срещу Фейсбук, където човек може да се информира и за другата гледна точка.
Новата религия днес е в ръцете на корпоративните медии, не в пустите храмове.


Все по-често и все повече хора забелязват явните и скъпо платени опити за манипулиране на неосъзнатото човечество: - „Хората са зомбирани, и без тяхното събуждане и извеждане в нормални условия на живот, те просто продължават да съществуват в своето зомби състояние, от което още повече усилват настоящата безпътица. Да се предполага, че сегашният човек е свободен и поставен в условия на демокрация и свободен вътрешен избор, това е просто наивност. Човечеството отдавна е поставено в условията в които то просто не може да не върши онова, което прави.
Да се иска от една риба, да се развива в един аквариум, изпълнен с уиски вместо с чиста изворна вода, това е невероятна наивност и глупост! Рибата при тези условия се опива и плува като пияна риба, с парализиран център на ориентация.
Така ли е, господа! Приятели скъпи!
Може да опитате, какво ще се случи ако излеете едно шише ракия в аквариум с шарани: точно така изглеждат и хората, когато се намират в състояние на психо-генераторно въздействие или състояние на прекомерен стрес. Движат се като пияни по улиците.
Нима това е състоянието, при което човекът има възможност да избира свободно стратегиите за преодоляване на поредните трудности. При тези условия, той просто нищо не избира, а просто е експлоатиран от поредния енерго-информационен паразит, който обилно консумира от поредната плячка.

Поставяне на човека под зависимостта на пари, власт, материални ценности, чувство за сигурност и битка за оцеляване!
Разделяне на човека между сърцето и разума, същността и егото му!
Предлагане на разума на различни стратегии за оцеляване, неотчитащи до една, наличието на същността или душата!
Впрягане на разума в насока, която го отвежда от По-важните установки, като се подменят Главните неща с илюзорни потребности!“
http://imadrugpat.org/zombirane.htm;

 Истината е, обаче, много по-прозаична – хората се самозомбират, сами себе си приспиват и залъгват. Защото никой не може да те излъже, ако ти не му позволиш това; ако сам ти не позволиш Лъжата да те приспи – защото ти е по-удобно да спиш, че и дори похъркваш! Да живееш в илюзии и заблуди е много по-удобно за теб – най-малкото защото не се изисква да се осъзнаеш, да се събудиш и видиш неприятната действителност – че ти си роб, роб на себе си и собствената ти неосъзнатост!

Има един единствен инструмент в човека, който позволява твоето зомбиране, т.е. програмиране чрез възпитание от най-ранна възраст, чрез обуславяне и удобно приспиване - и това е човешкият ум.

Това се дължи на факта, че човешкият ум е един вид биологичен компютър със своя памет и мисловни модели. И когато човешкото същество е учено от невръстна възраст, че то е умът и само умът (Мисля, следователно съществувам - Декарт) и че умът с неговите производни: мисли, вярвания, илюзии, проекции, его, е това, което е човекът; то ясно е, че който владее внушенията върху човешкия ум (образователна, политическа, икономическа, медийна, религиозна система за вкарване на овцете в стадото), владее и самият човек. Дотогава, докато човекът не разбере себе си и не разбере, че идентификацията му със собствения му обусловяем ум е коренът на злото и поробването му. Защото самият човешки ум е ограничен по своята природа на биокомпютър. И може лесно да бъде подвеждан и програмиран с желаните модели на поведение и мислене.

Контрол на Съзнанието не е възможен, защото Съзнанието е Човешката Душа. А тя е от Бога и вечна - нея никой не може да контролира и да й заповядва. Пътят към Душата минава през сърцето, и именно затова световните кукловоди и медийни манипулатори се опитват редовно да ни трогват със сърцераздирателни истории - например в Сирия едно и също момиченце е снимано от Белите каски в три различни снимки от три различни бамбардировки, и така нат. Истинското съзнание и осъзнатост обаче винаги могат безпогрешно да различават фалша от истината.
Това, което може лесно да бъде манипулирано, запрограмирано, излъгано и въведено в заблуждение е Човешкият ум. По своята същност човешкият ум е биокомпютър, инструмент, който Бог ни е дал, за да си служим с него във всекидневния живот - така, както си служим с ръцете например. Този ум обаче, поради своята ограниченост на инструмент, не може да види Цялото, а често се самозабравя в своя отделен илюзорен свят на егото човешко. И си въобразява невъобразимото - губи реалността, защото плете мрежи от желания и амбиции. Именно това свойство на ума се използва от Световните програматори, които са тънки познавачи на човешкия ум - от древни духовни времена до днес с техните специални институти и лаборатории. Умът дори вече не е оставян сам да си изфабрикува илюзиите - дори и илюзиите му са готово поднесени, сготвени от Световната машина на геноцид над човечеството - под формата на медии и прочие виртуални прожекции. Само човек, който е осъзнал истинският ограничен характер на своя ум и го е подчинил на сърцето и Душата си / Съзнанието си, Истинският господар, само такъв човек ще преживее необезпокоен Последните времена на Лъжата и нейните слуги политическите режими, идеологии, системи и институции всякакви.

Истината е, че Човешкото същество е много повече от своя ум - умът е просто един инструмент за ползване в ежедневния живот. Полезен инструмент, но само инструмент.  Умът е Слугата!

Истинският господар обаче не е твоят ум, а самият Ти – човешкото ти същество, което е необятно много повече от обусловяемия си ум.  Със своята вродена интелигентност, с чувствително сърце, с вътрешна човешка същност, наречена душа – човешкото същество е свещено, ювелирна изработка на най-великия Творец – Съществуванието. И когато истинският Господар вътре в теб се събуди - самият Човек с неговата душа и вродена вътрешна интелигентност, - тогава и слугата ще заеме подобаващото му място като послушен изпълнител на волята на Господаря - човешкото сърце и душа, истинската човешка същност.

За да се случи това, човек трябва да престане да се идентифицира със своя обусловяем ум и да опознае себе си, своето вътрешно същество и най-истинска същност - сърцето и душата си.

Да си зададе въпросът – Кой съм Аз?

-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=811643555621936&set=pb.100003288970327.-2207520000.1478948669.&type=3&theater




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3033045
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930