Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2013 14:24 - Живият дух на Вселената не се съобразява със законите на Айнщайн!
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 4016 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На цялото човечество са били наложени лъжливи и непълни представи за природата на Вселената. В резултат на невежеството цивилизацията ни е тръгнала по пътя, водещ към самоунищожаване.

Във филма "Нееднородност на пространството (1)" се разказва за теория на нееднородното пространство на руския учен Николай Левашов.

- Този забележителен физик оборва твърдението на Айнщайн, че светлината има най-голямата възможна скорост на придвижване - факт, който се доказа и от последните опити на ЦЕРН, които постигнаха по-висока от скоростта на светлината.
- Левашов доказва, че Вселената не се състои от 90% еднородно празно пространство, наричано "тъмна материя", а от нееднородна и жива същност, която има 7 нива на проявление на своята енергия. Тези сведения отдавна са били известни на просветлените същества, будите, стъпвали някога по тази земя и са добре отразени в древните религиозни писания и свещените книги.

Нещо повече - Левашов доказва, че човечеството умишлено е било подведено от налагането на теорията на Айнщайн, от която самият Айнщайн по-късно се отказва, като твърди, че всеки учен рано или късно стига до извода, че вселената е ръководена от един Дух на безкрайната интелигентност и творчество.

За своите смели открития в разрез с налаганата заблуда Левашов заплаща с живота си - умира напълно здрав от мистериозна смърт през лятото на 2012 г.
Преди това е заплашван със саморазправа, а съпругата му е убита през 2010 г. в Париж за наказание на Левашов.

http://www.youtube.c...h?v=9DtC0AaEs8Q




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. asthfghl - ...
19.04.2013 12:43
Първо, от ЦЕРН сами признаха, че не са постигнали по-бързо от светлината движение на частици, а изчисленията им са били неточни.

Второ, тъмната материя няма как да бъде пространство - а твърдението на Левашов почива върху тази погрешна трактовка на теорията за вакуумната енергия. Което говори за неразбиране на проблема, който се предполага да разглежда въпросният учен.

Предполагам и не е в състояние да представи доказателства за тази предполагаема "жива същност", нито пък да демонстрира "седемте й нива на проявление".

И накрая, това, че някакво знание е древно, не го прави и вярно. Прави го просто дълго насаждано. Така че не съм съвсем сигурен, че доводът "това се знае от много време" издържа теста.

А твърдението, че Айнщайн се бил отказал от теорията си, няма какво да го коментирам. Толкова неистини и кухи догадки в един пост отдавна не бях виждал.

Накрая гарнирани и с конспиративна теория. Изобщо - постигна Голям шлем!
цитирай
2. aliya - Първо - ЦЕРН нищо не са признавали и ...
19.04.2013 13:33
Първо - ЦЕРН нищо не са признавали и няма как сами да опровергаят себе си. ... освен, ако не е под натиск ;)
Второ - Доказателствата на Левашов са категорични и научно обосновани в книгите му
Трето - убийството на хиляди свободомислещи учени как наричаш, ако не е конспирация!?
Четвърто - Айнщайн умира като мистик, убедил се в съществуването на онова "живо нещо", наречено Бог!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016663
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031