Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2019 13:07 - Да спасим себе си
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 1719 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
Демократичният елит на Българоубийците

Да, има една горна прослойка, имаща себе си за "демократичен елит", която е напълно подражателска на западния модел на обществен живот - тя е тази прослойка, която праща децата си да учат в САЩ, например. А тук е окупирала медиите и ръси ли ръси сложни изрази на нищо неказване и завоалиране на истината за общественния живот в страната ни. 
Да вземем за пример един професор - Ивайло Дичев, който тази сутрин отново се проявяваше по БНТ в предаването Култура.Бг. Този същият господин, който преди няколко години беше активен радетел по телевизиите ни родни за въвеждането на смъртното наказание. Убеждаваше ни как един куршум ни излизал много по-евтино от затвор за провинилия се. 
Подобни хора, за които човешкият живот няма стойност, са активните радетели за демокрация в Родината ни. Те днес пищят до небесата, че демокрацията им била твърде "демократична" и не било ли време за малко диктатура!? Така де, какво са се разпищолили тези граждански блогъри, журналисти, хора със собствено мнение?! Не знаят ли те, че "правата" линия е само у Ивайло Дичев§сие?! И никой друг няма право на "фалшиви новини", само упрвляващите демократо-либерали имат единствената запазена марка да разпространяват фалшиви новини... и истина да ги наричат. 
Неотдавна небезизвестният фронтмен на демокрацията Иван Кръстев апелираше за не толкова много "демокрация" щото видите ли, хората не знаели как да си изградят правилното демократично мнение в съгласие и пълно подчинение на управляващите демократи. Та не било ли време за малко цензура над Интернет пространството?! И над гражданското инакомислие?!
И ето цензурата е вече факт - под лицемерното название "борба с фалшивите новини" Европа на Евросъюза се опитва да налага цензура, диктатура и монопол на единствено правилните мнения, разбира се според еврочиновниците. 
Европа, най-старият континент, най-древната цивилизация, се превърна в самотен и изживял времето си политически мастодонт, бленуващ за диктатура и еврофашизъм.

Едно от основните средства за манипулация на хората е те да бъдат убедени да принесат себе си в жертва на някаква идея, идеология, кауза, религия! Разбира се, тази кауза обслужва интересите на едно малцинство от манипулатори, които ние наричаме Световно задкулисие. Такава манипулираща кауза е и идеята за Чиста планета, зад която се крият мракобеснически световни практики. И най-страшната от тях е за ограничаване на човешкия живот върху планетата, както и за ограничаване качествата на човешкия живот. Зад абсурдната идея за недостиг на природните ресурси се крие откроовен призив за ограничаване на човечеството в неговото разцъфтяване, израстване, развитие. Доказано е, че дори само континентът Австралия може да приюти и изхрани съществуващото в момента човечество. Истината обаче е, че алчността на едно тясно съсловие не може да бъде изхранена нито от нашата планета, нито от съседните планети. Тази прослойка се страхува от нарастването на човечеството, защото това може да е заплаха за нейното манипулативно управление. На тази прослойка й трябва съкратено до минимум човечство, сведено до минимум като духовно развитие и качество на живот, маса от послушни роби без претенции. Тази прослойка е именно най-големият замърсител на природата ни не само чрез своята жадност за печалби, но и чрез своята войнственост и човеконенавистничество.

Тази именно прослойка се крие зад красиви лозунги като демокрация, свобода, братство, равенство, екология и др.

Тази проевропейска прослойка обаче не е българска и не е автентична, тя е изгубила себе си в борбата за чиновнически привилегии.

Автентичният български народ е жизненоустойчив, родолюбив, почитащ хилядолетните си традиции и свързан с вековната си култура - език, песни, танци. Този народ душата си не продава.
Този народ не замърсява и никога не е замърсявал земята си - и знаете ли защо? Защото душата му е чиста. Защото коренът му е здраво свързан с природата и природното. А коренът му е Божествен.
 

Ето какво каза великият Джордж Карлин:
- "И най-голямата арогантност - да спасим планетата. Моля? Майтапите се! Да спасим планетата? Ние още не знаем как да се погрижим за себе си! Не знаем как да се грижим един за друг, а ще спасяваме шибаната планета? Уморих се от тия простотии. Писна ми от шибания Ден на Земята, и от тия самодоволни природозащитници, тези скапани буржоазни либерали, които си мислят, че единствения проблем на света е, че няма достатъчно велосипедни алеи. Искат да направят света безопасен за техните Волво.

Всъщност, природозащитниците не дават пет пари за планетата, не им пука за планетата. Не и в абстрактен план, не. Знаете ли какво ги интересува? Чисто място за живеене. Техният собствен малък хабитат. Тревожат се, че може би, някой ден, в бъдещето, те може да бъдат персонално обезпокоени. Тесногръд, непросветен егоизъм не ме впечатлява.

Освен това - нищо й няма на планетата. Нищо й няма! Планетата си е съвсем добре. Хората са прецаканите! В сравнение с човечеството, планетата си кара просто страхотно. Тук си е от 4.5 милиарда години. Някога мислили ли сте за аритметиката? Планетата си е тук от 4.5 милиарда години, а ние? 100 хиляди? Може би 200 хиляди? И сме се заели с индустрия от малко повече от 200 години. 200 години срещу 4.5 милиарда? И имаме самочувствието, че някак си сме заплаха?

Планетата е преминала през много по-лоши неща от нас, преживяла е много по-ужасни неща от нас. Преживяла е милиарди години земетресения, вулкани, разместване на тектонични плочи, движение на континенти, слънчеви изригвания, магнитни бури, обръщането на магнитните полюси, милиарди години бомбардировки от комети, астероиди и метеори, цунамита, глобални наводнения, глобални пожари, ерозия, космическа радиация, повтарящи се ледникови епохи... и ние си мислим че някакви найлонови пликчета... и алуминиеви кутийки... могат да променят нещата?
Планетата няма да отиде никъде. Ние си отиваме! Опаковайте си нещата, приятели. Отиваме си. Планетата ще си е тук далеч след като нас ни няма. Просто още една неуспешна мутация. Още една приключена биологическа грешка. Планетата ще ни отърси като досадни бълхи. Планетата ще бъде тук много, много, мноооооого дълго време след като ние си отидем. И ще се поправи. Ще се изчисти. Защото това е, което природата прави."

 https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11556-душата-ни-българската/?fbclid=IwAR0temIMIKFl_ROx6uIt8yvD8T9zzI4rqD4D8IgNnrrLCyfBq7EBgrerW4I&ct=1559152931 
http://aliya.blog.bg/politika/2013/01/29/neobhodima-li-i-e-na-demokraciiata-demokratichnost.1047624
- Алия Ошо



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3039645
Постинги: 435
Коментари: 593
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930