Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2022 12:26 - Защо прокуждате децата си?
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 4344 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.11.2022 12:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Наскоро имах разговори с няколко млади семейства, родители на деца, на които им предстои да завършат гимназия в близко бъдеще. Те всички са единодушни, че ще изпратят децата си да учат в чужбина, на Запад. И не само ще ги изпратят, но и ще им заръчат да не се прибират повече у дома, в България.

Да, наистина обучението в чужбина е много скъпо, но те ще карат децата си да работят и да учат. Нищо, че българчетата там ще трябва да работят тази тежка и нископлатена работа, която местните не искат. Да, родителите са наясно с това, но нямат нищо против, само и само да изпратят децата си извън България.

Да, децата им не са мюсюлманчета, т.е. деца на бежанци ислямисти и нямат шанс да живеят на гърба на тамошната държава с щедро отпускани държавни помощи.

Българските деца са християнчета – ще трябва да слугуват на чуждата държава, която в същото време харчи пари за помощи на млади ислямисти - нахакани и арогантни, тези, които правят белите на Запад – палят, колят, тормозят мирните граждани. Но затова пък държавата ги храни с щедри помощи.

По заповед от Европа това се случва и у нас – всеки ден тук продължават да влизат млади ислямисти, на групи, с модерни телефони и еднакви суми пари в джобовете си, всички предварително обучени. А държавата ни веднага започва да ги храни и настанява под покрив.

Виж, ако се случи християнски младеж да дойде от Близкия изток, на него гражданство му се отказва, документите му се бавят с години. Същото се отнася и за мюсюлмани от Сирия, които не са ислямисти, а са алауити, от прогресивния ислям. Те не колят, не бесят, не изкормват, точно обратното – тях живи горят ислямистите.

Имам познати християни и алауити от Близкия изток, които дори и влезли в България по редовния начин, с документи, срещу заплащане на необходимите процедури, са държани с години без документи и без разрешение за пребиваване в България.

Защото българската правителствена политика е получила ясни инструкции от Европа да приема ислямисти на килограм, да им оказва помощ, да ги приютява. И нищо, че те са проблемни, специално обучени да са проблемни и да завладяват Европа по пътя на постепенната ислямистка миграция. За сметка на местното население, на християните, които са коренното население на тези земи. Християни са били и коренното население на Близкия Изток до неотдавна, преди турските поробители да ислямизират региона.

На Европа се готви същата съдба, и дори още по-страшна.

Европа е континентът с най-застаряващото население, а България най-много. Европа беше заприличала на старчески дом – чиста и топла , с достатъчно тоалетна хартия и сапун, с обгрижване и надлежно стригане. Но младите ги нямаше, нямаше го младият плам и жизнена енергия. И най-вече я няма младостта в България. Тръгна си, прокудихме я. Остана да зее кървяща рана в душите ни.

И на празното място ни пратиха ислямистката младост – нахъсана и отмъстителна, потайна и организирана.

За да ни кажат утре – кои сте вие и какво правите тук, старци на доизживяване! Тази земя е нашата, Европа е ислямистка. Без права, особено не за жените, без свобода, без право на християнство, нито на духовност.

Поробителският кървав меч на войнстващия ислям ще се върне отново по земите ни, с реваншизъм за нашето свободолюбие някога.

А ние прокуждаме децата си сами, да се скитат немили-недраги в чужди земи.

Ние сами ги учим как да заменят дом за ламтене, майка за заплата, баща за подчинение и примирение.

А утре мили мои родители, очите ви кой ще склопи, ръка кой ще ви подаде, когато падате?

Родината кой ще брани?




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3034828
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930