Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2023 10:55 - Сексизъм ли е Жената??!!
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 6511 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Казват ми: Връзката ни, отношенията ни бяха много силни, но изведнъж се разделихме! Какво стана, защо страдам така?!

Мили мои, нещо, което няма бъдеще, то не е имало и настояще!
Когато настоящият миг е истински жив, то той ще роди и истинското бъдеще. Но ако настоящето е плод на вашите умствени проекции и желания, а не на реалността, то не чакайте бъдеще.
Само Истината има бъдеще, и настоящето също е нейно.
Затова всички духовни учения на всички времена учат:

Виж Истината, Осъзнай сегашния миг. не се подвеждай по желания и фантазии.

Затова ви казвам: Не се страхувайте от лъжата, тя няма бъдеще, защото и настояще няма.
Макар и лъжата много да се старае, купища пари за цветни реклами хвърля, но напразно.

Влезте например в който и да е магазин за младежи от "световните" марки. В отдела за девойки всички тениски, най-носената дреха от нашата младеж, са с мрачни черни краски и щампи като ACDC, черепи, скелети и прочие.
След това идете в отдела за младежи до него: върху тениските розови надписи, анимационни герои, дъгата, незнайно защо пронизваща като светкавица тригълника с окото, класическата целувка на Климт, и прочие, и прочие умилителни сцени.

Ще ви задам един простичък въпрос, който онзи ден зададох на две учителки: Те не пожелаха да защитят едно от моите момичета от насилник в класа, който бие и дере момичетата наред. Виновни били момичетата, нищо, че всеки ден някоя от тях се прибира одрана и бита! Попитах двете прекрасни госпожи:
Кажете ми кой е слабият пол? А те ми отговориха, че въпросът ми бил сексистки????!!!

Дайте да се разберем, кой има нужда от закрила и уважение, дори и преклонение - не е ли това тази, която зачева, носи в себе си, кърми, отхранва и отглежда децата? Не е ли тя любовта, която поддържа живота на планетата ни? Без мъжката грижа тя е уязвима. Особено в наши дни, когато се опитват да я заличат от човешкото подсъзнание. Как ли, ще попитате - ами просто я скриват, под бурки например, или изчезва от медии и реклами - вижте новата тенденция в тв рекламите на световни марки: майката я няма, бащата пере, пуска пералнята, преоблича детето, играе си с детето, готви, чисти, а жената я няма, няма я изобщо в кадрите на билбордове и реклами.

Всеки един човек на тази планета е дошъл от жена! Запомнете го следващия път, когато вдигнете ръка или изречета тежка дума срещу жена или момиче!
Вие всъщност посягате на себе си.
Опитвайки се да превърнат момичетата в озверели мъже, а момчетата в мъже без достойнство, днешните слуги на лъжата плетат паяжини без бъдеще.
Няма бъдеще лъжата, колкото и рекламирана и насаждана да бъде!

- Алия Ошо 



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015275
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031