Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2015 11:17 - Кой крие Древнобългарската ни история!?
Автор: aliya Категория: История   
Прочетен: 8800 Коментари: 4 Гласове:
15

Последна промяна: 19.06.2021 17:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Още нещо за безхаберието на нашите Културтрегери, на които народът плаща заплатите, за да се грижат за културно историческото ни наследство!

Всички сме наясно каква огромна част от българската история е унищожена по време на 5-вековното турско иго - раздробена на чакъл, изгорена, изнесена в чужди музеи и тайни складове. Българската история винаги е била трън в петата на Световното задкулисие, защото Историята на Българите е историята на зараждането на Човечеството. А Българите са Децата на Бога, онези, от пръст направените, с Дъха Божий.

Световните наемни терористи от Ислямска държава неотдавна взривиха много древен храм в Палмира, историческата перла на Сирия. Този храм е посветен на Древнобългарския Бог Бал Самин (Сам Бог Слънце БаЛ / Ба Ален). На Бога Слънце Бал / Бъл е кръстен и нашият БЪЛгарския народ, Народът на Божествената (Бъ) Светлина (Лъ).
Да се чуди човек - джихадистите днес вместо да се съсредоточат в бойните си действия и отбраната си, харчат милиони долари за разрушение на дебелокаменни и вековни мегалитни паметници на културата!!! И то все такива древни исторически паметници разрушават джихадистите, които са ярки доказателства срещу прокламираната от евреите божественост и първоначалие! Тези паметници на културата връщат първоначалието на човечеството много преди възникването на каквато и да еврейска общност, в зората на първите хора Древните българи, Великаните, които Библията нарече нефилимите, старите и признатите! Онези силни Балканджии, които в Близкия изток се нарекоха Кананите, дошли от БалКана и застроили огромните крепости, храмове и оставили ненадминатата култура на Месопотамия и Шумер. А в Сирия и до днес се пазят каменните стели с изображения на Бог Бал Самин, Сам Ба Ален, Бога на Аленото слънце на Балгарите, Слънчевите хора, първите човеци на земята.
Не е случаен фактът, че ислямистките наемници на Израел и САЩ взривиха именно Древнобългарския храм - ционистките глобализатори отчаяно заличават следите от древното величие на човечеството по време на просветлените Древнобългарски мъдреци, първите човеци на земята.
От най-дълбока древност наследниците на Мойсей повеждат кървави и изключително жестоки войни срещу Бал Хората - палестинци, сирийци, араби, кюрди са техни преки наследници. Тази война е особено жестока срещу българския народ, носител на древна божествена духовност и мъдрост. И Турското робство, и последвалите политически режими на чуждоидейници са плод имено на тази война срещу Бал Хората на Божествената светлина.
Тези същите джихадисти, навремето се наричаха Османци и те най-напред унищожиха Българските манастири, и Българската книжнина и древни ръкописи, все в услуга на грандоманските мераци на евреите и техните ционистки господари.
И това, което се случва днес в Палмира, а преди това в Нимруд Иракски, в Афганистан на Будите и така нататък най-напред е било упражнено именно тук, върху Българите - историческите им факти са безмилостно унищожавани, а паметта им, на останалите живи, заличавана с подходящото обучение и пропаганда... та до днес.
А по политическите върхове на институциите на държавата България са поставяни все подходящите чужди слуги, които да изопачат каквото трябва, да скрият каквото е необходимо, да заменят очебийната истина с красиво опакованата лъжа...
Днес историята ни вече не се зове българска, а европейска регионална - за справка посетете който и да е исторически музей в страната: никъде няма да видите написано на фасадата му, че той е именно Български музей!

Най-упорито скриваните са обаче праисторическите ни артефакти - мегалити, светилища, пещерни рисунки.
На снимките по-долу са поредните занемарени, прикрити и нарочно непроучени Каменни шедьоври, излезли изпод умелите ръце на Древния българин, създателят на каменната цивилизация по цялата земя.
image
imageimageНаричат тези прекрасни творения Сливенското каменно стадо, а главите на животните са изобразени с невероятно проникновение за Божието мироздание - имаш чувството, че животните са живи и са легнали кротко в краката ти.
Несъмнено тези каменни творби са от праисторическата епоха, съдейки по ерозията на камъка, само че нито една официална институция не се заема да го огласи!.. защо ли!??

Подобни много древни следи от Първите хора на земята могат да се видят из цяла България - и Чачин камък, и Лестница, и надписът от Ситово, и Божият мост край Лиляче, Врачанско, и много много други. У нас в Северозападна България могат да се видят най- древните каменни изображения, като например тези на Чачин камък, които се отличават с необяснима геометрична точност.
Древните българи, първите човеци на земята са били хора с исполински ръст и сила, а камъкът е бил много по-лесен за обработка поради различната земна гравитация в онази епоха.
Но за всички тези уникални исторически следи официалните институции на Културтрегерите мълчат!
Така, както мълчат и за древността на Несебър - Несъбореният от Библейския потоп в Черно море град - планинско светилище.

В Несебър, сбутани зад крепостната стена на града, неохранявани, необозначени, а просто захвърлени са Уникални мегалитни камъни с отвърстия в тях, направени с необяснимо древно майсторство, което обяснява и градежа с триизмерни каменни блокове на крепостната стена на града. С такъв градеж, но много по-късен като епоха се хвалят Перуанци, Мексиканци, Боливийци, все наши наследници... а ние мълчим, забутали шедьоврите си в задните дворове... и превърнали ги в места за уриниране на туристите...
image
image

Мълчат културтрегерите и за Каменните ниши върху скалите на Несебър - такива ниши има и върху Перперикон. Напразно ги наричат гробници, макар че кости така и никога не се намериха.
imageА за по-сигурно са унищожили обяснителните табелки точно върху тези ниши в Несебър, а самите ниши са оставили да обрастат с трева наоколо, която почти напълно да ги скрие... да не би някой буден българин все пак да се досети, че тези каменни ниши са били част от древно планиснко светилище, съдейки по дълбочината на изкопа им. И по огромните мегалити, от които нишите са изградени, за да събират в себе си геомагнитната лечителска енергия на земята... защото българите са от земя направени и в нея са търсили силата си...
image
А Природата и Животните са обичали, дори боготворели, защото зад всичко Бог Създател е прозирал.
Днес за нашите мастити културтрегери (културтрегери ще рече тези, които чертаят културата ни) зад всичко Царица Парица прозира само.
- http://aliya.blog.bg/history/2014/07/12/nesebyr-nesybarianiiat-grad-na-drevnite-bylgari.1280422
- http://megavselena.bg/misterioznite-skalni-zhivotinski-glavi-v-sliven/



Гласувай:
15


Вълнообразно


1. didanov - много уместен постинг
13.10.2015 13:54
аз смятам, че голяма 1аст от българската история по време на турското робство е съхранена в многбройни подземия, пещери и скривалища из България, както и изнесена в чужбина и сега собственост на частни колекционери. защо се крие ли?от страна на недоброжелателите - за да се унищожи българското самосъзнание. от страна на посветените доброжелатели - защото не е дошло времето за това т.к. духовното израставане на българите все още не е факт, мога да си представя какво ще стане с откритите съкровища ако имаме сегашните политици, прокуратура и държава. Ще изчезнат яко дим в някоя частна западна колекция. Докато българският народ не може адекватно да защити съкровищата си от чуждо посегателство не вярвам посеветените в тайните да ни ги открият. поздрави
цитирай
2. aliya - В коментара на Диданов прозирам ...
14.10.2015 11:12
В коментара на Диданов прозирам пореден опит българите да бъдат приспани и залъгани с това, че още не са порастнали и трябва да продължат да спят. Защото видите ли, други, по-посветени, мислят вместо тях. Никой няма право да краде историята на един народ и да го принизява и унижава с поробвания, колонизиране, манипулиране и откровени лъжи. Ако българите бяха толкова духовно изостанали, колкото им се иска на някои, нямаше да се налага Световното задкулисие вече повече от 2 хилядолетия методично да ги унищожава - и Българите, и техните наследници по света, пазители на древнобългарските традиции - индианци, индийци, копти, сирийци, палестинци, бербери, туареги и така нататък. Световното задкулисие не е спряло да се страхува от Хората на Бога Слънце Бал, Българите и затова методично разрушава следите от тяхното историческо присъствие по цялата земя - и Будите в Афганистан, и паметниците в Ирак и Сирия, разрушени от ислямистите, финансирани от Световното задкулисие са ярко предупреждение за борбата, която се води срещу Божия народ на Древните българи. В същото време Древнобългарската мъдрост, медицина, култура са окрадени и скрити от знанието на днешното човечество, за да може то да бъде държано в робство и подчинение.
цитирай
3. prarodinata - 'Каменното стадо'
15.10.2015 12:21
Много е важно да се посети 'Каменното стадо' и да се документира подробно! Ако някой има информация къде се намира, нека се свърже с мен, за да направим експедиция до мястото.

Алия, поздрави за постинга и за цялата ти дейност!
Мартин
цитирай
4. andorey - Да, това каменно стадо е удивите...
20.10.2015 06:04
Да, това каменно стадо е удивително...! Не сършват изненадите в нашата древна родина...!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015285
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031