Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2022 12:40 - Сърбите са Българи и винаги са били
Автор: aliya Категория: История   
Прочетен: 3527 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Сърбите са Българи, а също Българи са и македонци, турци, гърци... Всички те винаги са били Българи по произхода си и човек от корена си не може да избяга. 

Наскоро в Сръбската Скупщина, нарекоха Българите Сърби.

Прави са в едно - Българите и Сърбите са едно, по-скоро били са един народ, докато политическите интриги не са ги разделили. Както от този народ Древнобългарския са отделили и Гърци, и Турци, и Македонци в по-ново време.

Народът на Балкана винаги е бил един - Древнобългарският народ и е говорил един език - Българският. Този най-древен свещен език само Българите говорим и до днес в неговата оригиналност. И най-важното - само ние Българите пишем на най-древната човешка азбука, така наречената Кирилица, а всъщност Българицата.

Сърбите се отказаха от своята азбука и своя Български произход, а сега, понеже знаят че Истината за Българския им корен не може да бъде скрита, бързат да избягат като сложат каруцата пред коня.

Сърбите са наши братя по ребро, наши съребреници. И те от нашия Балкан са произлезли, от реброто Адамово, първият човек зародил се в пещера в Балкана. Именно там са намерени най-древните останки от човешка дейност - на близо 2 милиона години в пещерата Живена дупка. А Българските букви са изписани по стените на Магурата и те са на десетки хиляди години.

Името на сърбите е Българско - СъРаБа е кореновата дума - Със Ра Богинята Прамайка на Българите, Ората. И те са се кланяли на тази Богиня създателка. И до днес има връх Бабу / Баба на границата ни със Сърбия.

Неслучайно сърбите са кръстили своята столица Белград - Градът на БаЛ / Бъл кръстница на Българите и на Балкана. БаЛ е Богинята Ба на Светлината Лъ, а БалАз е нейният Божествен син Слънцето. Сърбите са едно с Българите, народа на Слънцето.

Но се отрекоха и от корена си, и от езика си, и от Божествеността си.

Също като македонците, гърците, турците.... Те всички се отрязаха от корен, а сега търсят своя идентичност в отреченото от тях минало. 

Древните българи Дедите ни основатели на човешката цивилизация, са създали многобройните годишни празници, всички до един свързани с Майката природа и Нейния Божествен син Слънцето.

Дедите ни са били Божият народ - тези, които са заселили земята с човеци по волята Божия.

Те са били Хората на Реалността, на непосредствената връзка с природата и нейните цикли. Всяко тяхно действие е било Божествено, Осъзнато, подчинено на Природните закони. И затова Древните българи са създали цивилизация, просъществувала десетки и дори стотици хиляди години, цивилизацията на мирното и благодатно съществуване в лоното на Майката Богиня, Природата.

Древните Българи са Хората от Рая.

За разлика от съвременните човеци, Дедите ни са били кротки и благи, такива са Българите и до днес. Те никога не посегнаха на чуждото и никога не водиха завоевателни войни. Те заселиха Земята с човеци благодарение на своята духовност и божественост, които им дадоха сила, търпение, умения, работливост, радост от живота.

Днес Древните Български празници са превърнати до голяма степен в пародия от съвременните световни търгаши - боговете на Българите са превърнати в измислени образи на човеци, всички до един с Близкоизточен произход; Древната Българска духовност е изопачена в световни религии на обслужващата политика, празниците им в търговски марки и пародийни изяви, вярванията им са изродени в институционални мъртви структури.

Загубена е Древната Българска Божественост на първите човеци.

У нас само тя все още е в жива - в празниците ни, в песните ни, в танците ни, в носиите и обичаите ни.

Мили братя и сестри с най-древния корен на тази земя, запалете огньовете в домовете си днес.

А Българският огън в сърцата си никога не позволявайте да загасят.

Ние сме Българите!

Не мерете материалните успехи на една страна с качеството на народа . Най-проспериращите нации в материално отношение са постигнали това благодарение на грабежи, пиратства, поробване на други народи. Турция включително, Западна Европа включително, САЩ включително.
Българският народ никого не е ограбил, клал, живи палил, на чуждото не е посягал. Българите са благ и кротък народ, въпреки постоянните набези и домогателства на други външни за народа ни сили върху земята ни, природните ни богатства, хората ни, свободата ни българска. Затова и Българите ще пребъдат. Бог знае своето дело.




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. oia26 - Оставете да говори кой каквото и...
23.12.2022 13:53
Оставете да говори кой каквото иска. Съвсем близо е времето, когато се разбира кои са българите, каква е мисията им, защо българите имат и второ име, и което бива оповестено и подплатено с доказателство, но не преди да свърши страшното / не за нас българите разбира се / Страшното не е война, каквато и да е тя. По време на война е трудно---тя разрушава, а страшното унищожава. Оставете ги да подскачат, за да се наскачат
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016935
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031