Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.05.2021 01:01 - МАЙКА ТЕРЕЗА от КЕНИЯ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 667 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 08.05.2021 16:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ИЛИ СЕСТРАТА НА БАРАК ОБАМА,
 КАК СЕ ПРАВЯТ (КРАДАТ) ПАРИ ,
ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ..И ОЩЕ НЕЩО
===========================
ОТ Самотният моряк25
февруари 2021 г

Не се притеснявайте, заглавието е избрано ,дори ако трябва да си призная, когато изтече от пръстите ми, а аз самият получих шок: Колко естествено човек, още по-добре да отговори на старомодните фрази, без наличние на настоящото знание 

Всеки, който е влязъл малко по-дълбоко в заешката дупка, ще знае какво се опитвам да кажа !

Не съм изследвал друга статия, стига ми тази.
В края на краищата не искам да ограбя несправедливо никого.

След повече от месец проучване, от моята гледна точка доказателствата се установяват, извличат, явно се намират ясни, които се намират, когато се търсят независими, за да се покажат. Мисля, че (ако вече не е в ход) това повече от същите проект в Кения трябва да бъде паепитер ".

Така че ,следвайте ме надолу по заешката дупка и се убедете сами колко "е празник" или "или" лиМемерна "ерез" лиМцемерна "ерез" лиМцемерна "ерез" лиМцемерна "

image

 Д-р Аума Обама (* 1960 г. в Найроби)  е кенийски германист, социолог, журналист и автор. Тя е по-голямата полусестра на бившия президент на САЩ Барак Обама. (Ако неговото потекло не се е замърсило напълно и е лъгало.)

Само това, разбира се, не е причината за моите изследвания - в най-редките случаи можете да създадете нещо за вашите роднини (в последния раздел всички пак щракнете дълбоки семейни връзки). Независимост от това, не без основание Йохан Волфганг фон Гьоте пише:

“Кажи ми с кого си имаш работа, аз ще ти казва кой си; ако знам какво правиш, знам какво може да стане с теб. "

Г-жа Обама е родом от Кения, също така живее преди това в Германия и е много активна във висшето общество и по-известна като основател и главен изпълнителен директор на нейна неправителсвена организация "Фондация Саути Куу" в Западна Кения, където е седалището на клана Обама. 

image
Погледнете в лицата на децата ....! Познавам много добре кенийските деца от снимките там ...

Sauti Kuu води като "Силни гласове" и в съответствие с декларацията на уебсайта, кампании за деца и младежи в неравностойно положение в Кения (така се казва за почти всички деца в източноафриканската държава, която не се присъединява към  малката ,,висша класа") . 

Нейното изявление:  ". От всеки индивид зависи да води и подобряване на собственият  си живот!
Други хора могат да се подкрепят в това начинание "  казва "Майка Тереза ​​Кения", знайки добре, че всяко второ кенийско дете изкарва прехраната си, например в кариери или като допълнително секс,който  правят на мечтаните плажове между Момабаса и Малинди Лудо. 

Така че ,Обама се смята, че е "покровител" на всяко дете, всеки млад човек "... за подобни дейности ..." - необходима е само някаква подкрепа ...
(тази "кения" "страда от загуба на реалност?)

Особено в настоящата "пандемична ситуация" Обама (активно подкрепена от брат си, чиито съответстващи криминални проявления, трябва да  породят известни съмнения)  започна  благотворителна кампания за прозрачни "маски от корона" Произведено в Германия - СПОДЕЛЕТЕ ЗА ДЕЦА - Купете си 1 маска и дарете маска!
 (PS: Не й ли каза брат й Барак, че Corona е криминална измама?!)

image

„Целта ми е всяко дете, всеки млад човек и всеки учител в Кения, особено в селските райони., Од. Маската не се само предпазва от вируси. които са важни за ученето. "

Цитат: Аума Обама

Страната, където равнището на самоубийствата сред младите хора експлодира през последната година , където се добавят допълнителни момичета и млади жени, всички други са "генетично обезобразени" и до днес, където детската (секс) работа е "нормална" ??!!
Но това може да е просто "въпрос за добър или лош вкус"?!
Или просто престъпна енергия!

"Наивността", която явно изглежда появява г-жа Обама, изглежда изключително странна, ако се вземе предписването на кръгове, който е град на доктора по германистика, журналист, бивш служител на съвместната неправилна организация "CARE International" във Великобритания, а не наскоро наполовина сестра на американския бивш президент и обвинен за високо предателство и педофилия...

image

Но нека останем с "филантропа" Аума Обама (знае се, че споделя тази "титла" с Джордж Сорос, Бил Гейтс, Ротшилд и Рокфелер и всички останали големи предшественици в света?)

Подозирам, че това е предназначено, за да може малките черни Негес ... (о, извинете, политически некоректно е да се наричат Негес)- да благодарят на техните щедри "бели" дарители в Германия с добра отстъпка. 

image

 Г-жа Обама редовно позволява на известни личности и много богати в Германия да играят голф за благотворителност ".
Не и това още повече е" въпрос за добър или лош вкус ".

Между другото: скоро (от 9 март, ако това се случи изобщо) Обама също ще танцува (за  добра кауза?)
image
(? Или адвокат) Аума Обама очевидно има умение При получаване на дарения, като на RTL telethon 2016. Това беше целта (проект от отдела CGI), за което зрителите имат право да даряват пари:

image
И ето как изглежда в малко отслабената реалност малко преди завършването преди 3 месеца: 
image
"Кой кой е" на донори и партньори е "впечатляващ" кръг така или иначе, дори федерално и министерство, икорално инкостерставо,

По  Принцип на началната страница   се рекламира                                                       обширен маркетинг на Фондацията и показват единствено чудесно непокътнат, пътерен свят на щастливи и обгрижени деца.
Просто ми липсва вяра в това.
Пътувах през Кения за дълги периоди от много години - вече имам представа какво се случваше там. 

Животът в Кения е безмилостно труден - разбира се, само за голяма маса на неравностойните. Най-лошата корупция и политически контролираната престъпност всеки ден!

Преглед на Streetview в Google показва основата на Фондацията по следния начин:  https://bit.ly/36GzogB
====================================
Като напомняне:  Този имот на Саути Куу се намира в Кения, дълбоко на запад, близо, близо, където се използва  | Детски робски труд | Детска проституция | Генитално осакатяване | БЕДНОСТ.

Получих огромен шок, когато прочетох, че Аума Обама е член на  "Световния съвет за бъдеще"  - сега се създава мрежа за това подреждане на Световния икономически форум Schwab / Great Reset Организацията на Schwab се нарича  "Съвет за глобално бъдеще ..."

Въпреки това ми се стори странно - така изключително постигане на имената на органите за ...Възстановяване Възстановяване ... по време на коментар към " основна икономика  " на  Съвета за бъдеще в света (където има член на Съвета) относно Световният икономически форум / Голямото нулиране от Клаус Шваб в Давос: 

„След глобалната банкова криза ... последният анализ на глобалния риск на Световния икономически форум (Доклад за глобалните рискове за 2018 г.) стига до заключение, което последва от изменението на климата, представя много последващи системни заплахи за света.“ 
Така главен икономист сега предлагаме "спасителна програма за климата" (спасителен пакет).

Два световни "Бъдещи съвета" с почти едно и също име и в това отношение идентичен дневен ред?!
Спасяване на климата = Голямо нулиране (първо блокиране на корона, след това заключване на проблема с климата.
Имате ли въпроси Kienzle?

И оттук нататък пътуване в заешката дупка започва да става емоционално трудно.

 

 Огромна кула за предаване  мобилен високоскоростен интернет (5G?) Във фондацията на АУМА ОБАМА???

Като напомняне:
Savannne | БЕДНОСТ | Глад | Суша бедствие | Детски робски труд | Генитално осакатяване | Деца секс роби и т.н. ...
такива деца се нуждаят предимно от високоскоростен интернет ????)

image

Управляващ съвет на фондация Sauti Kuu Германия умира изненадващо от анафилактичен шок! 

 =======================================

 Член на борда на фондацията Вили Лемке спортен представител на ООН и двоен агент на КГБ (ООН, до СЗО един от най-лошите "клубове" някога)

image
image

 =============================================================

 image

-> Членoве от  борда на фондацията

Ида Беерхалтер може да се използва във фондация G20 и в "Charitй Foundation". (?)
Дростен също работи!
image
И ВСИЧКИ тези ДЕТСКИ И МЛАДЕЖКИ ГРИЖИ В КЕНИЙСКАТА САВАНА ?!СВЪРЖЕТЕ ТОЧКИТЕ И ФОРМУЛИРЙТЕ СОБСТВЕНОТО МНЕНИЕ ЗА "МАЙКА TERESA KENIAS"!

How do you say така уместно в Австрия: "Презумпцията за невинност важи ......"


PS: Току-що получих това съобщение на адрес: 

Кения е класифицирана на 17 място от 19 в списъка на страните, в което преобладава отвличането ,малтртиране,и сексуална употреба на деца- за 2019 от Националния център за достъпност и изследвания.

Почти 30 случая на изчезнали деца се четат в Кения всеки ден.
Това има почти 11 000 изчезнали деца всяка година - и това е само официалният брой.

източник:
https://telegra.ph/Die-Mutter-Theresa-von-Kenia---Auma-Obama-02-25










Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - !!!
11.05.2021 17:18
https://beforeitsnews/christian-news/2021/05/the-abundant-israeli-connections-to-911-by-johnny-gatt-do-you-remember-when-donald-trump-said-he-would-tell-you-who-knocked-down-the-towers-destroying-the-big-911-lie-must-see-videos-2597598.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8323987
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031