Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 02:31 - За отровите и пластмасите, които ядем
Автор: spartakbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1942 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.11.2014 11:08




ЗА ОТРОВИТЕ И ПЛАСТМАСИТЕ, КОИТО ЯДЕМ

Това тук е взето то един форум, който вече не съществува.. Това беше форума на един от сайтовете на починалия вече Елтимир.. Темата за отровите в храните започва от 11ти коментар до-края.. Хората трябва да са наясно с това, какво ядат, за да знаят от какво да се пазят.. Публикувам всичко, както си беше тогава, с тази разлика, че коментарите при Елтимир тогава тръгваха от долу на горе - а аз сега за по-лесно съм ги преподредил, от-горе надолу...



3
Анонимен?   (04.10.2012 21:38) Ще станат промени, независимо дали го искате или не... В цяла Южна България стандартът на живот е умишлено занижен и общините са ислямизирани.. Иван Костов НЕ Е ПУСНАЛ 200 000 албанци в България, понеже в Македония, до Албания ще могат да се разселят и да се затвори ислямската дъга на дрога и други контрабанди..
А chemtrails - питайте хората, които гледат земя дали могат без покрити оранжерии да гледат нещо, ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СЕ ПРЪСКА!
Аз нямам пари да си направя проби за МЕТАЛИ В КРЪВТА, а ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ПАРИ ДА СИ ИЗСЛЕДВАТЕ КРЪВТА, И ДА ПИТАТЕ, КАКВИ НЕЩА ИМА ТАМ И ЗАЩО СА ТАМ?!?
Спящите красавици, само за парички мислите, обърнаха ви ценностите и сега "боговете" за вас са тези, които имат пари.. Колко прости хора има по-земята, наистина такива не заслужават нищо добро!
Казвам го с чиста съвест, като пожелавам на свестните и добри души, на осъзнатите духовно хора - да се борят тайно и полека!
Бог да пази България!


4 Антонов   (05.10.2012 20:38) Всеки ден над Варна около 19 часа се пръска яко. Следите са във вид на решетка, и колкото и невеж да е човек, е ясно, че има нещо нередно... Дирите се разстилат бавно като приемат вид на мъглявина, а не обичайните облаци, които знаем - ИМА НЕЩО ГНИЛО.


5 Анонимен?   (06.10.2012 21:01) Антонов, направо на летището се изтупайте много хора и вдигнете аларма. Гадовете се страхуват от публичност, снимайте с някакви камери при ясно време, то сега ще гледат да пръскат вечерта, да не може да се снима. Тези вещества ви тровят и физиката и психиката. Не е шега.
Не случайно се пръска над няколко големи града, там е почти цялото население, за останалите има цигански банди по селата.
Само голям шум може да ги стресне, питайте Павел Раличков във фейсбук, той работи на летище Варна. Ако познавате и други хора, намерете имената и данните им, не е толкова трудно. Ако не правите нищо няма да стане нищо. Животът не е толкова сложен, просто хората си го правим такъв.
Елтимир няма какво да каже както винаги, нещо с реална информация.
"Пич", ползвам ти сайта просто като място за писане, иначе не стааш, честно :)
Ако ставаше щеше да изнесеш някакви реални доказателства, като другите търсачи на истината, за каквото и да е тя.



     6 ahil   (08.10.2012 01:39) Елтимир е изнасял най-много истини за това пръскане. Пич, Ако следеше редовно публикациите тук през последните 2 години, щеше да знаеш много повече за пръскането от колкото би научил от всеки друг сайт. Но явно си личи, че не си бил тук, а къде ли си бил през това време ?... Може би в някой сайт за запознанства. А какво си научил от там мога само да се досещам.. И сега си взел нещо да се събуждаш, ама е вече късно пич. Късно е вече за пробуждане - време не остана за това... наистина не остана... Прочети една статия от другия сайт www.erigkan.ucoz.ru - УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЧОВЕШКАТА РАСА.


0   image image 7 Анонимен?   (08.10.2012 23:09) Ти явно знаеш кой съм и какво съм търсил?
Или си мислиш, че по-света няма супер много информация по тези теми? Или в руско езичният Интернет?
Отново празни защитници, тръгнал да ми обяснява какво знам, взимат ни земята и ресурсите, имат армия и тайни служби, но аз съм "пич"...
Пушилката се вдига в реалният живот, аз там достатъчно съм се борил. От Интернет само се започва, истинските борби са извън къщи и извън виртуалният свят.
Много повече теми съм следил и следя и досега ПИЧ за да ми казваш какво знам и какво не! А ти освен в този сайт следиш ли други информационни източници?
Ама айде, най-важните неща да останат в сянка, chemtrails са само ВСЛЕДСТВИЕ НА ВОЕННИТЕ БАЗИ И ПОЛИТИЦИТЕ-ПРЕДАТЕЛИ!
Забележете, не споря, че не е важно, казвам, че нищо не правите и няма да направите, не и вие дето се пънете да се правите на мъже тук.
А иначе и тези усилия са похвални, но са твърде недостатъчни.
Ти като си ПИЧ що не прочетеш сайтовете и да следиш темите от началото на септември да видиш как съм наводнил сайта със супер важна информация...
Chemtrails са само върха на айсберга, като ДАДОХ РЕАЛНИ ДАННИ НА ХОРА СВЪРЗАНИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН С ПРОБЛЕМА, ТИ КЪДЕ СПА ДА НЕ ПРОЧЕТЕШ?!?
Вземи ти се образовай и тогава ми давай акъл, виж инфото, което съм подредил, и това е набързо, дори не е синтезирано. Мозъкът ми помни достатъчно и съм нахвърлял информационни източници, ама нали не знаем английски език всички и аре само от руския нетец информацийка...
Ставай страна огромная, те всички са големи... Моля ви като пишете за България и българите, нека само те са важни и единствени!
А на мен ми говорете каквото искате, прочетете един коментар на BezBoiko от новите теми и ще ви стане ясно огромното зло - ЖАЖДАТА ЗА ПАРИ!
Аре стига мозъчна дъвка от мен, който разбрал разбрал...


8 ahil   (10.10.2012 16:15) Икономиката на Исландия расте по-бързо от тази на САЩ и ЕС след арестите на корумпирани банкери

legna.blog.bg/novini/2012/10/09/ikonomikata-na-islandiia-raste-po-byrzo-ot-tazi-na-sasht-i-e.1007840


9 ahil   (10.10.2012 18:37) май започвам да разбирам защо нечовеците така обезумяха с това пръскане на отрови от началото на тази 2012 г. пък и до-края и даже няма да се спрат...
Вижте това:


Людмил Егов: „В момента Слънцето променя генетичния ни код“

sever.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BB-%D0%95%D0%B3%D0%BE%D0%B2-%D0%92-%D0%BC%D0%BE %D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%82%D0%BE-% D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8F-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1 %87%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B4-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0 %B0-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82_l.a _i.171922.html
  Ами да, променя го, и това го усеща вече всеки един от нас (човек имам предвид). И сега започвам да разбирам - защо над главата ми има всеки ден решетки, и решетъчни облаци.. Ами то Слънцето, просто се опитвало да ме докосне, ама елита нещо не бил съгласен с това... Елита искал просто да спаси земята от "Глобалното Затопляне" и затова пръскал отрови в небето... Казват ми, че моя живот и здраве, били застрашени от лошото "Глобално Затопляне" - едва ли не ми внушават, да намразя Слънцето, което аз иначе си обичам...

Цял ден слънцето се мъчи да пробие, а все не може.. Сега е вече 17.00 ч. и то не се вижда изобщо.. Още от през нощта досега са минали поне 100 самолета, и облачността е вече толкова гъста, че не може да се види и самолет. А съм сигурен, че над облаците (създадени от тях) кръстосват десетки и продължават да пръскат, и няма да се спрат докато не отровят цялата атмосфера... Защото такава плътна облачност, не може да се направи само от един самолет, и само за няколко часа... Това се започва още от през нощта, и се продължава бясно от сутринта - и така ще бъде до-края на тази година, всеки ден, и всеки час... Боже господи; тези хора (НЕЧОВЕЦИ) не спят изобщо, а и защо им е на нечовеците да спят, те нямат нужда от това когато са бесни на човешкия род... Остава да повярвам, че в тая криза, са се увеличили в пъти "гражданските полети" на изток към ИзСраел, защото все натам летят, и все от там идват...

ТЕ знаят прекрасно, че в момента Слънцето променя генетичния код на човеците - САМО НА ЧОВЕЦИТЕ... Подготвя ги за преминаване към новата земя... Това се опитва да прекрати в момента сганта - прякото въздействие на слънчевите лъчи върху хората - нещо, за което бях писал наскоро, че пръскат само през деня, но не и през нощта. Че това пръскане има нещо общо със слънцето... О, щях да забравя още нещо, колко съм отнесен... Май бяха притеснени от Глобалното Затопляне, и затова се опитвали да ни спасят от него, понеже били адски загрижени за оцеляването на човечеството... Само, че наскоро аз научих друго! Това, за което ТЕ показват че са загрижени, всъщност, изобщо не са загрижени точно за него, а тъкмо обратното - искат точно него да унищожат... Но такава е тяхната символика - на подразбиране, която се подразбирала само от посветениТЕ.

До колкото разбирам, могат да се спасят и променят само тези, които в сегашно време, прекарват живота са на височина над отровните облаци - само тях може да ги огрее слънцето, за разлика от нас тук, в земния ад, дето сме обречени... Ние тук от земята ви поздравяваме с песента - "Вятъра на промяната", защото тя задуха към вас, и вие ще я усетите най-много, за разлика от нас, земните плъхове... ние тука нищо няма да усетим... При нас от земята, промяна скоро няма да има, то се вижда.. Нищо не се е променило, и няма и да се промени.. Няма да се учудя ако в тези самолети летят редовно членовете на елита, които са избрани от бога (РЕПТИЛ-ПЕСОГЛАВЕЦ) да наследят земята.. Слънцето тях трябва да ги огрява най-редовно, а след тях и потоп, както се вижда... Качват се от един самолет в друг, и са винаги в небесата... И с тоя "потоп", който оставят след себе си, не само ни съсипват реколтата, ами и спират достъпа на слънцето до самата реколта, с което я доубиват още веднъж... Някой трябва да провери, дали на покрива на тия самолети няма нещо като - сауна...

- О, забравих да добавя и още нещо... Цял ден очите ми парят, и все ми се спи, а съм спал тая нощ 11 часа. и сутринта се събудих по-бодър от всякога.. Разбирате ли!! ТЕ освен, че прекаляват с наглостта си, ни казват - СПЕТЕ СИ - НА ВАС ПРОСТО ВИ СЕ СПИ - ОТИДЕТЕ ДА СЕ НАСПИТЕ И ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД - НЕ СТЕ СЕ НАСПАЛИ ДОСТАТЪЧНО, ТОВА ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ... Как да гледаш към небето когато постоянно ти се спи - как??. ТЕ искат ние винаги да спим (ТЕ го искат) и никога да не поглеждаме нагоре от умора и жажда за сън.. Бавно и неусетно ще започнем да измираме както си спим.. А то май вече се е започнало... ами да ни е честито тогава...

 Вижте този репортаж на Алекс Джоунс: Вече е започнало пръскането на нано-частици, които се устремяват директно към определени клетки в човешкия мозък, и щом стигнат до-тях, ги унищожават напълно.. Това са клетките на ядосването. Затова в последно време никой от нас не може да се ядоса... 

                    vbox7.com/play:09bb7deb67
  10 Анонимен?   (11.10.2012 20:43) Браво ahil, трябват повече хора като теб да говорят на хората какво става и какво не, да казват свое тълкуване на нещата, не просто мълчание...
Това с пръскането на самолетите е съвсем истинско, не знам дали има нещо общо с "генетичният код", но по-себе си знам, че ако някои от вас излезе от България поне за малко или отиде по-високите части на планините за 2-3 седмици, ще усетите ОГРОМНА РАЗЛИКА от тази в градовете... Не мога да знам това за рептилите, нито за промяната на генетичния ни код, но искрено вярвам в пророчества от различни светци, не говоря за Нострадамус и нашата Ванга, те са прекалено известни на хората и лично за себе си не съм сигурен дали техните пророчества са верни.
От Средновековието насам има доста "гледачки" в Европа от Англия, Франция и т.н., които са пророкували кога ще дойде краят на света, като общо взето се говори за времето, когато "жените ще се обличат и държат като мъже", мъж с мъж ще лягат като мъж с жена... и доста други ЯСНИ ЗА ТЪЛКУВАНЕ ЗНАЦИ ПОКРАЙ НАС.
По тях ще разберете какво става, че край наистина ще има... Не знам дали ще бъде физически, но личен съвет - бягайте ако можете по-планини, най-добре на селата, има евтини места, гледат се дворчета и животни, който не го мързи.
Не се оставяйте на едни пророчества да управляват животите ви, просто се гответе за "зима", пък ако дойде лято добре дошло...
Нашите властници ще паднат само с груба сила, това го НАМЕКВАХ ДОСЕГА, но сега директно го казвам.
Те самите изроди са си го казали "с кръв сме дошли, с кръв ще си отидем".
Казвам нещата както ги усещам, винаги държа за Истината понеже тя е ЕДНА и винаги се заяждам та дано да я открия, за всичко и за всеки.
На другите търсачи - благодаря ви, че ви има.
Бог да ВИ пази! Нашият, не онзи "Месията"...
Бог с Вам!

                         

11 Анонимен?   (11.10.2012 20:52) ВСЯКАКВИ козметични продукти от магазините, ЗАВОДСКИ ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ, ФЕНИЛАЛАНИН /АСПАРТАМ/ - евтин подсладител в много дъвки и ЕВТИНИ сладкарски изделия - ВСЯКАКВИ КОЛБАСИ и особено ПИЛЕШКО МЕСО от магазините са опасни... За лекарствата да не говоря - пълни са с химия, която предизвиква ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ и ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ЦЕННИ МИКРОЕЛЕМЕНТИ И ВИТАМИНИ...
Чипсовете също са отровни. Можете да си направите експеримент. Във чаша вода сложете чипс, и доближете до-него магнит и завъртете магнита в окръжност по-повърхността на водата, и ще видите как чипса върви заедно с магнита - това за да се убедите, че в любимия ви чипс има желязо... Всъщност, вижте го с очите си:


www.youtube.com/watch

 
ВСИЧКИ ПАСТИ ЗА ЗЪБИ СА С ОТРОВНИ ВЕЩЕСТВА, ДОРИ ТЕЗИ БЕЗ ФЛУОРИД, ИМА И С НАТРИЕВ СУЛФИД, ЛАУРЕАТ, ТИТАНИЕВ ДИОКСИД, И МНОГО ДРУГИ СЪЕДИНЕНИЯ... (четете съдържанието на пастите за зъби на опаковките им)... Ако искате да се убедите в това, си направете следния експеримент!! Във чаша вода цръкнете малко паста за зъби, и забележете скоростта на потъването на пастата... Такова бързо потъване не може да стане ако в пастата няма тежки метали...
САМО СЪС СИТНА МОРСКА СОЛ, И ЛИМОНЧЕ, МОЖЕ ДА СИ МИЕТЕ ЗЪБИТЕ БЕЗОПАСНО...

ВСИЧКИ ДЪВКИ, КАКТО И БОНБОНИ ЗА СВЕЖ ДЪХ, СЪДЪРЖАТ АСПАРТАМ ВМЕСТО ЗАХАР И ТЕЖКИ МЕТАЛИ, И СА ПРИЧИНА НОМЕР ЕДНО ЗА РАЗВАЛЕНИ ЗЪБИ... Съдържат още и флуор, от който пожълтяват зъбите - а тежките метали в тях, са за избелване на зъбите... НЕ НАПРАЗНО ПАСТИТЕ ЗА ЗЪБИ СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ ОТ СЪЮЗА НА СТОМАТОЛОЗИТЕ... Отговора е ясен!!! АКО НЯМАШЕ ПАСТИ ЗА ЗЪБИ, НЯМАШЕ ДА ИМА И ЗЪБОЛЕКАРИ... към това прибавете ако щете и нарочно поставяните в саламите "камъни и ситни парчета кокали"...


... и тук искам да споделя нещо с вас - за това, което гледах наскоро по ТВ. Национал-Жиографик.. Даваха някаква Мумия на някакъв Египетски Фараон на 4000 години... Анализите показали, че този Фараон е живял 80 90 или 100 години. И му дадоха зъбите - ЧИСТО ЗДРАВИ БЕЗ НИТО ЕДИН КАРИЕС - и 4000 години след смъртта му са си същите... Отговора е един!!! ПО ВРЕМЕТО НА ФАРАОНА, НЕ Е ИМАЛО ПАСТИ ЗА ЗЪБИ С ТЕЖКИ МЕТАЛИ В ТЯХ И ФЛУОРИД, ОТ КОЙТО ДА ГНИЯТ ЗЪБИТЕ И ДА СТАВАТ ПО-ЧУПЛИВИ...

МИНЕРАЛНАТА ВОДА, КОЯТО ПИЕТЕ Е СЪЩО ОБОГАТЕНА С ФЛУОРИД И ДРУГИ ХИМИКАЛИ - прочетете етикета на бутилките... Флуорида в тях, пише, че е в допустими количества, но бъдете сигурни, че количествата са повече от обозначените... По принцип, флуорида, няма никакъв принос към питейната вода, но защо го слагат в нея, никой няма да ви каже... Вода със Флуорид е била давана на концлагеристите в Нацистка Германия, за да бъдат спокойни и да няма бунтове в лагерите... Та и в България като гледам така, нещата не изглежда да са по-различни... 

КУПЕШКИЯТ ХЛЯБ И БРАШНО СА НИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБРАБОТЕНИ С ХИМИЯ!
САМОЛЕТИТЕ СА САМО ЕДНАТА ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА!
КАФЕТАТА ДО ЕДНО СА НИ "СТРАННИ" - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЗА 6-7 ГОДИНИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ, САМО КАФЕ МАШИНИ, И ИМА СУПЕР ЕВТИНО КАФЕ - СЪРЦАТА НИ ИМАТ ОПРЕДЕЛЕНИ УДАРИ ЖИВОТ, И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ УСКОРЯВА СЪРДЕЧНИЯ НИ РИТЪМ, ТОЛКОВА ПО-МЛАДИ УМИРАМЕ!
НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО!!!

ЗА БЪЛГАРИЯ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ, НЕ СЕ ГОВОРИ ИЗОБЩО, ВСЕ ЕДНО ИМА ИНФОРМАЦИОННА ЗАВЕСА - ГОВОРИ СЕ САМО ЗА ШЕПА ПОЛИТИЦИ ПО-ТЕМИ СВЪРЗАНИ С ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ПО-ТЕМИ СВЪРЗАНИ С АМЕРИКАНСКИТЕ И ИЗРАЕЛСКИ МЕКЕРЕТА В БЪЛГАРИЯ!
НИКОЙ ОСВЕН ЖИВЕЕЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ РЕАЛНО НЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВА В НАШЕТО МИЛО ОТЕЧЕСТВО!
А ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ХОРАТА В САМАТА ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ, ОЩЕ СПЯТ ДЪЛБОК СЪН!
ВСЯКО ХИМИЧЕСКО ВЕЩЕСТВО ВЪВ ВАС, КОЕТО ВИ ТРОВИ, ВИ ПРАВИ ДЕПРЕСИРАНИ И КОЛЕБЛИВИ КАТО ХОРА, СТРАХЛИВИ, СЛАБИ ПЪРВО ПСИХИЧЕСКИ, НО ПОСЛЕ И ФИЗИЧЕСКИ!

БЪЛГАРИНЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ПЪРВО ПО СЕЛАТА СИ, ТАМ Е ПО-НЕЗАВИСИМ!
НАРОЧНО ВИ НАВРЯХА В ГРАДОВЕТЕ - УРБАНИЗАЦИЯТА ВОДИ ДО ОГРОМНА ХРАНИТЕЛНА ЗАВИСИМОСТ - ТРОВЯТ ВИ И ВИ КОНТРОЛИРАТ ЗАЕДНО И ТАКА Е УДОБНО!
НЕ Е НУЖНО ДА НИ ТРОВЯТ ЗЛАТНИТЕ ЗЕМИ, ТЕ ИМ ТРЯБВАТ!! ТЕ ОЩЕ РАЖДАТ СТОКИ, НО ТЕ СА ЗА ИЗНОС, НА НАС НИ ВКАРВАТ ОТРОВНИ БОКЛУЦИ!
ПЪРВО ОЧИСТЕТЕ УМОВЕТЕ И ТЕЛАТА СИ ОТ ХИМИЯТА, ПОСЛЕ САМИ ЩЕ БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ПЪЛНОЦЕННИ ХОРА!
Бог да Ви пази!


12 ahil   (Вчера 14:44) Анонимен - напълно съм съгласен с теб за кафетата.. Всяко изпито от мен кафе напоследък ми действа адски отрицателно.. Няма значение от къде ще го взема, от кафе машина или сам да си го направя в къщи, все тая е - след всяка втора трета глътка кафе, кръвното ми започва да играе лудо, и не знам дали пада, или се вдига, но усещането е ужасно - а може би и точно това да е целта на тея кафета - ниско, високо, - ниско, високо, да не можеш да разбереш какво става. И всъщност точно това играене на кръвното ти съсипва здравето и ти скъсява живота, защото каквото и да ти е кръвното, ако то си седи на едно място, без да играе, ти си добре!...
Вместо да се почувствам по-бодър и свеж (както беше преди), след всяко изпито от мен кафе, аз се чувствам направо като развалина... Благодаря ти за напомнянето за кафетата; наистина мисля да се откажа от кафето, и ще се откажа, за да ми се оправи кръвното и да спре да ми играе... Те, кафетата, са и без това изтъкани само от отрови и нямат нищо общо с онея кафета, дето ги пихме като по-млади... От цигарите също мисля да се откажа - то и без това го пише на кутиите.. Властта, с тая нейна "забрана за пушене", иска да ни въздейства психологически ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ПУШИМ, и още повече да се тровим, защото това е резултата от нейната "забрана за пушене"- ние пушим още повече, и още повече се тровим... Ето, този резултат цели да постигне властта, и го постига.. Защото ние, които мразим властта, все гледаме да правим това, което тя не желае (сякаш властта ще ни каже на нас истината, какво не желае)... А всъщност тя желае точно това, срещу което въстава..
И когато иска да го постигне, тя тръгва точно по-противоположния път, защото знае, че ние ще направим точно обратното на това, което тя иска да не правим. Ако ни бяха казали - ДА ПУШИМ, никой от нас нямаше да пуши, - схващате ли само колко долно е това...
А за гейовете и педерастите, дано да не го доживея това време, дано дотогава да ме няма на тоя свят.. Виж този клип, поздравявам те с него. Ако изпиташ ОТВРАЩЕНИЕ след като го изгледаш, значи си нормален човек...


www.youtube.com/watch


13 Анонимен?   (Вчера 22:07) Още не съм изгледал педераският клип, но вече съм отвратен! И тази психическа болест ПЕДЕРАСТИЯТА е премахната като такава преди 30 или ако не се лъжа 40 години, но сега се разпространява като част от теориите за преобръщане на ценностите изповядвани от марксиста ревизионист дето казва, че "Не съм съгласен с Маркс само за едно нещо - революционните маси в едно общество не са мнозинството, т.е масите, но тези са МАЛЦИНСТВАТА! "Затова на ВСИЧКИ МАЛЦИНСТВА в едно общество, навсякъде в така наречените "Развити Страни", се дават ПРАВА над тези на мнозинствата - черни, латиноси пред бели, араби и цигани с равни права в Гърция, ЦИГАНИ с ПО-ГОЛЕМИ ПРАВА от мнозинството ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ!
Общото навсякъде по света е, че на тези с "различна сексуална ориентация" - разбирайте ПЕДЕРАСИ, ЛЕСБИЙКИ, ТРАВЕСТИТИ, "ТРАНССЕКСУАЛНИ" се дават умишлено повече права и известност.. Всичко НЕНОРМАЛНО И ЛОШО се предлага като НОРМАЛНО И ДОБРО!
Говоря за преобръщане на ценностите в човешките общества в глобален мащаб, за преобръщане на всичко на 180 градуса, като в книгата "1984" на Джордж Оруел, където "мирът е война" и "войната е мир".


 - продължавам темата...

Това за тровенето с ХИМИЯТА покрай вас е истина!! ПИЙТЕ ПРОДУКТИТЕ НА НЕС-КАФЕ!! ПИЙТЕ СИЛНО НЕС-КАФЕ, ЧИСТО - САМО ВОДА, БЕЗ ЗАХАР, БЕЗ МЛЯКО И СМЕТАНКИ - УСЕТЕТЕ СПЕЦИФИЧНИЯТ МЕТАЛЕН ВКУС В УСТАТА СИ, ВЪЗМОЖНИ СА И КИСЕЛИНИ!!! ВЪВ РАЗТВОРИМИТЕ КАФЕТА -3/1- ИМА АСПАРТАМ ВМЕСТО ЗАХАР, И ДРУГИ ОТРОВИ - ЧЕТЕТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ОПАКОВКАТА...
Опитайте продуктите на Макдоналдс и ви гарантирам наличието на КИСЕЛИНИ В СТОМАХА!
Няма нищо случайно, единственият начин да няма отрови е ДА НЕ ГИ КУПУВАТЕ!!!
Всякакви консерванти в хранителните продукти, всякакви химии в тях се оправдават с нуждата от добро съхранение и това, че трябва да се гарантира, че хората няма да се натровят! Колко лицемерно мислят за нашето здраве!
Ако се поинтересувате ще разберете и, че ЗАРАДИ КОНСЕРВАНТИТЕ В ТЕЛАТА НИ В ГРОБИЩАТА СЛЕД КАТО Е ПОЧИНАЛ ЧОВЕК, ТРЯБВАТ ПОНЕ 8 ГОДИНИ ДОКАТО СЕ РОВИ ГРОБЪТ ОТНОВО! Това последното е непроверена информация, ако някой знае повече може да го допълни!
(по-долу на коментари пишете, а аз ще го вмъкна тук)

Добре е водата, която пиете да е най-малкото преварена, за да излезе хлорът от нея, да престои в съд като широка тенджера поне 24 часа, на директна слънчева светлина. Едно от най-добрите очиствания на вода е със злато и сребро, при известен престой в съдът, където тя евентуално се съхранява...
Среброто поне не е скъпо и можете да си го позволите поне за очистване на водата. Някакъв накит е добре да стои във водата, и тя се чисти от евентуални отрови в нея...
Кафето и всичко, което вдига кръвното скъсява доказано животът ви!! Кафе в пластмасова чаша, с пластмасова бъркалка и горещо, е изключително вредно!! България като причина за смъртни случаи има МНОГО ПРИЧИНЕНА СМЪРТ ОТ ИНФАРКТ И ИНСУЛТ!
Запушени кръвоносни съдове, причиняващи инсулт, инфаркт и други проблеми - кафето също така изхвърля ЦЕННИ МИКРОЕЛЕМЕНТИ - КАЛЦИИ, НУЖЕН ЗА КОСТИТЕ, ЖЕЛЯЗО ОТ ОРГАНИЗМА!
Реално! НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО СЛАГАТ В ЗАВОДСКИТЕ ЦИГАРИ, БЪЛГАРСКИТЕ РЯЗКО СЕ ВЛОШИХА КАТО КАЧЕСТВО СЛЕД 2007-ма година, тоест след влизането ни в ЕС!
Продължавам темата!



14 Анонимен?   (Вчера 22:27) www.dailymail.co.uk/health/article-2157423/Poisoned-plastic-Chemicals-water-bottles-food-packaging-linked-infertility-birth- defects-Scaremongering-truth.html

Сега ще продължа темата с нещо много важно - ПЛАСТМАСИТЕ ПОКРАЙ ВАС ОТДЕЛЯТ ТОКСИНИ, КОИТО ТРОВЯТ ВОДАТА, НЕСЛУЧАЙНО ВСИЧКИ НОВИ ТРЪБИ СА САМО ОТ ПОЛИМЕРИ - ВСИЧКИ БУТИЛКИ С ВОДА СА САМО ОТ ПЛАСТМАСИ, КУТИИ ЗА ХРАНА-ПЛАСТМАСИ!
Замислете се защо няма стъклени опаковки?! Привидното оправдание - стъклото тежи повече и има повече транспортни разходи. Добре, но стъклените опаковки ТРЯБВА САМО ДА СЕ ПОЧИСТЯТ И ОТНОВО СА ГОДНИ ЗА УПОТРЕБА, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ "РЕЦИКЛИРАТ"...
Вижте колко продукти в БИТА ви са от ПЛАСТМАСИ... Защо модерният капитализъм, който има нужда от БЪРЗИ ПЕЧАЛБИ залага на супер евтини пластмасови продукти, като някои от тях са АДСКИ ЗДРАВИ И МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗВАТ С ГОДИНИ?!? (има пластмаси, които се разтварят във вода в продължение на 200 години)...
НЕ Е ЛИ ПО-ИЗГОДНО ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПРАВЯТ СТЪКЛЕНИ ЧАШИ, ЧИНИИ, БУТИЛКИ... ПРИНЦИПНО ЕДИН ПЪТ ИЗТЪРВАНИ И СЕ ЧУПЯТ... ЗАЩО СЕ ЗАЛАГА НА ПЛАСТМАСИТЕ...
Преведете си горният сайт, такива сайтове с информация има МНОГО В ИНТЕРНЕТ!
Забележете и нещо друго - ПЛАСТМАСАТА ЗАПАЗВА МИРИЗМИТЕ, КОИТО СА БИЛИ В ДОПИР С НЕЯ!!! АКО БЕШЕ ПЛЪТНА КАТО СТЪКЛОТО, ТОВА НЯМАШЕ ДА Е ТАКА! Помиришете пластмасовите си бутилки как задържат миризмите, ами ДИОКСИНЪТ?!? Има много некачествени пластмаси - НО НАЙ-ОПАСНИ СА ТЕЗИ, КОИТО МИРИШАТ - КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ РЕАГИРАТ С ВЪЗДУХА И ПОСТОЯННО ИЗПУСКАТ ФИННИ ЧАСТИЦИ...

СЪЩО ТАКА, ПЛАСТМАСИТЕ ВОДЯТ И ДО БЕЗПЛОДИЕ!!! НЕ-СЛУЧАЙНО "КЕМТРЕЙЛС" РАЗПРЪСКВАТ ПРЕДИМНО ПЛАСТМАСОВИ ЧАСТИЦИ...

Другият голям трик е с БЕЛЬОТО, КОЕТО НОСИТЕ - ДА, МЪЖЕ!
Ако бельото ви е такова, че да притиска ТЕСТИСИТЕ ДО ТЯЛОТО ВИ, ТЕМПЕРАТУРАТА ИМ СЕ ПОВИШАВА ПОВЕЧЕ И СПЕРМАТА ВИ СТАВА СТЕРИЛНА... ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ МЪЖКОТО БЕЛЬО ИМА ДВОЕН ПЛАТ НА ТЕСТИСИТЕ - ЕДИНИЯТ ПЛАТ Е ДОБРЕ ДА СЕ ИЗРЕЖЕ, А НЯКОИ ХОРА НЕ ГО ПРАВЯТ ПО-ДРУГИ СЪОБРАЖЕНИЯ :) :) :)  НО ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ... КОГАТО СИ ЛЯГАТЕ И СЕ ЗАВИВАТЕ, Е ДОБРЕ ДА СИ МАХАТЕ БЕЛЬОТО, ТЪЙ КАТО ТЕМПЕРАТУРАТА НА ТЯЛОТО ТОГАВА СЕ ПОКАЧВА НАЙ-МНОГО В ОБЕЗДВИЖЕНО СЪСТОЯНИЕ... Защо в България има поне 200 000 двойки /официална бройка/, които не могат да имат деца!!! А НЕОФИЦИАЛНАТА БРОЙКА?!? СЛУЧАЙНО ЛИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ПРЕЗ РИМСКО ВРЕМЕ, пък и не само през римско, МЪЖЕТЕ НЕ СА НОСЕЛИ ГАЩИ, А ТИП ПОЛИ...

Липсата на деца в България е равна на - липса на бъдеще за Българите...

Неофициално доказателство, че има НАНОЧАСТИЦИ И НАНОАЛУМИНИИ се открива в един от клиповете за НАНОТЕРМИТЪТ ПРОИЗВЕЖДАН ОТ ВОЕННИТЕ НА САЩ И ИЗПОЛЗВАН ЗА СТОПЯВАНЕТО НА МЕТАЛНИТЕ КОЛОНИ НА КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ В САЩ НА 11 септември 2001-ва година!
Значи НАНОЧАСТИЦИ СЪЩЕСТВУВАТ И СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ!
ОТ ТАМ ПЪТЯТ ДО ТЯХНОТО ПРЪСКАНЕ НАД НАС Е МНОГО КРАТЪК, ТОЕСТ, КОГАТО НЕЩО СЪЩЕСТВУВА, УПОТРЕБАТА МУ Е НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНА!!!

  www.youtube.com/watch

Тук един датчанин учен и още 8 човека говорят за НАНОТЕРМИТЪТ използван в измисленият атентат на кулите близнаци.
Този клип е просто за нагледен пример, че НАНОЧАСТИЦИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ!
И за Алекс Джоунс написах, той не говори срещу евреите, жена му е полска еврейка, той отклонява вниманието на хората от истинските проблеми, затова има трибуна, ето един линк:

www.youtube.com/watch
Той е изобличен от Bill William Cooper, последният е ЗАСТРЕЛЯН ОТ ПОЛИЦИЯ/???/.

Алекс Джоунс говори ИСТИНИ, които вече не са ТАЙНА! Последното ми изречение е ключов момент.
Всичко, което говоря е лесно проверимо, логично изказано и полезно за ВСЕКИ ЧОВЕК И НЕГОВОТО ПСИХИЧЕСКО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ!!



15 Анонимен?   (Вчера 22:40) Да не говорим за Хормоните на Стреса, Хормоните на Растежа и разни други в доста меса и съответно мляко и млечни продукти от магазините!
Животните масово се зобят, някои от тях се гледат само на изкуствена светлина, в тесни помещения, под стрес, блъскани с хормони към храните... При добитъкът се бият направо инжекции с хормони! Важна е МАКСИМАЛНАТА ПЕЧАЛБА и МАКСИМАЛНО РАЗБОЛЯВАНЕ НА ХОРАТА! ТЕЗИ, КОИТО НЕ УМРАТ ОТ БОЛЕСТИ, ЩЕ БЪДАТ ПОДДЪРЖАНИ С МЕДИКАМЕНТИ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА СИ! ТОВА СА АДСКИ МНОГО ПАРИ, ТОВА Е НАЙ-ВЕЧЕ ЗАВИСИМОСТ!

Вижте колко големи започнаха да растат децата, обърнете внимание кога идва мензисът на момичетата.. Забележете юношите, някои от тях изглеждат като ГОЛЕМИ МЪЖЕ?!? Това стана толкова рязко. Още през 90-те години се забелязваше... АМИ МОМИЧЕТАТА И МЛАДИТЕ ЖЕНИ?!?
Колко от тях имат мъх над устните, някои направо сучат мустачки като на Филип Тотю :)
Това не е ли от вмешателство в хормоните ни...

Не забравяйте, че вмешателството в хормоните ни, е вмешателство в ТРЕТОТО НИ ОКО!!! ТОВА Е ТАКА НАРЕЧЕНАТА - ХИПОФИЗА!! ТАМ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ВСИЧКИ ХОРМОНИ ЗА НОРМАЛЕН И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ!! ТАМ СЕ ПРОИЗВЕЖДА И ДОПАМИНЪТ, ХОРМОНЪТ НА ЩАСТИЕТО...
РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ПОГОВОРКАТА - "ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО"!! КОЛКО МЪДРОСТ ИМА В НЕГО!

ТРОВЕЙКИ ТЕЛАТА НИ - ТРОВЯТ И ДУШИТЕ НИ, И НЕ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ НОРМАЛНИ ХОРА, С НОРМАЛНА ПСИХИКА!
НЕСЛУЧАЙНО БЪЛГАРИТЕ СА НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА В СВЕТА ПО НЕЩАСТИЕ...
ВЪПРЕКИ, ЧЕ СТАНДАРТА НИ НА ЖИВОТ, НЕ Е НАЙ-НИСКИЯ В СВЕТА, НО ВЪПРЕКИ ТОВА НАМАЛЯВАМЕ НАЙ-БЪРЗО!
"ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО"
РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО ГОВОРЯ ДА СЕ ВРЪЩАТЕ НА СЕЛО?!? ЕСТЕСТВЕНО ОТГЛЕДАНА ХРАНА, СПОКОЙСТВИЕ И ПРИРОДА!!!


                           
image

16 Анонимен?   (Вчера 22:55) Елтимире, остави тези ми коментари, те са адски важни за всички БЪЛГАРИ И ЗА ТЕБ САМИЯТ!
Сама по себе си информацията, която давам НЕ Е ПЛАШЕЩА! ПЛАШЕЩА Е, КОГАТО НАРЕДИТЕ ПАРЧЕТАТА ОТ ПЪЗЕЛА!
Chemtrails са върхът на АЙСБЕРГА, САМОЛЕТИТЕ СА ПРОСТО ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ТРОВЕНИ И ХОРАТА, КОИТО ЖИВЕЯТ ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ, КОИТО СЕ ПАЗЯТ ОТ ОТРОВИТЕ В ХРАНИТЕ (Да, наистина - можем да си представим какво щеше да е, ако хората пазещи се от отрови в храните живееха по 100 години и повече без да боледуват... тогава тровенето с храните щеше да стане много очебийно)!
НО ОТРОВИТЕ САМО ОТ САМОЛЕТИТЕ СА МНОГО ПО-МАЛКО ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ЗА КОИТО СЕ МЪЛЧИ!
ЗАТОВА И КАФЕТО ВИ Е ТОЛКОВА ЕВТИНО, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПОКАЧВА... 100 грама "Нова Бразилия е левче, или малко отгоре", - всеки трябва да може да си го позволи... Всяка къща трябва да има достъп до ПЛАСТМАСОВА ПОСУДА, ПЛАСТМАСОВИ ТРЪБИ.
Всеки източник на отрови ви трови ПО-МНОГО МАЛКО, В МНОГО МАЛКИ ДОЗИ!!! ВАЖИ И ЗА ЛЕКАРСТВАТА И ТЕХНИТЕ "СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ"...
 
ПО ТОЗИ НАЧИН ВИНАГИ ИМА ОПРАВДАНИЕ, ЧЕ СРЕЩУ ВАС И ЗДРАВЕТО ВИ, НЯМА "КОНСПИРАЦИЯ"...
КЛЮЧОВОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ОТРОВИТЕ Е ОТ МНОГО ЕДНОВРЕМЕННИ ИЗТОЧНИЦИ - ЦИГАРИ, КАФЕ, ПАСТИ ЗА ЗЪБИ, ДРУГИ КОЗМЕТИКИ, ВРЕДНИ ПЛАСТМАСОВИ ПРОДУКТИ ЗА БИТА, ВРЕДНИ ФРЕОНИ ОТ "ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ ЛАМПИ", КЛИМАТИЦИ...,GSM РАДИАЦИЯТА, ИЗКУСТВЕНИ ХОРМОНИ В НЯКОИ ХРАНИ...
Всяка една отрова във всеки отделен продукт, или лекарство, е в "МАЛКИ, БЕЗОПАСНИ ДОЗИ" - НЕ МОЖЕТЕ ДА КАЖЕТЕ - ВИЕ НИ ТРОВИТЕ - ЩЕ КАЖАТ - ТОВА Е "ДОПУСТИМО", "НЯМА КАК ДА СЕ ИЗБЕГНЕ" или нещо подобно... НО КОМБИНАЦИЯТА НА ВСИЧКИ ОТРОВИ В ОРГАНИЗМА ВИ Е РАЗРУШИТЕЛНА!
Комбинацията на всички тези фактори, ПОСТОЯННО прави тровенето и блокирането на ТРЕТОТО ВИ ОКО, без да можете да отвърнете подобаващо... ако ВРАГЪТ Е ЕДИН Е ЛЕСНО, НО АКО СА СТО???
Още нещо за Забраната за пушене на затворени места и "Вредното пушене" - това наложи нов продукт - ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА. БЕЗ ДА СЕ СПИРАТ НОРМАЛНИТЕ ЦИГАРИ!
ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ИМА В ЕЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ, ОСВЕН НИКОТИН? АЗ-НЕ!

И още нещо за край!!
ВСИЧКИ БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ В PVC БУТИЛКИ СЪДЪРЖАТ "АСПАРТАМ" (Е-951) ВМЕСТО ЗАХАР... КОКА КОЛАТА ако не знаете, се прави от БУБОЛЕЧКИ "COCINES" ВИРЕЕЩИ В МЕКСИКАНСКИТЕ ДЖУНГЛИ... Това е основния поминък на местното население живеещо там.. Компанията КОКА КОЛА посещава най-редовно населението на тези джунгли, и изкупува от тях произведената продукция - УМЪРТВЕНИТЕ БУБОЛЕЧКИ... Това е всъщност тайната на КОКА КОЛА - Тя е тайна, защото НЕ Е ЗА КАЗВАНЕ... Освен основната есенция на КОКА-КОЛА, БУБОЛЕЧКИ, всичко останало е само химия - и всичко това се разбърква в предварително "умъртвена вода"... ДА; ТОЧНО ТАКА - МЪРТВА ВОДА - (затова ви съхнат устите докато пиете кола)... И АКО ВСИЧКО ТОВА СЕ ЗАПЕЧАТА В АЛУМИНИЕВА КУТИЯ, ПРИ УПОТРЕБАТА И ОТ ЧОВЕКА, РЕЗУЛТАТА Е СМЪРТОНОСЕН...

 


                                                 
                                                   
Бог да Ви пази - но и Вие се пазете!


                                           ГЛЕДАЙТЕ







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: spartakbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 93137
Постинги: 29
Коментари: 56
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930