Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2012 16:19 - Майчинство ли е сурогатното „майчинство“ и защо Лейди се превърна в Га(р)га!?
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 4754 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 18.08.2012 16:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Наскоро българските медии превърнаха във водеща новина несъгласието на българската църква със сурогатното „майчинство“, и разбира се, в още по-голяма, топ новина бг медиите превърнаха концертът на лайди Гага. Може би защото преди това църквата беше осъдила и нейното Гага „изкуство“.
Защо обаче медиите се явиха в ролята на толкова яростни защитници на сурогатното „майчинство“ и лейди Гага!?

Ако се върнем назад в човешката история, ще видим, че от край време и чак до днес в човешкото общество жената винаги е била подтискана, мачкана, отричана и упреквана. Жената винаги е била държана в икономическа и политическа зависимост, манипулирана и изнудвана, експлоатирана, отричана и осъждана – за това, че е Жена!
Всички организирани религии през вековете без изключение са отреждали на жената подчинена и второстепенна роля, осъждали са жената като греховна и недостатъчно добродетелна, за разлика от мъжа, който е призван да я поучава и контролира. Като се почне от библейската история за изкусителката Ева, мине се през осъждането на женската външност и постоянните опити за забулването й и се стигне до днешната наложена по модните подиуми и в бизнес средите мода на мъжката жена, облечена в мъжките панталони и костюми, или просто на антижената с малки гърди, мъжко тяло и прическа с оголен офицерски врат - жената без женско тяло, жената момче, послушен и предан последовател и помощник на мъжа, безропотен изпълнител на мъжките желания.

Достатъчно е да се разходим по улиците на който и да е град в Западна Европа или САЩ, за да видим този унисекс безопасен образ, наложен като „моден“ отпечатък върху всяка съвременна жена.

Едновременно с това по шоу сцените се разхождат на високи токчета женски карикатури с агресивен грим и вулгарно облекло, задължително ексхибиционистки и хомосексуалистки, които с подивелите си крясъци и агресивното си войнствено поведение имат за цел, разбира се подплатено с изкусно шоу, дизайн и светлинни и музикални ефекти, да те убедят (или по-скоро да внушат на твоето подсъзнание) какво животно е жената! И как българският флаг трябва непременно да бъде асоцииран с откровена хомосексуална порнография и ексхибиционизъм на шоу сцената (метод, равняващ се по ефект на участието на американския посланик в последния гей парад в София)!
Предполагам в горното описание всички разпознахме концерта на лейди Га(р)га!

И предполагам всички ще се съгласите с мен, че изкуството разполага със средства за безспорна внушаемост, като се цели директно в човешкото подсъзнание, което е най-трудно да бъде изчистено от такива разрушителни „плевели“.
И като се има предвид, че подготовката на такова шоу струва милирди, така, както милиарди струва и модната индустрия, се питам кому е притрябвало да харчи толкова много пари и най-важното човешка енергия, за да създава Изкуството на Омразата и Агресията!? И за да насажда агресия, войнственост, вулгарност, незачитане на човешкото същество и най-вече на женската му половина!?

И защо му е притрябвало на нашия вътрешен министър, призван да ни пази от агресията и насилието, да води показно дъщеря си и жена си на концерта на Лейди Гага, където именно агресията, насилието и хомосексуализма се насаждат като модел за подражание!?

Защо насажданата нова култура на хомосексуализма и човеконенавистничеството се е прицелила в Жената и с какво Жената толкова плаши кукловодите на света!?

В естеството си Жената е носителката и пазителката на Живота. Жената е земна и естествена, жената е любов и грижа, прошка и всеприемане.

Един наш просветлен съвременник Китанджи казва: Ако Бог е морето, а мъжът е сушата, то жената е онази тънка крайбрежна ивица, постоянно заливана от водата, от Бог.

Жената е връзката между мъжа и Бога, между мъжа и естеството на Съществуванието. Жената е майката на живота и е всеотдайно отдадена на неговото опазване и закрила. Затова и силата й е огромна, а всяка сила плаши завоалираните интереси.
В един непрекъснато насаждан свят на хомосексуалността, проституцията и сурогатното „майчинство“ жената е сведена единствено до безопасен репродуктивен орган и тяло за използване като вещ, за да ражда на гей семействата деца по планирана поръчка така, както се притопля чуждо ястие във фурна. По този начин жената е унизена не само тялом, но и духом. Защото ако на една майка й отнемаш рожбата, та било то и в планирано раждане чрез така нар. Сурогатно „майчинство“, ти й разкъсваш не само тялото, но и душата – и нейната, и тази на детето й.

Ето защо сурогатното „майчинство“ е всъщност анти – майчинство, отлъчвайки майка от детенцето й така, както само еничарите някога са го умеели!

Сурогатното майчинство е и вид проституция и търговия с човешките тела, на път да бъде узаконена и световно наложена.
Сурогатното майчинство е нечуван геноцид не само срещу жената, но и срещу децата, и срещу цялото човечество, като посяга на корена на човешкото съществуване – майчината любов и неразривната връзка между майка и дете.

Ето защо недоумение и възмущение буди у нас, българите, фактът, че българските медии все по-често се заиграват със защитата на сурогатното „майчинство“. И както е модерно тези дни, представят сурогатното „майчинство“ като заплашено от ‚дискриманация“, или като признак на „старомоден морал“ или „етническа нетърпимост“.
И Току виж и Комисията за защита от дискриминация взела, че написала доклад в защита от посегателство.
А жената кой ще защити от посегателството на Насажданата култура на омразата и насилието!?




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - abe aide be
18.08.2012 17:56
na kurvite deca ne im trqbvat Сурогатното майчинство e to4no za tqh da izkarat dobri pari kato rodqt dete na nqkoi svesten 4ovek a ne da hodqt da se pliu6tqt za po edno kafe i kola po 4alga diskotekite .... 6to popovete ne sa tam da razdadat malko moral
цитирай
2. aliya - Но на теб майка ти е трябвала, нал...
18.08.2012 18:08
Но на теб майка ти е трябвала, нали!?:)
За да те роди и за да те отгледа до сърцето си.... и за да можеш сега безпроблемно да си проектираш "к*рви" навсякъде!
цитирай
3. анонимен - abe aide de
18.08.2012 19:33
da ama maika mi ne se e nalivala po 4alga diskotekite i ne se e bala za po edna kola i ne se e 4udila ko da prai po cql den i kolko merkantilna da e .... taka 4e mili dami 6tom ne iskate ljubov i deca po ljubov .... 6te vi pla6tat z ada rajdate 6toto ste merkantilni materialistki al4ni za pari i dre6ki .. eto tova e jenskata emancipacia !
цитирай
4. aliya - Всеки сам решава колко кола да пие, и ...
18.08.2012 21:01
Всеки сам решава колко кола да пие, и дали да посещава дискотеки. Или на теб някой ти нарежда дали или не!?
И тук не за дискотеки иде реч, а за майки и деца, и за майчинството на майките, на които никой няма право да отнема децата, дори не и срещу пари!
цитирай
5. abadonka - Много добре написан постинг.
20.08.2012 19:28
Напълно те подкрепям!
цитирай
6. aliya - Напълно те подкрепям! Благодаря ...
22.08.2012 16:32
abadonka написа:
Напълно те подкрепям!

Благодаря ти!
Зная колко е важно да се подкрепяме едни други, особено когато вълците ни ръфат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016552
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031