Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2012 09:35 - Професор Божидар Димитров срещу българите мохамедани!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 2747 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 18.05.2014 09:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Гледах сутринта интервюто на мастития ни професор историк Божидар Димитров по БНТ по повод на делото на държавата срещу изповядващите исляма в България и не можех да не забележа целенасочените му напъни да убеди българите християни, че всички мюсюлмани са терористи.... и че доктрината им е фундаменталистка и срещу цялото човечество!

Не може един титулован професор да показва такова вопиющо неразбиране и непознаване на една от основните официални религии на човечеството! Самото име Ислям означава примирение и приемане на Божията воля и подредба.
Освен това е абсолютно неинтелигентно да се слага знак на равенство между вярата на хората в Бог (Аллах, Дао, Съществуванието и т.н.) и доктринерството и доктрините, характерни за света на политиката и политическите учения и идеологии, но не и за света на човешката духовност!

И не може един професор да нарича своите сънародници българите мохамедани терористи!

Българите мохамедани не са турци, а българи - българската земя обработват от векове наред! И български деца раждат на нашата Земя!

Всеки, който се опитва да вмени на българите мохамедани радикален ислям или да им натрапи чрез пари от ислямистки фондации участие в джихадистки групировки, се опитва да потопи в кръв и раздори нашата хубава земя!
Утре някой умен държавен политик ще се сети, че и християните по нашите земи са повизантийчени българи и ще тръгне и срещу тях протести да спретва!
Та да не остане жив българин по тези земи... а само апетитни земи, които държавата Израел да придобие в политическо споразумение с бг управниците!

Днешната политика на противопоставяне на българи християни срещу българи мохамедани е политически поход на политическата задкулисна власт срещу вярата на хората.

Днес на прицел е ислямът, който постоянно е окарикатуряван и осмиван, и политически нападан от платени режисьори на човешкото заблуждение.
 
Утре на ход е Православната църква, както и вече има индикации за това, че православието е неудобно за силните на деня - със своето безкомпромисно неприемане на хомосексуализма и сурогатството.



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. aliya - v bg. nyama turci, ima potur4eni ...
26.09.2012 10:19
анонимен написа:
v bg. nyama turci,ima potur4eni balgari,nare4eni pomaci,balgari mohamedani.te sa manipulirani negramotni hora ot dps.za da imat bg.pasporti,tezi hora tryabva da polojat izpit po bg,ezik i bg.istoria za da imat privilegiata da nosyat bg.paspori i da glasuvat.taka e v celia svyat,samo bg. e izklu4enie.ne da se opitvat da nalagat izu4avane na turski ezik ,koito nari4at mai4in v bg.u4ili6ta.tova e nedopustimo.koito se 4uvstva tur4in da si skasa bg.pasport i da zaminava za turcia.


Помаците са българи, приели исляма! Т.е. българи мохамедани и никой няма право да отрича принадлежността им към българската земя.
Иначе току виж и християните утре някой ще нарече повизантийчени българи и ще иска и тях да изгони от земите на България.
И кой ще остане тогава!?
Може би бъдещите владетели на българските земи - държавата Израел, дето се кани да "купува" нашите земи в политическо споразумение с бг правителството!!!
цитирай
2. aliya - В България няма турци, в България ...
26.09.2012 10:26
В България няма турци, в България живеят българи!
Дори и те да са приели исляма в един минал момент.
Както има и християни, които не можеш да наречеш провизантийци, само защото исторически са приели християнството под давлението на Византия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3009418
Постинги: 430
Коментари: 592
Гласове: 1378
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031